Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Hello,
Asus A6M Q051 notim tegnap (6 év után) megadta magát. Egyszer csak lefagyott, színes vízszintes csíkokkal a képernyőn. Az alja tűzforró volt. Hagytam kihűlni, utána ment kb. 15 percet gond nélkül, majd ugyanígy lefagyott. Ha rögtön visszakapcsoltam, azonnal kikapcsolt magától. Bár nem volt nagyon meleg, de hagytam egy 10 percet majd megint ment néhány percig és ugyanúgy leállt.
Gondoltam a proci hűtéssel lehet gond, szétszedtem, és a rászáradt hűtő pasztát letakarítottam és kicseréltem. Probléma ugyanúgy megvan. Viszont észrevettem, hogy a proci hűtőventillátora nem indul a gép bekapcsolásakor. Nem tudom, hogy ez régebben rögtön indult-e, vagy csak ha már átlépett egy bizonyos hőfokot (az biztos, hogy idővel rákapcsolt valami ventillátor, ha sokáig használtam, erre emlékszem). Csatlakozót megmozgattam, semmi.
Van-e tippetek?
Köszönöm előre is.ui. most megnéztem, kihűlt állapotban sem megy, bekapcsolás után rögtön kikapcsol (kb. 1 másodperc alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx