Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
devast
addikt
Szevasztok rég jártam erre, de mivel valami notebook vásárlását tervezem sulinetben gondoltam írok 1-2 dolgot. Az elmúlt napot fórumozgatással töltöttem, nagyjából kirajzolódott előttem mi lesz. Azt úgy nagyjából felfogtam consumer kategóriában minőseget nem nagyon fogok kapni, business class cuccok meg nekem drágák. Nem igazán érdekel milyen 3d van benne, nem kell dvd író, legyen megbízható, masszív, minnél tovább képes legyen aksiról üzemelni(Pentium M nem celeron), garanciával nem igazán szeretnék szívni, nem mutiba veszem divatcikknek hanem használni. Van asztali gépem, szal nem DTR-re van szükségem. Subnotit tutkó nem kapok olcsón, főleg nem sulinetben, szal maradnak a 3 kilós csodák

Úgy ezen paraméterek alapján, kb minden gyártót kizártam ebben a kategóriában... Fröccsöntött műanyag csodákat lehet vásárolni, ami reped, törik minden baja van ez nem müxik az nem müxik etc...
Maradt talán ez[link]
Erősítsen már meg valaki abban, hogy ez már valamivel masszívabb mint a többi consumer class modell. Ehhez kapcsolódóan: Mennyit kóstál erre a gépre a gari kibővítés? Mert sehol nem találtam erről infót.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi