Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) asvald


asvald
senior tag

Üdv !

Egy olyan emberre lenne szükségem aki már frissített hd 5970 biost ,és tudja , hogy melyik bios verzió javítja ezt a coold bug hibát, a kártya sapphire

A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!

(#952) kona005


kona005
senior tag

Jó napot!

Jár még erre valaki?

(#953) asvald válasza kona005 (#952) üzenetére


asvald
senior tag

a madár se :DDD

A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!

(#954) kona005 válasza asvald (#953) üzenetére


kona005
senior tag

:DDD

(#955) nyaki01


nyaki01
tag

Üdv Mindenki!
Egyik fórumtagunk kérésének eleget téve, egy olyan BIOS flash módszert szeretnék most nektek leírni, amivel egy olyan elflashelt kártyát lehet helyreállítani, amin a gép indításakor még van ugyan VGA kép, de a driver betöltődésekor már nincs vagy folyamatosan összeomlik és nincs kéznél PCI-os kártya vagy boot-olható PEN.
Az alábbi módszerem segítségével, egy olyan gépen, amiben az egyik gyártó kártyája volt, egy másik gyártó kártyáját helyre lehet állítani.
Az esetem röviden a következő volt:
BIOS-t szerettem volna cserélni egy GV-R485ZL-512H vidikarin.
A CPU-Z-vel lementett eredeti BIOS file-t szerkesztettem meg az RBE szerkesztővel, majd elindítottam az ATI WINFLASH progit és betallóztam a módosított eredeti fájlt. Elkezdte cserélni a BIOST-t- de már az elején lefagyott a gép. Kb. 10 perc tétlen várakozás után újraindítottam a gépet és a driver betöltődése után a kép hol előjött, hol eltűnt, kockásodott, színeződött és a gép dolgozott ezerrel, mert folyamatosan összeomlott a driver, majd egy idő után ismét lefagyott az egész gép.
A megoldás:
Hosszas gondolkodás után rájöttem, hogy a köcsög WIN7 a driver-eket állandóan automatikusan erőlteti, ami azt eredményezi, hogy a telepítési folyamatba nem nagyon enged beleszólni, míg az XP-s korszakban én döntöttem el a telepítését. Egy WIN7-et futtató környezetben, a már meglévő videó kártya driver-ét teljesen lecserélni egy másik típusúra, csak újraindítással lehetséges. Ez volt az a momentum, ami alapot adott nekem a reményre és bejött. Elővettem egy olyan gépet, amiben előtte alapból nVidia kártya volt betéve a driver-eivel együtt és ebbe a gépe beraktam az ATI kártyámat. A WIN7 tette a dolgát és szépen feltette rá a saját driverét, de ahhoz, hogy ez a kártya működjön rendesen, újra kellene indítani. Mivel alapértelmezettként a sima VGA megjelenítés is elegendő ahhoz, hogy az ATI Winflash-t futtassam a videó driver nélkül, így semmi akadálya nincs annak, hogy teljes képet lássak egy fenti hibával elflashelt kártyán, még újraindítás előtt. Az ATI Winflash tette a dolgát és sikerült visszavarázsolnom az eredeti BIOS-t a kártyára. Ezután újraindítás, és a már a WIN7 által feltett driver gyönyörűen tudta hajtani a kártyát.
Remélem tudtam segíteni valakinek a leírással. :)

Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!

(#956) asvald válasza nyaki01 (#955) üzenetére


asvald
senior tag

köszi a leírást !
De a hd6950/70es topikban én is olvastam ,hogy bios flash előtt a drivereket le kell szedni + vírusirtót kilőni ,és csak utána lehet biztonságosan ATIwinflash-t használni

A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!

(#957) rzerge


rzerge
aktív tag

egy technikai kérdés
ha 1x-16x riserrel van kiemelve a kártya, és így szeretnék biost flashelni rajta, akkor ez mennyiben befolyásolhatja a műveletet?
főleg atiwinflash-sel

"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"

(#958) ZrinyiGabó


ZrinyiGabó
csendes tag

Hello.
Nagy kérdésem lenne.
Két ati hd6970 van a gépembe, az egyik Sapphire a másik Powercolor.
A windows 7 x64 nem telepíti a Powercolor driver-ét, egyszerűen azt írja ki hogy nem talál driver-t.
Lehet e a biosát átírni egy ugyan olyan verziójú Sapphire bios-ra?
Hogy a gép telepítse.
Minden program felismeri, RBE, ATIFlash, ATI Winflash, GPU-Z

(#959) BucksYouUp


BucksYouUp
csendes tag

Sziasztok!
Vettem használtan egy Ati Radeon HD 5850-et azonban amikor bele teszem a gépbe, nem ad képet és mintha állandóan újra indulna a gép.
Ilyen gép:
Alap: Gigabyte 780t-d3l
Memória: 2x2 gb valami :)
Cpu: Amd Fx4100 asszem
Táp: valami 500 w-os
Másik régebbi vga-val megy a gép. És igen adtam neki 2 is tápot.

(#960) jeni válasza ZrinyiGabó (#958) üzenetére


jeni
félisten

Hello

Innen az egyes és a hármas leszedhető
2011.12.14-i dátummal

a kettes nem reagál

[ Szerkesztve ]

(#961) ZrinyiGabó válasza jeni (#960) üzenetére


ZrinyiGabó
csendes tag

Köszönöm.
Kipróbálom, megírom hogy mi az eredmény.

(#962) jeni válasza BucksYouUp (#959) üzenetére


jeni
félisten

Üdv
Próbáld meg másik gépben kipróbálni a használtan vett 5850-s karit. Sanda gyanú,hogy hibás. Milyen táp van benne pontosan? Megfelelő csatlakozó van bedugva?

[ Szerkesztve ]

(#963) porto1992


porto1992
tag

Helló elrontottam egy hd 5750 vga-n a bios flasht ha az egyik pci-e sinbe rakok egy működő kártyát a másikba meg a hd 5750-et winflashel újra tudom éleszteni -illetve megoldható így is a flash? előre is kösz a választ :R

A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!

(#964) DarkDog815


DarkDog815
csendes tag

Üdv!
Egy Gainward 8800gt biost keresnék ha van még valakinek ilyen kártyája és lementené nekem a biosát azt megköszönném :)
száma: XNE/8800TXT352-PM8392
és így nézik http://www.consolemate.com.au/images/other/gainvid1.JPG
Előre is köszönöm :R

(#965) 800.henrik válasza DarkDog815 (#964) üzenetére


800.henrik
senior tag

[link]

A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....

(#966) Ghost84


Ghost84
aktív tag

Sziasztok!

Nekem van egy MSI 680GTX karim ezen hogyan kell boist frissíteni? Le tudná valaki írni részletesen? Még soha nem csináltam ilyet.

(#967) n0tr3adY81


n0tr3adY81
aktív tag

Sziasztok!

Van egy -még garanciális- Asus 7850 -em. Legacy BIOS-os. Érdemes vergődni az új UEFI-s bios rávarázsolásával? Nincs semmi changelog a gyártónál, hogy az UEFI supporton kívül javítottak-e még valamit.

Köszönöm.

OFF kérdés :
i5 4570 mellé mi volna most az az NVidia, amire érdemes lenne cserélni?

[ Szerkesztve ]

Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit

(#968) miresz


miresz
veterán

Sziasztok!
Szakavatott személyt keresek aki tudna segíteni nekem egy Asus GTX660-DC2-2GD5 bios cseréjében. Szájbarágósan. :B Az Nvidiánál ahogy olvasgattam egy kicsit bonyolultabb a bios csere,mint az AMD-nél. Ennél a KGB-s dolognál már elakadok....

Ezt a biost szeretném rátenni. A segítséget előre is köszönöm. :R

(#969) bigegeza


bigegeza
csendes tag

Sziasztok!

Gigabyte r9 290 videó karin biost frissítettem. Azóta performance módban nem indul el. Silent módban pedig igen. Kipróbáltam más verzió számú biossal is de az sem segített. Mit lehet ilyenkor tenni?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Géza

(#970) pifu76


pifu76
tag

sziasztok! szeretnék bios-t frissíteni a vid-kártyámon:MSI NX9600GT-E 512MB van is hozzá új BIOs egy ROM- fájl. egyedül az NvFlash nevű progit találtam de fogalmam sincs hogyan bírjam rá hogy frissítse nekem a Biost. :(

szeretnék valakitől olyan segítséget kérni hogy lépésről-lépésre mit tegyek hogy sikerüljön, nem akarom elrontani. Nagyon szépen köszönöm előre is annak aki segít :R

illetve még annyi hogy pendrive-ról szeretném az egészet megoldani, tehát arra is kérnék segítséget, mit hogyan csináljak :B

[ Szerkesztve ]

(#971) Sanyi19


Sanyi19
őstag

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy valaki próbálta már a videokártyája biosát, Hex Editorral, vagy HXD-vel módosítani? Elég bonyolultnak tünik, de szükségem lenne egy egyedi bios-ra.

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

(#972) WaHUaz


WaHUaz
csendes tag

Üdv!

Még régebben vásároltam egy Asus HD7870 DCII vidikártyát, azonban kíváncsi voltam, milyen a 2 VGA.
Vettem is egy második példányt, de mivel a 2 kártya közt eltelt majdnem 1,1.5 év a bios-uk nem ugyan az.
A GPU Tweak-ben ha a ventilátor fordulatszámát átállítom 100%-ra a második VGA ventilátorának a sebessége marad az eredeti fordulatszámon. Ez nem tudom hogy összefügg e azzal, hogy nem azonos a két kártya BIOS-a. Ha összefügg, akkor meg lövésem sincs, hogyan kell frissíteni. :((( segítségeteket előre is köszi! :D

(#973) nyaki01


nyaki01
tag

Üdv!
Találtam egy másik működő módszert is, az elrontott flash helyreállítására ATI kártyákhoz, Win7 környezet alatt. Hangsúlyoznám, hogy a módszer csak a helytelenül beírt értékekből adódó csíkozás, kép és driver összeomlás, fagyás esetén működik, miközben boot-oláskor azért még van VGA kép.
Kiveszed a gépből az elrontott ATI kártyát, majd beleteszel egy másikat. Feltelepíted a hozzá való legújabb Catalyst drivert-t. Újraindítod a gépet és miután felállt rendesen a rendszer, a driver-t letörlöd a saját programjával. Célszerű lefuttatni a CCleaner-t is. Ezután minden, a kártyára és gyártójára mutató mappát törölsz a Program files, a Program data, a Documents & Settings/Users/Application data/Roaming alól, majd a Regedit-ben a Software menüpontokat kikeresve, az azalatt találhatóakat is. Kikapcsolod a gépet és kiveszed az újonnan berakott kártyát és berakod az elrontott régit. A felálló rendszer nem telepíti újra automatikusan a driver-t(!), így lehetőség van futtatni az ATI Winflash-t, amivel vissza lehet írni a jó BIOS fájlt.
Újraindítás után lehet telepíteni a kártyádhoz való driver-t.
Remélem, tudtam segíteni!

[ Szerkesztve ]

Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!

(#974) nemeth.jani


nemeth.jani
csendes tag

Sziasztok a problémám a következő lenne: van egy msi gtx 280 eddig játék közben sem ment fel 65-fok főlé de most ebben a kánikulában 67 foknál kikapcsol.(piros led világít) Olvastam, hogy ezeknek a kártyáknak 105 fok a tűrőképessége láttam pár videót is ahol 90-nél sem állt le a kártya. Nem lehet ezt a limitet valahogy kikapcsolni? vga bios frissítés megoldaná a bajom? ( kártya kitakarítva, újrapasztázva, ház oldala levéve, kártya elé és mellé 2db 12cm -es venit tettem, be is van kapcsolva :D + egy álló ventilátor a gépháznak fordítva, MSI Afterburner-ben a venti 100%)
Előre is köszönöm.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ 22+ 0-

(#975) #48613632 válasza nemeth.jani (#974) üzenetére


#48613632
törölt tag

Nem lehet, hogy a tápod old le inkább? 67 foknál nem kapcsolhat ki a VGA-d, vagy akkor baja van.

Más:
7950-emet szeretném 7970-re flesselni, tuda valaki ebben kezdő iránymutatást adni?
Megköszönném :R

[ Szerkesztve ]

(#976) ricsi99


ricsi99
addikt

Sziasztok.
a Gigabyte dualbiosos karimon biost frissitettem.
véletlen a biztonsági bios modban rányomtam a frissitésre.... :W
törölte is a regit de felulirni nem tudta .error uzenettel elszált.
A törölhetö biost sikeresen felülirtam , ugy hiba nélkül megy
Van valakinek valami ötlete hogy hozom vissza a biztonsági biost?
Dos alatt atiflash -al probáltam.
Ricsi

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#977) ricsi99 válasza ricsi99 (#976) üzenetére


ricsi99
addikt

Legfrissebb atiflash (4.0.4) gond nélkül felülirta a védett biost...
2. kérdés M25P05/C Flash ic-t (x1600 pro karit) mivel lehet irni? semmi kedvem vegigprobálgatni az össues létezö verziot

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#978) #82679040 válasza ricsi99 (#977) üzenetére


#82679040
törölt tag

Üdv.
Elég régi kártya,Geforce GT130 (G94).Voltage conrtol nincs,nem tudom állítani.Nibitorral átírtam a biosát,hogy csökkentett órajellel és feszültséggel menjen.

Beállítottam az alap 1.1V helyett 1V-ra.Eredmény 10C-al magasabb hőmérséklet. :Y

Nem igazán értem ez,hogy lehet.Tudok valamit kezdeni vele? Szeretném csökkenteni a feszt de úgy ,hogy a hőmérséklet is csökkenjen! wtf

szerk.
(új hozzászólás - válasz missclick)

[ Szerkesztve ]

(#979) citrom904


citrom904
tag

Üdvözlet!
Gigabyte 560ti oc (gv-n560-1gi)
Tudna valaki segíteni abban ,hogyan tudnám a gpu alapfeszét módosítani a vga biosában. Az a fő problémám ,hogy a gyári értékeken játék közben kidob a windowsba pár perc után. Viszont ha adok a gpunak +0.15v-ot ,amit enged max ,akkor semmi probléma sincs,nem lép ki egyik játékból sem. Azért érdekes ,mert a gyári órajelen megy a gpu és akkor miért nem bírja alapfeszen stabilan. Hibás lenne a kari ? Az lenne a lényege az egésznek ,hogy ne kelljen áligatni semmit csak berakni a gépbe és menjen stabilan segédprogramok nélkül.
Ha valaki tud segítsen.Köszi előre is !

Lepd meg a májad : Igyál VIZET!!!

(#980) nemeth.jani


nemeth.jani
csendes tag

Sziasztok
Asus R9270X-DC2T-2GD5 videókártyán szeretnék biost frissíteni. Mert ezeknek gyári betegsége hogy 3d-ben pislákolnak (Flickerig) A gyártó honlapján van letölthető bios, de valami exe fájl. és nem tudom mit kezdjek vele.
Valaki csinált már ilyet? Jól jönne egy kis segítség.
Köszi

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ 22+ 0-

(#981) dr.amd


dr.amd
csendes tag

Hello!
Lenne egy kérésem/kérdésem!
Egy 6970 ati vga, nem ad képet, viszont fel áll vele a rendszer, és cf be is megy.
Másik topikba is kérdezősködtem, mi lehet a baj.
Egy srác írta, hogy vga bios neki segített egy ilyesmi problémával küszködő 6850 en.
A kérdésem az lenne, valaki tudna nekem segíteni ezzel kapcsolatosan, vállalja e a javítást, ha igen kb mennyi lenne az ára.
Esetleg ajánlást, hogy hová tudnám vinni.
Választ/válaszokat előre is hálásan köszönöm!

(#982) Sanyi19


Sanyi19
őstag

Sziasztok,

Az R7 260X-em biosát akarom átszerkeszteni. 2 óráig dolgoztam rajta, hogy HXD-vel megnyitottam megtaláltam a megfelelő sort, majd átszerkesztettem.

Ezt a sort, erre:

02 20 10 00 30 75 00 98 3A 00 00 10 00 02 18 08

02 20 10 00 30 75 00 30 75 00 00 10 00 02 18 08

Amiből a 30 75 00 jelöli a 150 mhz-et, és a 30 75 00 a 300 mhz-et.

Na igen ám, de ha bármit is módosítok és aztán elmentem a fájlt, rá akarom flashelni a kártyára, rá is rakja viszont a new device id 0 és minden kinullázódik. Elrontja, valamiért nem jól menti el. Mikor ezt láttam nem indítottam újra a gépet, hanem visszaírtam ez eredetit. Mit rontok el?

[ Szerkesztve ]

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

(#983) Sanyi19 válasza Sanyi19 (#982) üzenetére


Sanyi19
őstag

Ennek nem így kellene, hogy kinézzen:

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

(#984) Sanyi19 válasza nemeth.jani (#980) üzenetére


Sanyi19
őstag

Szia. Jobb gomb az exe-re, futtatás rendszergazdaként. Ha nem jó a kártyához, azt fogja írni, nincs szükség a frissítésre.

Ha elindul a flash-elés, akkor türelmesen várj, addig ne kínozd a gépet más feladatokkal, majd kövesd az utasításokat amiket kiír.

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

(#985) Gézengúz


Gézengúz
addikt

Esetleg valaki tudja, hogy Egy GTX650 (Gigabyte) esetén meddig mehetek le a fesszel? Egyáltalán nem hangos kártya de most már mégiscsak ez a leghangosabb komponens a gépemben, hűtő fordulatot levittem 1560-ról 1260-ra ugyanazon biost írtam át és flasheltem vissza! 2-3 fokkal magasabb csak az alapórajelen (324Mhz) Így most 24-25 fok. De szeretném lejjebb tolni az alapórajelhez tartozó feszt is, eddig 0.98-ról 0.93V-ig jöttem le és stabil..

Szóval nem a magasabb órajelekhez tartozó hűtő fordulatot és feszt hanem a nyugalmi állapothoz tartozókat szeretném állítani, de nem akarok nagyon keveset sem beállítani...

Valaki??

(#986) Gézengúz válasza Gézengúz (#985) üzenetére


Gézengúz
addikt

Ja a ventifordulattal már nem kell lejjebb mennem, kellően halk... :)

De mindegy apró lépésekben veszem el a feszt, szerencsére megvan az eredeti rom és vakon vissza is tudom flashelni :)

(#987) Gézengúz válasza Gézengúz (#986) üzenetére


Gézengúz
addikt

Egyelőre 0.98V helyett 0.9V-nál járok, instabilitást nem tapasztalok, csak a kártya "hője" csökken szép lassan!

Ha így haladok, nyugalmi helyzetben be fog állni a szoba hőmérsékletére, tetszik! :K

(#988) Ferrari fan


Ferrari fan
tag

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, eddig nem tudtam rájönni mi a problémája.
Van egy 9800GT asus matrix 512MB kártyám, amit frissítenék, de sajnos a képen látható GPU mismatch-nél elakadok és eddig nem találtam rá megoldást. :W

Előre is köszönöm a segítséget!

(#989) Gézengúz válasza Ferrari fan (#988) üzenetére


Gézengúz
addikt

Van egy cikk az nvflash mukodeserol itt valahol a ph-n, keress rá megvannak a kapcsolók amivel rá lehet eroltetni. De elofordulhat, hogy nem fog menni, igy erosen ajanlott, hogy vakon vissza tudd flashelni a regit... ;)

Menni fog?

(#990) Ferrari fan válasza Gézengúz (#989) üzenetére


Ferrari fan
tag

Először is köszi a segítséget, megtaláltam a cikket, majd ha hazaérek megnézzem mit lehet tenni, vakon pedig a leírás alapján mennie kellene csak floppy helyett pendrive...

Lehet készíteni "vak-flash" floppy-t is, ilyen esetekre, de előtte mindenképpen szükség lesz az eredeti bios-ra.
A "vak-flash" floppy egy sima boot lemez, amihez szerkesztünk egy autoexec.bat-ot
A floppy-n legyen az nvflash, a cwsdpmi fájl, és az eredeti bios.

Az autoexec.bat-ban a következő legyen :

nvflash -4 -5 -6 -A -y a:\oldbios.rom

itt látjuk, hogy egy "A" is belekerült a sorba, ez a paraméter kizárja a felhasználót, amennyiben lehetőség van erre. Tehát a flash teljesen automata lesz.
Az autoexec.bat-ot a legegyszerűbb valamilyen notepad alkalmazással megírni, majd autoexec.bat névvel, ill. kiterjesztéssel elmenteni.

majd azért írok még mire jutottam estefele, hátha kell majd egy kis help is :)

(#991) Gézengúz válasza Ferrari fan (#990) üzenetére


Gézengúz
addikt

van win-es nvflash is, ehhez nem kell se pendrive, se floopy

(#992) Ferrari fan válasza Gézengúz (#991) üzenetére


Ferrari fan
tag

Vak flash estén se :) ?

(#993) Gézengúz válasza Ferrari fan (#992) üzenetére


Gézengúz
addikt

úgy se, ;)

Egér bal alsó sarok klikk, cmd begépel, enter, ne folytassam... :)

(#994) Ferrari fan válasza Gézengúz (#993) üzenetére


Ferrari fan
tag

:R ok köszi :D

(#995) Ferrari fan válasza Gézengúz (#993) üzenetére


Ferrari fan
tag

Nah, hali
Elég kemény este áll mögöttem, sikerült a flash (nvflash --index=0 -4 -5 -6 bios.rom), viszont miután újraindítottam a gépet nem adot képet egyáltalán a kártya :Y
Most sikerült az integrálttal képet alkotnom, majd pedig vissza flasheltem az eredeti biost és voalá van újra kép. :)) :D :DD
Valószínű most egy darabig nem piszkálom inkább :P
Köszi a segítséget mégegyszer!

(#996) huni21


huni21
csendes tag

sziasztok,ez nem BIOS-os téma,de GT 540M (1gb ) videokártyám van eddig normálisan működött,de nyár óta az experience nem indul el,nem is nagyon tudom frissíteni sem,mert azt sem engedi,próbáltam már vissza állítani a drivert, letörölni majd megint újra,de nem segített neki.
most ez az aktuális hibaüzenete:

Esetleg tudtok valamit róla írni?

ui:. a kártya működik,mert még az Assassins Creed Black Flag is megy,de talán egy update jót tenne neki.
előre is köszi a választ!

(#997) huszi.gyb


huszi.gyb
senior tag

Sziasztok!
Letöltöttem atiflash-t, de indítás után bármelyik kapcsolót próbálnám beírni, csak arra van lehetőségem, hogy végig lapozzam a kapcsoló leírásokat, utána kilép. Mit lámáskodtam el? :))
Köszönöm.

szerk.: A kártya egy HD4350 1Gb

[ Szerkesztve ]

www.dongosofor.hu

(#998) Carryboy


Carryboy
tag

Sziasztok!

Tervezem, hogy az ATI RADEON 3650 512 MB-os kártyám bios-át frissítem. De előbb érdeklődnék itt, hogy érdemes-e az újat felrakni. Win 7 64 van a gépen és előfordul, hogy ezt produkálja "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt".

Találkoztatok hasonlóval, mi a teendő?

(#999) amdfavorite


amdfavorite
csendes tag

Sziasztok! Egy nagyon nap problémám lenne. Van egy sapphire r9 280x toxic vga kártyám.Frisdítettem rajta a biost az UEFI be volt kapcsolva megtörtént az újra indítás de nincs kép UEFI- és azon kivül se ha ki kapcsolom. Hogyan tudnám visdza hozni a képet? Köszönöm előre a válaszokat.

(#1000) zsoleszka17


zsoleszka17
tag

sziasztok vettem egy hd6870 kartyat es az lenne a kerdesem ismerosomnek is ilyen van es neki alap orajelek a kovetkezok gpu:100mhz mem:150 mhz uresjaratban nekem meg 500mhz 800mhz alapon es semmi se megy a hatterbe a gep ujra lett teve. mi lehet a problema? tehat nem kapcsol vissza az ertek

Asrock P67 professional I5 3470 8gb corsair vengerance R9 280x

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.