Hirdetés

Aktív témák

• devast

addikt

Szevasztok rég jártam erre, de mivel valami notebook vásárlását tervezem sulinetben gondoltam írok 1-2 dolgot. Az elmúlt napot fórumozgatással töltöttem, nagyjából kirajzolódott előttem mi lesz. Azt úgy nagyjából felfogtam consumer kategóriában minőseget nem nagyon fogok kapni, business class cuccok meg nekem drágák. Nem igazán érdekel milyen 3d van benne, nem kell dvd író, legyen megbízható, masszív, minnél tovább képes legyen aksiról üzemelni(Pentium M nem celeron), garanciával nem igazán szeretnék szívni, nem mutiba veszem divatcikknek hanem használni. Van asztali gépem, szal nem DTR-re van szükségem. Subnotit tutkó nem kapok olcsón, főleg nem sulinetben, szal maradnak a 3 kilós csodák :DDD
    Úgy ezen paraméterek alapján, kb minden gyártót kizártam ebben a kategóriában... Fröccsöntött műanyag csodákat lehet vásárolni, ami reped, törik minden baja van ez nem müxik az nem müxik etc...
    Maradt talán ez[link]
    Erősítsen már meg valaki abban, hogy ez már valamivel masszívabb mint a többi consumer class modell. Ehhez kapcsolódóan: Mennyit kóstál erre a gépre a gari kibővítés? Mert sehol nem találtam erről infót.

Aktív témák