Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingoo
tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok..
Van egy Toshiba Satellit L505-13d notebookom.
Az történt, hogy néztem egy filmet, majd megakadt a kép és nem moccant tovább. Próbáltam a szokásos Ctrl+Alt+Del megoldást, de semmi.. Hagytam kb 10 percig, hogy hátha megoldódik a dolog, de sajnos semmi nem történt, így kénytelen voltam a kikapcs gomb hosszú nyomva tartásával kikapcsolni a laptopot.
Ami ezután történt, az eléggé megijesztett: bekapcsolt a gép, majd fekete háttér és az egér kivételével semmi nem volt a kijelzőn.. Hagytam neki időt, de továbbra is semmi, és a folyamatkezelőt sem nyitotta meg.
Újból kikapcs, majd csökkentett móddal próbálkoztam. Az már elindult és ott a folyamatkezelőig is eljutottam, de tetűlassú volt..
Megpróbáltam ismét elindítani normál módban. Most kb 10 perc alatt eljutott odáig, hogy behozta a hátteret és a tálcát. Majd újabb 5 perc alatt a feladatkezelőt, ami azt jelezte h minden folyamat, aminek futnia kellene, fut.
Újabb 10 perc és betöltött mindent. (Ikonok, tálca, futó alkalmazások.) viszont tovább nem moccan. Hiába szeretnék elindítani egy programot.. semmi.. vagy rengeteget kell várni rá..Mi lehet a probléma? (Volt már 1x ilyen, amikor áramszünet miatt elszállt és mikor visszajött az áram, akkor ugyan ez volt.. akkor újratelepítés megoldotta a dolgot, de kezdek gyanakodni, hogy nem szoftveres eredetű a hiba :/ )
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx