Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanboy
csendes tag
nah meg is javult
Lehet az anyaga ami nagyon rossz. Pont úgy tört ki belőle egy szerencsére eddig nem működési zavart keltő helyről, hogy több órán keresztül vizsgálgattam, hogy mit keres ott egy kis pöcök. Majd fogtam egy tollat, és hozzáértem, mad ki is esett onnan. Szerencse nem kell szaladgálni szervízbe. -
fanboy
csendes tag
Sajnos mégis elkiabáltam a dolgot. Tegnap problémám akadt a dvd íróval./Mechanikai gond/ Ti tapasztaltatok már olyat, hogy beleteszitek a foglalatba a cd-t, és mikor megforgatjátok, billeg szó szerint. Persze nem is tudja olvasni. Többször is megpróbáltam, de ugyan az a tünet. Garanciára ez a probléma orvosolható?
[Szerkesztve] -
fanboy
csendes tag
Én nem nagyon használom az Asusom hangszóróját, hisz azért egy ilyen mini hanagszórótól ne várjuk egy huudenagy teljesítményt. Én vagy fejhallgatóval használom, vagy á van kötve az erőlködőre, onnan meg 2 szép hangfalra
. A Dvd írókról én is sokat hallotam, hogy panaszkodnak rá Tsst-re. Nekem is az van benne. Lassan megvan már 3 hónapja a noti, de eddig nem panaszkodtam rá. Kicsit hangos, ez tény. Nem használom azért napi 20-30 dvd írásra az írót. -
fanboy
csendes tag
Elég sok Acer problémát olvasok, igaz, még elég korai ilyet mondani ily kevés hozzászóló alapján. De mégis bizonyítana ez valamit ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Direct One (műholdas és online TV)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A Dvd írókról én is sokat hallotam, hogy panaszkodnak rá Tsst-re. Nekem is az van benne. Lassan megvan már 3 hónapja a noti, de eddig nem panaszkodtam rá. Kicsit hangos, ez tény. Nem használom azért napi 20-30 dvd írásra az írót.
Pyttawrx