Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVic
csendes tag
Ömlesztve pár dolog, előre is bocs mindenkitől
ACER 5930G: A melegedésről annyit, hogy GTA IV alatt véletlenül kiegyensúlyozotton hagytam a akksi profilt teljesítménycentrikus helyett és így teljesen felforrósodott a vidkari. Gondolom anélkül is fog... A többi játék alatt ilyet nem tapasztaltam, még Crysisnál sem, eddig...
MSI laptopja volt kolléganőmnek, párhónaposan meghalt a hűtőventije, kicserélték és azóta semmi gondja vele, de ezek szerint a ventik hajlamosak megadni magukat.
Nem tudom, hogy van a többi laptopnál, az 5930G-ben a legtöbb lyuk alul van és a lábai magasabbra emelik mint a HPmat, bár ott nem voltak alul lyukak. Nekem is van ventis talpam, csak az a gondom, hogy nem a legstabilabb rajta az Acer, HP atomstabil, a formája miatt.
A Virtual Sorround parasztvakítás, semmi értelme, én csak megutáltam, olyan visszhangot generált filmnézés közben. Viszont a fülhallgató kimenet profi minőségű hangot generál, komolyan mondom, legszívesebben egész nap ezt hallgatnám.
Jobb oldalon a médialejátszó érintőgombok az őrületbe kezdenek kergetni, egy-egy közelebb eső gomb nyomása közben sokszor hozzájuk érek...
HD3650 DDR2-vel tudtommal 8600GT szintjén van, nem olyan rossz kari, én azzal is szemeztem...
Az 5930G Vista élményindexe 5.2, és ami a legjobb: a proci a leggyengébb állítólag...
Még annyit, hogy Acernek Magyarországon nincs szervize, ha baj van vele, Szlovákiába küldik, ha minden igaz. A DELLnek és a HPnak talán az egyik (és másik) legjobb a szervízhálózata nálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő