Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
spezyal_
tag
-
spezyal_
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy linux telepítés után vissza akartam váltani win-re, de valamiért nem tudok belépni a biosba, mintha a linux telepítéssel megszűnt volna ez az opció.
Delete vagy F2 esetén csak egy fekete képernyő jön be a bios helyett, ha az ESCet nyomogatom bejön a szokásos boot menü, de nem lát egy eszközt sem, és az enter setup fül is üres.Illetve ezzel egyidejűleg nem is hajlandó bootolni a gép. csak ha nyomkodom az F9 + F12-t bekapcsoláskor (ez azthiszem kikapcsolja a secure boot opciót egy indításra).
Ilyenkor be bírok bootolni egy win telepítő pendriveról.
Ahogy olvasgattam ez valami samsung hiba lesz...
Találkozott valaki ilyesmivel?
Samsung Chronos 7 gépről van szó.
köszi&üdv!
d. -
spezyal_
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Chronos 7 noti, hdd helyén 120gb ocz ssd-vel, az optikai meghajtó helyén pedig egy hdd-vel... (ill. van benne 8gb intergrált ssd)
Viszont ahogy a windows 7 elér a telepítés végéig (biosban visszaállítva az ssd első eszköznek a bootsorrendben), újraindítás után csak egy kis ablak fogad, hogy honnan szeretné a gép hogy bootoljak, de csak az ssd látható, viszont ha rányomok semmi nem történik.
ACHI mód mindegyik opciójával próbáltam, de semmi :/
Próbáltam a hdd-re is telepíteni, ugyanez történik...
Több gépet telepítettem már erről a pendriveról, szóval nem hiszem hogy az lenne a hibás.
Esetleg okozhatja ezt hogy nem OEM winnel próbálkozom?
Előre is köszönöm!
kicsit frusztrál a dolog hogy nem engedhetem szabadon szárnyalni az új masinát -
spezyal_
tag
Újabb furcsa dolgokat tapasztaltam, ezúttal egy másik gépem rosszalkodik, egész pontosan egy acer travelmate 6292.
Külső monitoron szeretném használni DSUB csatlakozóval, az első percekben 10-20 másodpercenként elsötétül a monitor mintha kikapcsolnám-be kapcsolnám, újra logo, majd visszatér a kép. Néhány perc elteltével a monitor mintha lefagyna, kikapcsolni se lehet csak áramtalanítással...
Próbáltam másik gépről, szóval nem a monitor hibája...
Annyit hozzá kell tennem hogy az acer gép saját monitorja is be van törve, de eddigi tapasztalataim alapján ez nem okozhatja a külső monitor ki-be kapcsolását...
szép estét -
-
spezyal_
tag
-
spezyal_
tag
Sziasztok!
Ma reggelre egy ilyen kép fogadott a noti bekapcsolásakor:
az elején kicsit villog, el-el tünik, utána beáll szépen fixre ez a szürkés-fehéres valami.
Nem nyúltam hozzá, max valami könnyebb tárgy kerülhetett a tetejére ((teló,hdd) mert állt. monitorral, külső perifériákkal használom). HDMI-n továbbra is kapok jelet. A monitor nincs betörve, vagy legalabbis semmi arra utaló nyom nem látszik a kijelzőn..Valakinek volna ötlete mi hibásodhatott meg?
előre is köszönöm és további szép napot!
d.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Seed szerver topic
- Suzuki topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Formula-1
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Samsung A16 mobiltelefon
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx