nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Runo:] Az átverő átverése
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- [Re:] [andor80:] A cd Project red elnyerte méltó büntetését!
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
kisza25
félisten
Giga
# Seat Ibiza Sport #

weborgon
csendes tag
+1 EVGA

fagy53
nagyúr
Tulajdonképpen mindegy, az EVGA mellett talán két érv van, hőcsöves és értékállóbb. Mindkét előny azonban csak kis eltérést jelenthet ezért egyikkel sem jársz rosszul...

Scholes9
nagyúr
Pontosan

Lifer092
senior tag
Még anno írtam ide hogy "ciripel" az 1050Ti-m... Akkor a VGA "hibájára" gyanakodtam, ez már egy jó ideje így megy...
Tegnap véletlenszerűen ránéztem a GPU-z -ben a szenzorok fülre, és némileg furcsálltam hogy nem fut semmi és a kártya 60°C, GPU/Memória maxon... Indítom a CPU-z -t, proci szintén max 3.7GHz-en pörög ha kell ha nem... Na mondom itt valami nem oké... Nagyon nem. Folyamatokban semmi kiugrót nem láttam, minden optimális tartományban volt. Szépen ráengedtem egy teljes rendszervizsgálatot a gépre. Reggelre mire felkeltem kész is lett, és mit talált? Hát BitCoin Miner malware-t!! Mégpedig a Realtek driveremhez kapcsolódva....
Kiirtottam az írmagját is, gép restart, még egy gyors vizsgálat, semmit sem talált. A GPU/CPU egyből 3-600 Mhz-es tartományban megy, és 26°C-on. Nem mellesleg az iszonyat idegesítő és hangos "visítás" is megszűnt a kártya részéről, mert az nem ciripelés volt már amit csinált... Illetve a játékon belüli indokolatlan FPS zuhanás, beszaggatás is megszűnt...
Hogy mitől és hogyan és mikor került ez a gépemre lövésem sincs, nem torrentelek, ami játékom/appom van mind jogtiszta vagy free.
Gondoltam leírom, hátha később valakinek hasznára válik...
Xbox Series X / 55" Q80T / Nálunk az SQL Azure!

fagy53
nagyúr
Kösz!

kisza25
félisten
hát igen, a bányász vírusok most a menők, mondjuk AMD-re jobban rá vannak állva, mert az bányászni jobb
facebookod van-e? na látod, meg is van, hogy honnan kaphattad, elég megnyitni egy olyan oldalt
# Seat Ibiza Sport #

Lifer092
senior tag
Igen, a kerneljében is AMD-k voltak beleírva, de volt benne nVidia is egészen a 750Ti-től kezdve...
Az a vicc, hogy gépen nem nézek FB-t. Telefonról megyek csak fel néha, illetve Messengert használok. Gépről ha nagy ritkán fel is megyek az annyi, hogy megnézem az értesítéseket ami 99%-ban Assetto Corsa (
) aztán ennyi. Na mindegy, nem tudom honnan jöhetett. Egy a lényeg, sikerült letakarítani így a gép ismét boldog.
Meg én is...
Ettől függetlenül lehet hogy valóban valami weboldalból jöhetett, még ha az az oldal hivatalos, és normális oldal is. - Nem kizárt.
[ Szerkesztve ]

kisza25
félisten
mondjuk egy programozónak "dolgoztál" aki a hangkártya frissítésekért felel, de ebbe rossz bele is gondolni
# Seat Ibiza Sport #

kutkut
addikt
Sziasztok! Van egy EVGA 1050 Ti-m. Elvileg félpasszív, gyakorlatilag viszont üresjáratban is pörög a ventije. MSI Afterburner szerint 35%-on, ugyanakkor a fordulatszámot 0-nak írja. Nem azért pörög, mert valami használja a háttérben a GPU-t, a kártya 27°C-os. Játék alatt (igaz, nem max. terheléssel) 58°C-ra sikerült felmelegíteni. (Ha jól tudom, kb. itt kéne bekapcsolnia.) Mit rontottam el?
Kéne valami EVGA-s program, ami aktiválja a félpasszív üzemmódot?
Egyébként egy ASUS H61M lapban van egy i5-2400 mellett... Nem bűvészkedtem semmit, csak bepattintottam, és felraktam a legújabb drivert.
Ötlet?
Meizu MX3 32GB

Dendytv
senior tag
Esetleg megkérdezhetem azt,hogy milyen progival csináltál teljes vizsgálatot ?
Tipli van gyerekek, nem vagyok rabszolga Aki csak a nagyobb celláért harcolna Bevettük a mesét, megharaptuk rendesen Aztán majd harapjuk a füvet is csendesen

athomi
Topikgazda
Az EVGA gyárt 5 féle GTX1050Ti-t, lehet a tied nem félpasszív.
[ Szerkesztve ]

athomi
Topikgazda
Legújabb GPU-Z-vel nézd meg, de az a legtutibb, ha megnézed a saját szemeddel áll e a venti.
[ Szerkesztve ]

kutkut
addikt
Igen, ezt nem írtam, de szemmel láthatóan is pörög a venti. Egyébként pontosan erről lenne szó: EVGA GeForce GTX 1050 Ti SSC GAMING ACX 3.0
Meizu MX3 32GB

athomi
Topikgazda
Dobj már légy szíves egy GPU-Z-s screenshotot a sensors fülről. Tényleg félpasszívnak kellene lennie.
[ Szerkesztve ]

kutkut
addikt

athomi
Topikgazda
Minden rendben, mégsem állnak a ventik. Mintha nem lenne félpasszív. Amúgy a hivatalos oldalukon erről én semmi infót nem találtam, de a ph!-n elég egyértelműen azt írták félpasszív, lásd alább.
"Az EVGA GeForce GTX 1050 Ti SSC jó vaskos, duplaventilátoros hűtést kapott, ami alacsony terhelésnél teljesen néma, ugyanis nem pörgeti lapátkerekeit." Forrás.
[ Szerkesztve ]

Lifer092
senior tag
Sima Avast Free -vel, én azt használom. Nagyon megvagyok vele elégedve.

törölt tag
Jó az 1050 Ti 4GB....Ghost Recon Wildlands Highon megy 30-60FPS között. (1680x1050)

Dendytv
senior tag
Köszönöm szépen Most már akkor én is inkább áttérek erre
Eddig nem használtam semmit ! Mert ugye az eredeti vírus védők nekem picit drágák voltak (Bár most látom,hogy valami 6000FT az alap felhasználású avast is 1-évre
) A kamu vírus védőkről tehát azok amik tört serial key el vannak azt hallottam,hogy kamuzik, hogy ő frissít meg keresi a vírust de ez nem igaz ! De ez most akkor nekem így marad
De lenne egy kérdésem !
Miért van az, hogy a GeForce-ben a megosztás fül az nekem nem működik ! Pedig működőt és most valamiért nem megy ! Pedig hasznosnak találtam és szeretném is használni ! Így néz ki az experiencem és itt látható az ,hogy a megosztás fül nincs bekapcsolva. De mikor bekapcsolom akkor meg ez az üzenet fogad ! Ez nem sikerült. Próbálja újra indítani a rendszert !
Valakivel történt már itt ilyen ? VGA GTX1050 2GB OC
[ Szerkesztve ]
Tipli van gyerekek, nem vagyok rabszolga Aki csak a nagyobb celláért harcolna Bevettük a mesét, megharaptuk rendesen Aztán majd harapjuk a füvet is csendesen

kutkut
addikt
Egyébként ez nem tudom, számít-e, de driver telepítésnél semmi "felesleges" (vagy annak vélt, pl. GeForce Experience) csomagot nem raktam fel, csak azt, ami PhysX-hez kellhet meg a drivert magát. Továbbá épp most tértem át AMD-ről... Próbáltam 7-es és 10-es Windowson (dual boot). Ugyanúgy pörög a venti.
Meizu MX3 32GB

-FLY->
senior tag
Nem írják, hogy félpasszív lenne. Szinte 100%, hogy nem is az, ez van. 960SSC-nél írják, hogy az és az is, szerintem ezt minden gyártó feltünteti, amúgy is szeretnek egy oldalt megtölteni akár felesleges hype-al.
[ Szerkesztve ]

-FLY->
senior tag
Nem tudom ,hogy mikor jött ki az új exp. de nálam rögtön nem is működött, azóta nincs (és nem is hiányzik). Fogalmam sincs, hogy átlag juzer mire tudja használni, nálam csak plusz x folyamat volt.

athomi
Topikgazda
Egyelőre privátban megérdeklődöm a cikkírótól, hogy honnan jött nekik az infó miszerint a kártya terheletlenül teljesen néma, nem pörgeti a lapátkerekeit. Ha megtudok valamit, beszámolok róla.
szerk.: A drivernek elégnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]

kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB

weborgon
csendes tag
Ha nézem az általad megadott gyári linket:
EVGA GeForce GTX 1050 Ti SSC GAMING ACX 3.0
ott azt írják, hogy ez a kártya félpasszív (ha legörgetsz majdnem az oldal aljára, akkor ott részletezik az ACX 3.0 hűtés tulajdonságait és ott virít baloldalt a kék 0dB Operation felirat, ergo ennek tényleg félpasszívnak kéne lennie).
DDU progival le kéne gyalulni az összes régi drivert és maradványt és újrarakni a drivert. Ha nem válik be, akkor alaplapi BIOS -t frissítenék (nem mai gyerek ez a deszka), ha az se válik be, akkor valamelyik partícióra gyorsan feldobnék egy szűz-windowst és azon gyorsan lecsekkolnám, hogy pörögnek-e a ventik. Ha alaplapi BIOS frissítést követő szűz-windowson is pörög idle, akkor gáz van a kártyával, irány a gari.

Mans20
addikt
Érdekes mert az RPM-et sem mutatja csak %-ban, ilyen az olcsóbb kártyáknál van. Közben ott az oldalon a 0 db. Nézd meg hány eres a vga ventilátor kábele.

-FLY->
senior tag
0db ki van csillagozva a lap aljára, hogy **** on select models.

weborgon
csendes tag
Igaz.

e-arc.hu
csendes tag
Hasznal itt valaki linux alatt GTX 1050-et?

Dendytv
senior tag
Közben most sikerült megoldanom a gondomat (gondoltam be írom ide is, hogy ha valakinek hasonló búja-baja lesz hát ha neki is segít majd !) Észre vettem azt,hogy az experiencem (amit a driver CD-ről telepítettem fel) 3.0.6.48-as verzió számú felnéztem a hivatalos Nvidia honlapra ahol az experienc fülben egy 3.3.0.100-as verzió számú van jelenleg. Mondom OK le szedtem az én full experiencemet driver-estől mindenestől,fel telepítettem ezt és azóta működik
[ Szerkesztve ]

athomi
Topikgazda
Sajnos tévesen hozták le a cikket, a cikkíró is benézte a ****-os megjegyzést. Szóval úgy néz ki nem félpasszív a kártya.
[ Szerkesztve ]

Scholes9
nagyúr
Ehh, pedig majdnem azt rendeltem...ezek szerint jó, hogy nem
Palit GeForce GTX 1050 Ti KalmX Review
Frankó kártya. Ha van némi légáramlat/házhűtés, akkor terhelés alatt hűvösebb, mint az MSI Gaming változat!
Kár, hogy nálunk egyelőre aranyáron megy. Ennyiért veszek egy alap, 50k HUF-os kártyát, és veszek rá egy Accelero-t, vagy akármit.
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!

Scholes9
nagyúr
Ez tényleg már nagyon sok egy Ti-ért Nekem jó lesz az MSI Gaming is

athomi
Topikgazda
Azért megnéztem volna ennél életszerűbb szituban is, amikor a kártya egy házban van. Gondolom nem állt volna meg 83°C-nál a max. hőmérséklet, ami már nem túl egészséges.
Plusz a házventi a bordákra nem ilyen ideálisan fogja rátolni a levegőt, hanem szemből.
[ Szerkesztve ]

kisza25
félisten
de ennek a félpasszív kártyák mellett semmi értelme, légáramlat ennek is kell terhelve
# Seat Ibiza Sport #

HANDO88
senior tag
Sok alsó tápos házban van a táp mögött egy venti hely, az jó szolgálatot tehet ennél a karinál.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.

xtro
aktív tag
Azta

athomi
Topikgazda
Ami a kártyán lévő borda kb. negyedére fogja közvetlen fújni a levegőt, nem az egészre mint a tesztben. Kíváncsi lettem volna életszerűbben tesztelve a kártyát.

Dendytv
senior tag
A Gigabyte GTX1050 2GB OC-nak kb hány fokon kell bekapcsolni a Ventilátoroknak ?

Scholes9
nagyúr
Biztos, hogy jobban melegedett volna, kérdés, h mennyivel.

athomi
Topikgazda
Mivel a Gigabyte GTX1050Ti-knek 60°C felett kapcsolnak be, valamint 50°C alatt kapcsolnak le a ventik, így valószínűleg a GTX1050-eknek is.
[ Szerkesztve ]

sanyi0627
senior tag
Sziasztok
1050ti minibol melyiket érdemes venni?
Zotac-ot neztem ki eddig.
Raijintek metis classic házba lesz.
Köszi
Üdv
Sanyi
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

Scholes9
nagyúr
Nem tudom kinek van itt minije, lehet érdemes lenne a neten is körülnézni
De sztem ez nem lehet rossz, ha mindenképpen ilyesmi kell.
[ Szerkesztve ]

xtro
aktív tag
Nekem zotac minim van semmi baj nincs vele,halk és nem melegszik bátran ajánlom

Scholes9
nagyúr
Baromi jó árban van, Iponon 46 ezerért

athomi
Topikgazda
Baromi jó árban van, 90mm-es a venti, szerintem mehet.
Scholes9: Az nem fog beférni a házba.
[ Szerkesztve ]

kisza25
félisten
ha sfx tápot raksz bele 25cm-ig elmehetsz, nekem is az van benne, mostani képem nincsen:
[ Szerkesztve ]
# Seat Ibiza Sport #

sanyi0627
senior tag
Viszont most gondolkodok hogy lesz felette egy vinyo és merekedhet fent a házba a meleg.
A házban ez a konfiguráció lenne
G4560 54w egy id cooling vs40v3 mal hutve ez nem fogyaszt sokat.
Viszont van még 2 vinyo és egy SSD is.
Egyik alul másik felül közvetlenüla videokártya felett elég kevés hellyel.
Egy 12cm vetni nyomja ki a házból a meleg levegőt.
Így is mehet ez a kártya?
Kisza
Ugyan az a táp és ház mint neked. Elestek tőled.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
Hirdetés
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Zotac Twin Edge 3070 és MSI Ventus 3x 3070 /TÖBB DARAB/ /BONTATLAN/ /27%ÁFÁS SZÁMLA - GARANCIA/
- HyperX Fury RGB DDR4 3200Mhz (2x 8GB) 16GB
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
- iPhone 12 Pro 128gb,graphite,vadonatúj,Telenor
- ASUS P5Q SE PLUS Alaplap, Pentium Dual Core E2160, + HŰTŐ + HÁTLAP