Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
A főnökömnek van egy hasonló gépe (a proci 2.66 Ghzes). Azzal meg lehet nézni egy filmet aksiról (kb. 90 perc).
Halk, teljesítményben nagyon durva gép. DE a súlya azért egy picit sok és neki az USB portok is szorulnak (még 9 hónap után is), valamint az órája meghülyült (gondolom az egyik aksi). Ja és nincs rajta infra port csak a helye... :DDD komolytalan.
[Szerkesztve] -
HEBI
senior tag
-
HEBI
senior tag
A TOSHIBA Sat. Pro-hoz nekem 6000 HUF körül volt a magyar bill másfél éve (a gyári német volt). Ez gyakorlatilag kb. 20 darab billentyűt jelenet, amit a gép szétszedése nélkül simán ki lehetett cserélni, egy speciális fogó segítségével ami járt a billentyűkhöz. Otthon is elvégezhető a gari elvesztése nélkül (van mellé leírás is), de a szervízben ahol vettem, ingyen felrakták.
Szerintem egyik gépet sem kell szétszedni, csak azt a néhány billentyűt kicserélni!
[Szerkesztve] -
HEBI
senior tag
Az Albacompos gépekről nincs semmi személyes tapasztalatom, NEM mondtam, hogy ne vegyél olyat. Viszont itt a phn nincs valami jó visszhangja a szervízüknek, ellentétben más márkákkal. Azt mondom a szervízháttér nagyon fontos egy notebook esetében, akkor is ha új a készülék. Attól, hogy új még könnyen lehet valami alkatrésze gyári hibás, az rövid úton kiderül és cserélni kell.
-
HEBI
senior tag
Mobil Pentium 4-esek közül az alacsonyabb órajelű celeronok is jó választások szerintem egy notebookba (ellentétben a sima és mobil P4-ekkel) nagyon keveset fogyasztanak és az irodai munkához elegendő teljesítményt nyújtanak. Pl.: édesapám ASUS laptopjában egy mobil P4 1.7 cerka van és 3 órát lehet vele DVD-t nézni, az áráról meg ne is beszéljünk. Ár/teljesítményben nagyon ott vannak.
Celeron-M-mel meg még nem találkoztam, de ott még komolyabb teljesítmény lehet mögötte, de sajnos ez még újdonság, tehát drága
[Szerkesztve] -
HEBI
senior tag
Teljesítmény szempontjából hátrány, de fogyasztás szempontjából ezért szerintem előny.
Van sok olyan ATI ami ''memóriából veszi a RAMot'' Ez egy aranyköpés, de értem mire gondolsz :) . Ezek teljesítményével sincs semmi baj, ha nem akarsz mai játékokat játszani. (Qukae, CS simán megy a ''megosztott memóriás'' ATIval is)
[Szerkesztve] -
HEBI
senior tag
A Pentium-M az Intel új (de már nem a legújabb) mobil PCU-ja. A centrino elméletileg a Pentium-M és a hozzá való Intel Chipset VGAval és WLAN-nal együtt.
Gyakorlatilag manapság sokmindenre ráfogják, hogy Centrino, amelyikben a fenti háromból valamelyik megvan.
De az ideális notebook manapság a Pentium-M CPUval ,Intel chipsettel és ATI VGA val rendelkezik, ha a teljesítmény/üzemidő a meghatározó szempont.
Mobil AMD-s gépet még csak Gericom Bluckbuster-t láttam (mobil 2500+ Barton és ATI9600 VGA, nem tudom milyen chipset(gondolom SYS vagy ALI)) Ez egy fél éve került 300 bruttóba SXGA kijelzővel. A gép szerintem és tulaj szerint is nagyon össze volt rakva. A hangja sem volt észrevehető (igaz nem játszottunkra rajta). Viszont a gép 3+ kg. Ezért komoly aksi van benne, amivel 2+ órát is kibír.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest