Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
linus89
üzenetére
Kár hogy a ph-s teszt mást mutat, igaz kiemelték, hogy valami gond lehetett a 2600-al, de nem hinném, hogy mára megfordították volna a mérleget.
Láttam már jó pár korai tesztet, de 1x sem volt rá példa, hogy egy gyengébb VGA driver optimalizáció után lekörözze a nála jelentősen erősebb VGA-t (lásd: x1950 széria és a 8600GTS esete, igaz ezek asztali kártyák).
Úgy lenne a legtisztább a dolog, ha mind2 kártya újra le lenne tesztelve a legfrisebb driverekkel (a legújabb asztali nvidia driver 10-15%-ot lök a játékok teljesítményén amit pár hete adtak ki és nem hinném, hogy ezt a tesztek tartalmaznák).
Persze ettől függetlenül tévedni emberi dolog
A mobil VGA-k teljesítménye összehasonlítva egy asztaliéval:
Nekem jelenleg egy 8800GTS 320MB-om van, ma ha még valahol kapni akkor 18-20.000Ft az ára... az összes mai játékot magas vagy maximum grafikán kis tuninngal elviszi 1680x1050 felbontáson, igaz a leges-legújjabbakat még nem próbáltam (pl.: Fallout 3)
Ehhez képest a 9600M-GT teljesítménye csak kb. a felét hozza (pontosabban a fele felett van egy picivel) a ma már "múzeálisnak", de még mindig tökéletesnek számító 8800GTS-em mellett, igaz laptopon a maximális felbontás tipikusan 1280x800 vagy 1440x900 (vagy 1680x1050 vagy 1920x1200 a "gamer" verziókon aminek annyi értelme van, hogy natív felbontáson tuti elvérezzen a cucc), így a kisebb teljesítményhez kisebb felbontás is társul... hát nem tudom, mivel élőben még nem láttam a cuccost ezért itt hagyom abba az eszmefuttatásom, nem akarok hülyeséget mondani, de elméletben a mobil VGA-k teljesítménye, ha az alsóbb régiót veszem szemügyre, nem éppen bizalomgerjesztő
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest