Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
milyen házat érdemes venni, ami nem recseg-ropog, ha egy Seagate Exos X20 nekiáll seekelni?
Olyat, aminek WD Red Pro kinézete van, az Exost pedig offline backup HDD-nek lefokozni.Antec P183-ban nem rezonált be, de a zavaró visítása abból is kihallatszott, így nagyon gyorsan új szerepkört kapott.
-
Sirus86
aktív tag
Koszi a cikket, vegre egy 24-es monitor
Ez az AOC nekem pl teljesen megfelelne a meloban.
-
himpike
aktív tag
Én se sűrűn hallok házat nyekeregni.... igaz a sajátomban 1 meghajtó van.
-
toronyhaz
aktív tag
Mit csináltok ti a gépházzal? Öletekben van mikor leültök a monitor elé? Vagy felveszitek mint egy hátizsákot?
Kb 4 éve vettem egy Zalman T7-et 7000 Ft-ért(jelenleg a duplája). Igaz nem csúcs konfig van benne (nem is lesz soha). Letettem a helyére és a hangját nem hallom még éjszaka sem a síri csendben.3 winyó van a gépben és egy m.2 ssd. 5db 12 centis Noctua van benne ami bőven elég lett.
-
nyunyu
félisten
Tényleg, milyen házat érdemes venni, ami nem recseg-ropog, ha egy Seagate Exos X20 nekiáll seekelni?
Fractal Define 7-nek elég repedtfazék hangja van olyankor, hiába vannak gumi betétei a vinyó fiókján.
-
Dr. Akula
félisten
Szörnyű látni hogy a Hyte egy erős kezdés (Revolt 3) után ilyen tucatgagyi akváriumokkal próbálkozik "kitűnni" a tömegből.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest