Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Nem, az eddig még kimaradt.
Nem akarok nagyon offolni, mert ugye itt shaderekről lenne szó, és nem pipelineokról. Röviden : a cikk kifogásolta, hogy az NV36 specifikációi kísértetiesen hasonlítanak az NV30-éra, mégis jóval olcsóbban akarják adni, mint azt a DDR2 áresése indokolná, és felhozott két teóriát ( NV30-at nagyon felárazták / NV36-ra beterveztek valamennyi kezdeti veszteséget.
Erre írtam én, hogy a DDR2 meg a 128bit meg a sokrétegű NYÁK stimmel, de maga a chip magyarázhatja a nagy árkülönbséget, mert nagyjából egy _fél_ NV35-ről van szó. Hogy ez a fél pontosan hány pipelineból áll, milyen összetétellel, hány TMU van az egyes pipelineokhoz, és akkor most melyik gyorsabb, stb stb. stb. azt én nem kívántam firtatni! -
anaqer
veterán
''It's clear that the memory section is entirely screened on both PCB sides. In fact, the card looks very similar to the NV30: GRRD2, 128bit bus, PCB screening, clock speeds... everything but the price. This time the recommended price is $199. I do not believe that all the components got twice cheaper... Either those cards weren't so expensive (NVIDIA just tried to hide it), or this time NVIDIA knowingly incurs losses. ''
//digit-life
Érdekes eszmefuttatás... egy dologról feledkezik meg, hogy ugye az NV30 minden nyűgje ellenére is 8 pipe-os volt, ez meg csak négy. :)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- PlayStation 4
- Mikrotik routerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest