A topicot kitakarítottam, szabozeeenek 1 nap pihenő, talán lenyugszik.
Com'è diverso il mondo visto da qui
A topicot kitakarítottam, szabozeeenek 1 nap pihenő, talán lenyugszik.
Com'è diverso il mondo visto da qui
legyen szerencséd,és remélem mihamarabb újra látunk,itt is,gémben is,várni fogunk vissza!és köszönjük,amit eddig is a csapatért tettél,re mihamarabb!
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
Szia Bali.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek .Vigyázzatok magatokra és sok sikert nektek
.Aztán kérünk bejelentkezéseket Írországból ha nem is napi szinten
,de azért írj ha tudsz.Hiányozni fog az M14-es fedezőtüzed és a shotis gyilkolásod,a beszólásaidról meg nem is szólva.Remélem minél előbb csatlakozni tudsz újra a virtuális csataterünkbe
.Minden jót Bali
.
Jó reggelt.Mi lett a vége a tegnap warnak?Remélem nyertetek .
Találtam képet Gyikről játék közben:
Ő nem néz távcsőve! Csak no zoom és makkol!
Ez akkor készült amikor messziről kempelgetve lövöldözött .Bár valaki tényleg elmondhatná neki,hogy Barett az nem közelharci fegyver
.
Köszönöm FIÚK!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
csunyan kikaptunk vagy 16-4re vacanton. lelepsz, meg hunor is, mindjart vegunk van
hüllő
dá szép puszkaaaaa!!!
boci: a headshot nem makk
pyros: jo ez mindenhova. tegnap elromlott, csomo lovest nem adott be, amit regebben siman. 2x-3x kellett lonom az ellent, mire beadott 1 talalatot es megfekudt
hüllő
Sajnálom ,hogy kikaptatok
.
nekem semmi gond, lorenzo veszi veresen komolyan a dolgokat
hüllő
Összességében nem lett akkor olyan nagy a vereség, mert Crossfire-en meg vertük őket 14/6-ra.
Crossfire-n eléggé szeretek csipázni.
[ Szerkesztve ]
nem, de szinte nyert meccset adtunk at nekik. felkezzel is illet volna 6ot lehozni vacanton. legkozelebb tessek nem lelepni! vagy csak hatalmas seggberugas terhe mellett
hüllő
Ketten voltak TS-en akik nem játszottak, én meg letoltam egy teljes mapot.
thx maistro
#774? vki mondja mar el mi a fax volt...
hüllő
Jaja mi volt meséljetek.Annyit már kitaláltam,hogy Zee lecsíterezte Hunort.
Hát zee feljött a szerverre és osztotta az észt... mint amikor beakad a lemez...
cfgzik...cfgzik....cfgzik....cfgzik....
Erre kapott egy 2 órás bannt
A többit már törölték
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
pont zee mondja hunornak, hogy configos? amikor entet nem lehet leloni?
hüllő
Pedig pont az érdekelne,hogy mit töröltek?
Gyiku: tegnap azért csak sikerült lelőni Ent-et .Igaz kicsit nehezebben
.
[ Szerkesztve ]
granyo elvitte, ja. de azt is kb a laba koze kellett dobni
hüllő
Nas jovan fejezzuk ezt be, majd este mesélek ts en
Oké.
de nem nekem papam, mert en focizni fogok
hüllő
Tyűűű. hogyha nékem sok pénzem lesz kérek egy ilyet a télapótól
vagy booztol
hüllő
Dobtam egy pü-t!
Este lesz vmi játék?
Te is vehetsz nekem egyet
Lehetőleg Renivel vedd és pannon boltban
[ Szerkesztve ]
ha lesz lehet beugranék hozzátok!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Akkor abból már csak valami műanyag reszelék maradna és egy-két pityergő eladó
.
Esetleg este egy war a PIT-esek ellen?
[ Szerkesztve ]
ott ver folyik telleg, a pannonos pitsa vere ott figyel a panaszkonyv mi peldanyunkon
hüllő
pitesek mindig menekulnek elolunk, pitbullos tegnap megigerte, hogy 7vegen tolunk egyet.
hüllő