Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KVic

csendes tag

Ömlesztve pár dolog, előre is bocs mindenkitől
    ACER 5930G: A melegedésről annyit, hogy GTA IV alatt véletlenül kiegyensúlyozotton hagytam a akksi profilt teljesítménycentrikus helyett és így teljesen felforrósodott a vidkari. Gondolom anélkül is fog... A többi játék alatt ilyet nem tapasztaltam, még Crysisnál sem, eddig... ;)
    MSI laptopja volt kolléganőmnek, párhónaposan meghalt a hűtőventije, kicserélték és azóta semmi gondja vele, de ezek szerint a ventik hajlamosak megadni magukat.
    Nem tudom, hogy van a többi laptopnál, az 5930G-ben a legtöbb lyuk alul van és a lábai magasabbra emelik mint a HPmat, bár ott nem voltak alul lyukak. Nekem is van ventis talpam, csak az a gondom, hogy nem a legstabilabb rajta az Acer, HP atomstabil, a formája miatt.
    A Virtual Sorround parasztvakítás, semmi értelme, én csak megutáltam, olyan visszhangot generált filmnézés közben. Viszont a fülhallgató kimenet profi minőségű hangot generál, komolyan mondom, legszívesebben egész nap ezt hallgatnám.
    Jobb oldalon a médialejátszó érintőgombok az őrületbe kezdenek kergetni, egy-egy közelebb eső gomb nyomása közben sokszor hozzájuk érek...
    HD3650 DDR2-vel tudtommal 8600GT szintjén van, nem olyan rossz kari, én azzal is szemeztem...
    Az 5930G Vista élményindexe 5.2, és ami a legjobb: a proci a leggyengébb állítólag... :F
    Még annyit, hogy Acernek Magyarországon nincs szervize, ha baj van vele, Szlovákiába küldik, ha minden igaz. A DELLnek és a HPnak talán az egyik (és másik) legjobb a szervízhálózata nálunk.

Új hozzászólás Aktív témák