Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Van egy régebbi, Lenovo G560 laptopom, ami pár hete egyszer csak nem kapcsolt be többé.
Most ott tartok, hogy Lenovo magic megvolt (akksi ki, bekapcsoló gomb benyomás, szünet, benyom, újrapróbál), illetve szétszedtem, kipucoltam, újrapasztáztam, majd újra összeraktam, de semmi, még egy kósza felvillanás sem. Kipukkant, elégett, forrasztást elengedett dolgot nem láttam belül.
A tápból az alaplapba eljut a 20V, azt sikerült kimérni. Minden ötletet szívesen fogadok hogy mit tudnék még megnézni

-
updog
őstag
-
updog
őstag
van 2 recovery dvd ÉS recovery partíció is - de inkább visszaviszem holnap, 3 napon belül vagyok, és bizonyítani illetve reprodukálni tudom hogy "a rendeltetésszerű használatot akadályozza "

ha nem az eredeti image korrupt, amiből telepítve lett (felteszem hogy amit visszaállítana az ugyanaz ami most is rajta van) akkor nem windows gond lesz szerintem. max elzavarnak, akkor majd megpróbálom ezt

(most megint dobott egy SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION kékhalált.. használhatatlan
)üdv
v. -
updog
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a két napja újonnan vásárolt Fujitsu A531-el, konkrétan a Core i3 2310M 2.1GHz-s modell, 2+2 GB RAM (2 GB a boltban bővítve), gyári win7 x64 home premium.
Először (első bekapcsolás után pár órával) a programok kezdtek összeomlani (Firefox, IE, Winamp, Windows ablakkezelő(!)). Aztán jött 2-3 kékhalál is.
Rövid nyomozás után a kékhalált visszavezettem az Avast-ra (BSOD log + google), leszedtem. Aztán a böngésző jellegű összeomlásokat nagyrészt orvosoltam a legfrissebb Flash-el (a Silverlight még mindig crashel...)
Viszont azóta volt újabb kékhalál, főbb paraméterek: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA 0x00000050 ntoskrnl.exe.
Toltam chkdsk-t, nem volt hiba, néztem kb. 5 órányi memtest86-ot, mindkét memória modult PASS-ra értékelte, közben nem volt hiba.
Lehet hogy egy Windows újrahúzás segítene? (van legális egyetemi w7 x64 prof.-om, csak nem tudom, hogy a gyári OS-t lehet törölni következmény nélkül)?
Szóval nem vagyok 100% biztos benne hogy hardveres probléma, csak az a baj holnap lejár a 3 napos cseregari. Minden javaslatot szívesen veszek a megoldáshoz

(BREAKING: win32k.sys BSOD, ugyanaz a PAGE_FAULT-os hiba )
köszi, üdv
v.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Seed szerver topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx