Hirdetés

2023. október 1., vasárnap

Gyorskeresés

(#1) janeszgol

janeszgol
félisten

6.7"-es, nem 5.7-es. Már felvillanyoztál, cikkíró! (Jó kis A40-nél még egy picit kisebb... nem lenne rossz, 6000-es akkuval. De egye fene, 4k-s is elég lenne bele 65 wattos gyorstöltés mellett. Na jó.)

Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.

(#2) Lami66 válasza janeszgol (#1) üzenetére

Lami66
őstag

Hát igen, 6" alatt semmi sincs droiddal (tudom, van pár egzotikum márka) Én épp a napokban emgedtem el a kompakt telefon mérethez ragaszkodást. A P30-hoz hasonló méretben gyakorlatilag csak egyetlen "választék" van: az S23 banana edition. Elengedtem a kompakt kategóriát és a P30 utódja egy 6,5-ös Motorola lesz.

(#3) janeszgol válasza Lami66 (#2) üzenetére

janeszgol
félisten

Én is. Már kezdem megszokni a tepsiket. Pedig én is évekig kajtattam a kompakt telefonok után, sőt még az összehajtós telefonok iránt is érdeklődtem, de ez utóbbi elmúlt.

Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.

(#4) pusszycat válasza janeszgol (#3) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

40 felett romlik a szem fókusza, igy egyre jobb ötletnek tűnik majd a nagyobb kijelző, meg a karakter méret feljebb tuszkolása. Igaz van szemüveg is a világon de az egy utálatos dolog, főleg mikor bepárásodik. Bár lehetne rá szerelni kis törlő lapátokat vagy fűthetőre csinálni. :)

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB

(#5) Lami66 válasza pusszycat (#4) üzenetére

Lami66
őstag

Én már elég alaposan felette vagyok a 40-nek. Eszembe se jutott, hogy a szemem romlása miatt vegyek nagyobb telefont vagy beállítsak nagyobb betűméretet. Van egy rendes (multifókuszos) szemüvegem, és ez bőven jó kis telefon esetén is. Szóval szemromlés esetén nem nagyobb telefon kell, hanem egy jó szemüveg. Ami mellesleg annyiba kerül mint egy új telefon.

(#6) pusszycat válasza Lami66 (#5) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Van mikor már a nagy kijelző sem segít. Kb.20 éve írtak fel szemüveget nekem amit sosem váltottam ki. Ha felveszek egy szemüveget 10 perc használat után ha leveszem rosszabbul látok mint előtte kb. olyan mintha elrontaná a szemedet. Ezért inkább erőltettem meg pislogok húzom ameddig csak lehet. Meg szerintem nem is áll jól nekem.

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB

(#7) vodrosjozsi

vodrosjozsi
őstag

Ott miért kerül 125 ezerbe, nálunk még több mint 210be?

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#8) joghurt válasza janeszgol (#1) üzenetére

joghurt
addikt
LOGOUT blog

Már nekem is felcsillant rá a szemem.

A gyártók ennyire nem érzik a jelentős igényt a 6" alatti készülékekre?

A tej élet, erő, egészség.

(#9) pusszycat válasza joghurt (#8) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Nem. Ha kicsi kell, szerintük vegyél összecsukhatosat. :)

(#10) joghurt válasza pusszycat (#9) üzenetére

joghurt
addikt
LOGOUT blog

Ja, értem. Egy tök triviális megoldás (ti. az eddigiekhez hasonló 6", neadjisten 5" alatti kijelző) helyett tényleg erőltessük a hajtogatás ezer sebből vérző koncepcióját!

A tej élet, erő, egészség.

(#11) kakuk.tamas válasza vodrosjozsi (#7) üzenetére

kakuk.tamas
addikt

Ezt most komolyan megkérdezted? :DDD :C

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#12) sfdrakex válasza pusszycat (#6) üzenetére

sfdrakex
nagyúr

Mondjuk ha nem a neked kiírt szemüveget veszel fel, ne csodálkozz ha nem jó.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#13) pusszycat válasza sfdrakex (#12) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Én egyedi eset vagyok mert nekem az egyik szemem a tökéletessel vetekedett csak a másikkal volt probléma. Ezért is húztam 20 évig ilyen könnyedén, csak most már a jobbik is vacakol némiképp pl. a nagyon apró betűknél. Nem tudom mi legyen mert nagyon utálom a szemüveget. Talán a lézeres szem műtét a megoldás? Arról meg azt hallottam, h drága de legalább rövid ideig tart a hatása. :D

(#14) sfdrakex válasza pusszycat (#13) üzenetére

sfdrakex
nagyúr

Jól kicsesztél magaddal, mert a jót erőltetted így jobban. Olyan ez mint amikor egyik csípőd rossz, másikat terheled jobban, így az is tönkre megy.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#15) PirosHello

PirosHello
senior tag

Sajnos ezt az "M" sorozatot indiai piacra szánta a samu. Anno én is vártam egy Galaxy M31s készülék megjelenésére itthon, de aztán csak 1-2 európai országba jött be, így lemondtam róla. Azé a 6000mAh-s akku egy jó középkategóriás vassal párosítva ütős.... :U

[ Szerkesztve ]

"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#16) pusszycat válasza PirosHello (#15) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem a nagy akkuk addig voltak hasznosak ameddig 2.5 óra volt egy töltés nem 20-30 perc. Nekem elég a 4700 mAh-s is. Ha nem halgatnám a spotyt napi 10 orában akkor 2 nap is megvolna.

(#17) PirosHello válasza pusszycat (#16) üzenetére

PirosHello
senior tag

Ja, csak a Samut nem 20-30 perc tölteni sajnos. Én meg Samupárti vagyok, szintén sajnos. Xiaominál aláírom.

"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.