Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baszics
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Visszamentem a boltba, hogy nem van ez így rendben. A csávó kicserélte az eredet 4giga ram mellé vett 8gigaramomat egy ugyanolyan 4gigásra, és első ránézésére minden megoldódni látszik. Nem bírták egymást ezek szerint a ramok. Köszönöm a tippeket, de úgy tűnik egyenesbe jött a laptop.

-
Baszics
csendes tag
Sziasztok! Még mindig Lenovo Z580. Friss vásár i5-3210-es procival, 4+8 giga rammal. geforce635 ös videókarival. Az előző kékhalál dolgon átlendültünk, mivel a windows update magtól telepített egy olyan wifi drivert ami működik. Viszont egy pár dolgot még mindig nem tartok normálisnak.
1. 2 perc alatt indul el a win7
2. A CPU kihasználtság összevissza ugrándozik semmittevés közben is, emellé olyan 60-65 fok körül van a hőmérséklete is.
3.100-on futtatva pedig felmegy 90 fok fölé is a hőmérséklet.
4.Egér mutató néha meg-megugrik, amit eddig nem annyira csinált soha egyik gépemnél se.
5.Mintha recsegne a hang néha.(2 hónapja, ugyanezt a win7-et, telepítettem egy G580-ra, (i5-3210,635m, 4+4giga) ott 40 fok között a proci, win7 elindul 40 sec alatt úgy hogy akkor már teljesen használható), a driverek telepítése is simaügy volt, nem ilyen kalandos.)
Ötletek, javaslatok, mielőtt bedobom a Dunába a cuccot?

-
Baszics
csendes tag
Rámentem a hálózati vezérlőre, tulajdonságok, részletek fül, és ott a Tulajdonságok között a legördülő választékból kiválasztottam a Hardverazonosítók-at, és akkor értéknek ezt adja:
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_058714E4&REV_01
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_058714E4
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&CC_028000
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&CC_0280Ezt kerestük?

-
Baszics
csendes tag
-
-
Baszics
csendes tag
Sziasztok!
Egy új Lenovo Z580-asnál, a driverek telepítése után, az egyik driver telepítése után indul újra a gép, "forog" is a win7 jel meg minden, majd ahelyett hogy betöltene, kék halállal elvész. még pedig ilyennel:
Tud valaki erről valamit elmondani, hogy mi baja lehet? Legelőször azt hiszem a bluetooth/wifi driver újraindítása után írta ki, akkor újra be tudtam hozni a win-t, ha "a legutóbbi helyes működéssel" indítottam, de aztán pl az energy management után is volt egy ilyen.Köszi a segítséget előre is.
-
Baszics
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ha jól értem, ez a teszt úgy működik, hogy én adom meg, hogy éppen mit terheljen, ő pedig írja a hőmérsékletet, ergo nincs egy futási idő ami után eredményeket dob. A stress CPU, GPU-n konstan 79 fokot írt a cpu-ra. Most, hogy minden mást is stresszel, fpu, cache, system memory, local disks, emelkedik, 82 körül van. De amúgy ez a forró kijelző hátulja dolog, ez akkor is megvan, ha csak elinditom a gépet, és nem fut semmi durva program. Meg ugye erősen koncentrált a probléma, mert csak bal oldalt, szinte legalul tűzforró.
-
Baszics
csendes tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt vásároltam egy Lenovo Z500-ast. Egy kissé aggaszt az a dolog, hogy a kijelző hátulja a bal oldalon, alul kifejezetten nagyon forró. Ezen kívül, játék közben (GTA IV) dolgozik rendesen a hűtés és úgyszint bal oldalon fújja is ki a levegőt ami szintén kifejezetten nagyon forró. Nem tartom ezeket normálisnak. Mi a véleményetek?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Update 12.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx