Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-28 15:22:54

LOGOUT.hu

NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3901) Dadpool válasza #54630400 (#3900) üzenetére


Dadpool
aktív tag

Nézd nem tudom ki mivel játszik és mennyi fps van neki de ha beállitom 60fps lockra ez is néma. De ha elengedem az fpst máris ciripel.

https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.

(#3903) sittes79


sittes79
addikt

Én csinálok 2080 msi venrusrol de eskü semmit nem hallok vagy csak süket vagyok, de haver neked milyen füled lehet?

(#3905) sittes79 válasza #54630400 (#3904) üzenetére


sittes79
addikt

Loool ez durva soha ilyesmit nem hallottam nálam na majd ha haza érek csinálok vidit.

(#3908) SkyTrancer


SkyTrancer
senior tag

azért a linkelt videókon jóval hangosabbak mint az "átlag" ilyenformán nálam is hangtalan, viszont hangfalakból zajszűrő nélkül fel tudom ersőíteni, az égbe is a hangot
Egy alap ciripelés normális minden kártyánál, amit zárt gépházból nem lehet kihallani, csak ha odahajol a vga mellé levett odlallapnál . Ezek a linkelt videók durvábbak az átlagnál, ami ha neked is ilyen, akkor a szerencsétlenebb helyzetben vagy. Ha a táp kérdése nem oldja meg, érdemes lehet még sokmidnen más is. Akár a földhurok , elosztó, meg minden megvizsgálása. Igazából ingyen dolgok ezek. Én ha telefonnal venném fel abban nem lehetne hallani ezt, pláne nem ilyen hangosan

még egy gondolat, ha nekem ilyen hangos lenne, szétb**na az ideg és keresném a megoldást. Akár elvinném a kártyát haverhoz, nézzük meg ott, de így nem maradna az tuti

[ Szerkesztve ]

(#3909) Shkiz0 válasza #54630400 (#3902) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Arra nem gondolsz, hogy ha többen is csak "beböfögjük" hogy (nem hangtalan ahogy te állítod) megvan a jelenség, és sokunknak több kártyával is megvolt a jelenség, de nem elviselhetetlen akkor nem velünk van a baj?
Plusz kérsz videót? Belegondoltál abba, hogy ahány ember, annyi féle telefon, annyi féle pc különböző komponensekkel, és rohadtul lófaszt sem fogsz elérni a videóval?
A hangmérés tesztek is csak úgy reálisak, ha minden esetben azonos környezetben ugyanolyan módon történik a mérés.
Az a videó is amit linkeltél teljesen normális. Nem elviselhetetlen a zaj, de nyilván jobban hallatszik mert open air case.
És ha megharagszol ha nem, elég fura amiket írsz. 18.-án írod, hogy néztél videót és másnál is ilyen, meg hogy beletörődsz és nem fogsz 40-50K-t kidobni cserélgetésekre. Még írod is, idézem: Idegesít a dolog,de v.mennyire normális is,mert tele a net ezzel a dologgal,és állítólag nem káros semmire.Kivéve az idegrendszeremre.De majd megszokom.
Erre másnap meg már azzal jössz, hogy berendelted a 3. VGA-t is, meg hogy utána tápot is. Utána meg jön a sírás, hogy feleslegesen. Tényleg nem értem, ha többen állítjuk, hogy mindenkinél kb jelen van, kinek jobban kinek kevésbé, akkor ezt te miért nem tudod elfogadni.
Azt meg megint számításba sem veszed, hogy pl ami neked hangos az másnak meg normális, vagy akár fordítva.
Elhiszem, hogy frusztrált vagy, meg zavar, de elsőnek miért nem próbálod vagy próbáltad ki azt, hogy mondjuk megpróbálod a gépet áthelyezni máshova, távolabb attól a pozíciótól amiben mindig ülsz, és lehet akkor már nem lenne annyira zavaró.
Plusz írtad azt is, hogy eléggé nyitott a házad. Eleve minél nyitottabb annál jobban kihallatszik ugye minden, plusz ha nem egy jobb darab akár még fel is erősítheti.
És ami a legérdekesebb, hogy szidod a kártyát, meg hogy selejtesek, holott az első hozzászólásod 05.05-én is ez volt idézem:
Én kifogtam egy selejtet.Olyan Coil Whine van,hogy még a hangfalakba is bemegy.Próbáltam 2 táppal,3 hangkarival,2 alaplappal is.Hangfalszettből is 2-vel teszteltem.Lehet hallani a Coil Whine-t a hangfalakban is.
Ezzel kezdtem, pár hozzászólással ezelőtt, hogy lehet emiatt hallod hangosnak, maga a kártya lehet nem hangosabb mint a korábbi.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#3948) Dr V


Dr V
őstag

Gefroce experience 16:9ben rögzít. Ezt át lehet állítani 21:9-re? Kissé fura visszanézni összenyomott képpel...

Jah, ma is úgy cicerget a VGA h az egerem táncolt az asztalon :U

(#3949) sittes79


sittes79
addikt

Sziasztok,

Úton van egy arctic accelero xtreme III rápattintanám egy msi 2080 ventus-ra, annyi, hogy ilyet még nem csináltam kicsit parázok is, de szeretném megcsinálni nagyon, kérdésem, hogy a linkelt képen ugye rakok hűtő bordákat a memóriákra és a VRM-re is máshova is érdemes?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#3950) GAbre válasza sittes79 (#3949) üzenetére


GAbre
veterán

Memóriákra,vrm-ekre vagyis tőlük jobbra az összesre(abban a 4 sorban).
Annyira nem kell parázni,van aki még ventit se rakott rá.
Nekem is csak az utolsó tömbből/sorból hiányzik borda,(remélem azért),csinálja azt a legújabb codban,hogy a pálya bizonyos részein játszhatatlan 10-40 fps-em van.
Ez van amikor megszűnik következő pálya betöltéskor.
De minden máshol 1 fagyás nincs.
Szóval javaslom azzal teszteld majd.

Avatar

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.