Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eléggé súlyos!
Grat 
-
*Ropi*
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsolti?
Gratu az üveghez! 
-
Zozzer888
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gratula

-
BiriBum
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kitekered 200-ra és átlátsz hozzájuk.

-
Zozzer888
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hehe, csak nem az indexes eos adok-veszekből?
Nagyon jó vétel volt!!! -
BiriBum
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jól vetted.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még mielőtt feltennéd a vázra nézd át tüzetesen, valóban olyan e mint amilyennek leírták. Kézzel nyisd ki tág rekeszre majd nézz át az objektíven hátulról, tekergesd a zoom és a fókuszgyűrűt hogy rendben működnek e. Majd tedd fel a vázra és teszteld le hogy jól fókuszál e (esetleg laptopon nézd meg a képeket), én elvégeznék egy tesztet állványról is ha nem okoz nagy gondot a cipelése. Állványgyűrű+ napellenző gondolom jár hozzá. Ha valami nem stimmel inkább kérdezd meg a fórumon mint beleszaladj egy nem 100%-osan működő példányba.

Telénél is ugyanazt kell megnézni mint alapzoom vagy nagylátónál + még stabit, de a leendő objektívedben ilyen nincs.
-
End-ru
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hupsz, hát ez itten én vóónék

-
Santiagain
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esetleg ezt nézd meg.
-
BiriBum
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
BiriBum
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt olvasd el. Nem akarok helyetted dönteni, de különbség nem akkora, mint ami az árból következne.
-
Kvazár
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
aleister
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nézd meg mi van a képek alá írva, mert egybe veszi a régi, sima 70-300-zal is, aminek tényleg elég felejthető képe van.
Egyébként kb másfélszer annyiba kerül a Canon cumó a VC-s Taminál is. Nem meglepő, hogy jobb képe van. -
gubisadam
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ugyanez a dilemmám.
Vagy használt canon, vagy tamron.Mindenki mond jót mindkettőre. Elvileg az a plussz 100mm sem nagyon számít.
De azért az 5 év gari meg a -20/30 ezer a tamron javára hajt. -
Mikisys
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha megteheted, akkor a Canont vedd meg, nem fogod megbánni.
Üdv!
-
Motaba78
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
részemről egy szavazat az új tamira.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ahh.
az is jó üveg! -
TayRol
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
100e a 70-200-as tami 5 év garival?
-
Motaba78
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szia
nekem szintén ettől a gyártótól van 70-300 VC obim, nekem mondjuk Nikonra. Én teljesen tökéletes választásnak mondom, ebben az árkategóriában. Én kicsit sem bántam meg + 5év garancia nekem jelenleg hobbistaként tökéletes, ha emellett maradsz sok szép képet, és időtöltést kívánok vele.
-
spanyoll
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tesztelni kell, és akkor nem igen van miért ódzkodni

-
indigo
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán a 70-200/4 L lehet használtan jobb. Leses természet fotózáshoz a 200mm is elég, a nem leses fotózáshoz meg a 300mm is kevés lehet (madarak). Sportfotózáshoz a fókusz gyorsasága ennek picit jobb, mint a Tamroné, de ebben nincs stabilizátor, ami elméletileg nem is kellene a sportfotózáshoz. A Tamron színei kicsit melegebbek, mint a Canon-é.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy ha F4-es 70-200at vennél, és mellé egy Kenko 1.4x, akkor már egész jól el lennél látva mm-ekkel.
-
donzoli
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a felépítésre csak azért tértem ki külön, mert írtad a motocross-t és ilyen nagyon poros helyen nem előnyös a nyúlós, forgós obi..
a most felsorolt helyekhez viszont tényleg lehet, hogy jobban jársz a 70-300al..
viszont én elfogult vagyok (70-200) úgyhogy ne hallgass rám...
-
donzoli
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ahol használni akarod ott elég sok a por és a 70-300 felépítése..... szóval azért még nézelődj, ne hamarkoddd el..
én mikor a 70-200at vettem volt még az eladónal egy 70-300 azon is gondolkoztam, de a számomra nem volt kérdés amint a 70-200at a kezembe vettem..
tartom továbbra is, hogy a 200mm kevés lehet ezekhez, de nem biztos.. lehet vágni is, pláne 12mp-ből.. -
donzoli
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
200mm szerintem is kevés lesz ezekhez..
Én nem fixben gondolkodnék a helyedben, mint az előttem szóló, mert jól jön a zoom a váltakozó távolságok miatt. A fix 400mm azért korlátozottabban használható..
esetleg 100-400 L ideális lenne, de gondolom az már drága, mint ahogy nagyon sokunknak az.. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Cross, meg F1, meg pályaverseny? őőőőő... fix 400?

-
Papichulo
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem 200 az kevés azokra a célokra amikre te használnád...de én alapból 70-300 párti vagyok

-
pitman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bármelyik objektív képes lehet félrefókuszálásra. Sőt ez úgy is előfordulhat, hogy csak a te vázadon lesz rossz, más vázon (vagy szervizben) pedig nem.
Ha lehetőséged van rá ,akkor ki kell próbálni vásárlás előtt bármelyiket is választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Grat