Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Van valami mód az akku kalibrálásra? 86%-nál tovább nem tölt, fél nap töltés után elkezd villogni a töltő LED. Nem akarja megtanulni a tényleges kapacitását.
Töltés-lemerítés nem használ, BIOS-ban lévő kalibrálás opció sem igazán. Egyáltalán az ilyen BIOS-os lehetőség különbözik valamiben egy teljes töltés-lemerítés művelettől? Volt már olyan Asus gépem, aminél helyrehozta az akkut.
A gép másik akkuval nem csinálja ezt (mindkettő gyári).
-
megema
őstag
Sziasztok!
Eddig még nem foglalkoztam alaplap javítással (egy USB port átforrasztást leszámítva, ami elsőre jól sikerült), de most látható hibával rendelkező gép került a kezeim közé, kipukkant kondikkal. Rendeltem bele azonos paraméterűeket annyi különbséggel, hogy az újak low ESR-esek. Átforrasztottam mindet, de ugyanúgy se kép, se hang. Töltő bedugásra nem világít egy LED sem (pedig az akku töltésnek mindenképp kéne, másik gépben ugyanazzal az akkuval és töltővel világít).
Mi lehet a gond? Mit és hogy ellenőrizzek? A kondik polaritása biztos jó, odafigyeltem. Annyit nem ér a dolog, hogy szakemberre bízzam. Hobbi/tanulás céljából akarom megjavítani.
-
megema
őstag
Nem igazán értem, hogy miért lenne ilyenre szükségem. Szerintem valamit félreértettél.
A HDD biztosan jó, a noti csatlakozójában meg szét van gyilkolva egy érintkező, ahogy írtam utólag. Szóval megvan a hiba oka. A lógatós megoldás nálam nem működött, de az előző tulajnál igen.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Kontakthibás IDE csatlakozónál hogy lehet kideríteni, hogy melyik érintkező a ludas? Az alaplapra forrasztott végük ránézésre rendben van. Ha nincs becsavarozva a HDD (lóg), akkor jól érintkezik, becsavarozva viszont rosszul ismeri fel a gép. Egyes S.M.A.R.T. értékek jók, mások nem. Fujitsu helyett is Gokiusut ír. Bootolni nem lehet róla. Maga a HDD jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Gran Turismo
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BinX
- További aktív témák...
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 17-CP0678ng (Ryzen7 / 32GB DDR4 / 17,3" FHD / VEGA 8 2GB / 512GB SSD / Win11 / ÁFA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx