Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#4951) _BM_


_BM_
senior tag

Urak!

A notivinyót hányas torx kulccsal lehet szétszedni? T8, T7? :F

(#4952) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Üdv!

Adott egy Toshiba A300-1no. kb 3 és fél éves, tehát garancia már nincs.
Tegnap este ágyban NFS Carbonozok, mikor arra leszek figyelmes, hogy elkezd kattogni valami a gépben.. Így kb. másodpercenként egyet, ütemesen. Hát mondom mi a picsa, na mind1, ha vége a körnek ujraindtom. Nem kell egy kört se mennem a gépem egyszer csak paff lelőtte magát.. Nos azóta akksival, akksi nélkül se indul... :(
Ha benyomom a bekapcs gombot egy pillanatra fel villan a caps lock, meg ilyen világító dolgok a laptopon, de aztán el is alszik minden kb a másodperc tizedrésze alatt.
Egyetemista vagyok, ráadásul jövő héten Zh... Nagyon kéne a gép..
Valami ötlet? :( :F

Köszönöm!

• Honor Magic5 Pro •

(#4953) Muerte válasza fpatrik17 (#4952) üzenetére


Muerte
addikt

Első körben a vinyót kéne megnézni egy másik gépben HDD sentinellel, jó esetben az adta meg magát csak.Sajnos a másik verzió hogy az alaplap vagy a VGA csuklott meg.

(#4954) Hunter2 válasza Muerte (#4953) üzenetére


Hunter2
addikt

ha el se indul akkor az tuti nem winchester.

(#4955) Muerte válasza Hunter2 (#4954) üzenetére


Muerte
addikt

Igaz.Biosnak vinyó nélkül is be kellene jönni.

(#4956) fpatrik17 válasza Muerte (#4953) üzenetére


fpatrik17
senior tag

Köszi megoldódott!
Az akksi meghalt, utána meg megdöglött a töltőm xD

• Honor Magic5 Pro •

(#4957) tibz03


tibz03
őstag

Sziasztok!

A következő a problémám. Adott egy Asus F5SL noti, ami hosszabb ideig (kb. 8-10 hónap) teljesen használaton kívül volt különböző okokból.
Most újra elő lett véve a noti, vettünk bele egy HDD-t, elkezdtük telepíteni a Win 7-et, de nagyon lassú volt a folyamat. Kb. 20-30 percig tartott, mire a particionáló részhez eljutottunk. Itt a partíciók létrehozása is gyanúsan lassan ment. Aztán telepítés közben egy újraindítás alkalmával az bootolás úgy zajlott le, mintha semmi se történt volna, tehát újra a Windows telepítő fogadott minket a nulláról ahelyett, hogy folytatódott volna a telepítés.
Ez több alkalommal is megismétlődött. A notiból kivettük a RAM-modult, áttettük a másik bővítőhelybe, kivettük a WiFi modult, de ezek nem segítettek. A HDD-t kipróbáltuk egy asztali gépben, ott nem volt vele gond, és egy másik notiban is gond nélkül felment rá a Windows. Az asztali gépben a HD Sentinel ezt írta a HDD-re: kép.
Aztán újra visszatettem a HDD-t az Asus laptopba, és újra nekifogtam a telepítésnek, ekkor észrevettem, hogy a telepítés végéhez közeledve egy újraindulás során kb. fél mp-re egy kék hátterű hibaüzenet ("kékhalál") jelenik meg - de nem tudom elolvasni -, majd újraindul a gép, mintha mi sem történt volna, újra bootol a telepítőlemezről, és lehet elölről kezdeni a telepítést...
Azt is megfigyeltem, hogy olykor a BIOS-ban a helyes adatok jelennek meg a HDD-ről (Toshiba, 250 GB stb.), máskor meg semmi más, csak egy helytelen 8,5 GB-os méret.

Gyanús, hogy az alaplappal, azon belül is a SATA vezérlővel van gond, jól sejtem? Vagy mivel lehet próbálkozni szerintetek? A linkelt tesztből látható, hogy ez a noti egy SiS chipkészletes darab, ami nem éppen a minőségéről híres... Lehet, hogy egyszerűen meghalt a vezérlő a lapon?! :F

[ Szerkesztve ]

(#4958) kutyman


kutyman
aktív tag

Sziasztok!
Van egy J&W Minix A116 netbook. Indítás után fél perccel magától leáll. Már volt eredeti rendszer restore, a helyzet ugyanaz. Hardveres hiba lehet? A gép 2 hetes, mehet szervízbe?

(#4959) xstyle válasza kutyman (#4958) üzenetére


xstyle
tag

Ha belépsz a biosba és úgy is leáll félperc után,akkor tuti mehet a szervizbe.

Értékelést nem kérek és nem adok. Köszönöm a megértést.

(#4960) eketomy válasza tibz03 (#4957) üzenetére


eketomy
senior tag

Ha telepítő alatt kék halált dob a gép akkor az olyan 80% hogy memória hiba! Ki kellene próbálni egy másik memóriával vagy ha nincs másik memória akkor elindítani azon egy memória tesztet, mondjuk memtest-et, hogy dob-e a memóriára hibát(sztem dobni fog)
Szal ez lehet a hiba és ezért van az a biosban is hogy valamikor nem látja a hdd-t megfelelő méretben (persze lehet még sata vezérlő hiba is), de előbb mindenképp a memóriát kellene leellenőrizni mert azt le lehet memtestel!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4961) tibz03 válasza eketomy (#4960) üzenetére


tibz03
őstag

Köszönöm a tippet, most futtatom a memtestet, hamarosan végez, de nem talált eddig hibát. Így hirtelen nem tudok másik modult szerezni, de majd megpróbálok, és kipróbálom azzal is.
De nekem eléggé úgy fest, hogy a vezérlő szart be. :( Ha így van, ez javítható vajon?

(#4962) Sergiohu


Sergiohu
tag

Sziasztok. 5730Z W7 32bit. Vga hibát már diagnosztizáltam az itteni hozzászólások alapján, fehér illetve csíkos képernyő minden 8-10-edik bekapcsnál, az okés.
Viszont se wifi, se lan. Lát a wifi és érzékel a lan is, de nem kapcsolódik. Amit így amatőrként érdekesnek találtam hogy az ipcím : 169.254 kezdetű 192. helyett, meg a NetBIOS a tcp/ip felett is letiltott. Ezt hiába engedélyezem, nem marad úgy. Adok neki Egyénileg ip-t, dns-t semmi. Driverek újrapakolva természetesen. Hilfe...

Na ez tényleg az utolsó, holnaptól...

(#4963) eketomy válasza tibz03 (#4961) üzenetére


eketomy
senior tag

Egy másik memóriával mindenképp meg kellene még azért próbálni és ha azzal is fennáll a hibajelenség akkor vezérlő lesz!

Azt javítani nem igen lehet, bár ha van egy jó szakember aki ki tudja méricskélni hogy mi lehet a hiba akkor egy bevizsgálást lehet hogy megérne, bár sztem esélytelen a dolog.

Viszont van egy másik javaslatom:
ha az optikai meghajtóval nem csinálja ezt akkor azt ki kell szedni és kell venni egy optibay caddy meghajtót (van ide-sata verzió is) amibe bele lehet tenni a hdd-t és azon keresztül tudod használni, mondjuk akkor nem lesz benne optika (max azt külső usb-s eszközzel kell csatlakoztatni) de lesz egy működő géped és akkor nem kell rákölteni egy vagyont.

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4964) eketomy válasza Sergiohu (#4962) üzenetére


eketomy
senior tag

Hát ez érdekes jelenség, de az ilyen esetekben minden kétirányú, lehet hogy a routerrel van gond és az nem oszt ki ip-t nem biztos hogy a lan vagy wifi kártyával! ezeket ellenőrizni kellene, de ha tényleg a te gépednél van gond akkor is tudnia kellene csatlakozni ha manuálisan adsz meg ip-t!
hmmm, érdekes ilyet se láttam még :D
nem lehet hogy valami a windows7-el nem stimmel? meg kellene próbálni egy vírus scan-t, vagy legvégső esetben egy új win-t feltelepíteni és ha akkor is csinálja akkor magával az eszközzel lesz a baj. esetleg ha van kéznél egy usb-s wifi kártyád akkor azzal ki kellene próbálni, hogy tud-e csatlakozni mert akkor hamarabb ki lehet zárni a hibát.

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4965) Sergiohu válasza eketomy (#4964) üzenetére


Sergiohu
tag

Igen-igen! Megvan az elkövető: Rootkit.Win32.ZAccess.c. :C Ezt asszem a negyedik versenyző Kaspersky szúrta ki 2 óra teljes vizsgálat után. Ugye frissítések nélkül, mert hát se lan, se wifi. Kb. 6 óra víruskeresésen vagyok túl. De a lényeg hogy megmarad a rendszer haveromnak.

[ Szerkesztve ]

Na ez tényleg az utolsó, holnaptól...

(#4966) eketomy válasza Sergiohu (#4965) üzenetére


eketomy
senior tag

Ugye-ugye, ezek a fránya vírusok! :)
Legvégső esetben ha ezek után se működne a lan meg a wlan akkor win reinstall sztem megoldja teljesen a problémát!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4967) Gustavson


Gustavson
csendes tag

Sziasztok!
Adott egy Toshiba Satellite A100-232 (Cel.M 1.6) notebook.
A töltője: 19V 3.42A 65W
A régi akkumulátora megadta magát (PA3451U-1BRS 14.4V 2Ah).
Vettem egy új és nagyobb kapacitásút. A típusszám egyezik. Működik is vele a gép, de a töltést nem veszi fel.
Próbáltam másik laptop töltőjével (20V 3.25A) de semmi.
Egész éjjel töltöttem de 5 percnél többet nem bír ki az új akku.
Megnéztem Everest-ben, az akku elhasználódása 0%, és a kapacitása is max.-on van.
Esetleg valakinek ötlete?

Mouse driver not found! Please click OK!

(#4968) StephenNO1 válasza Gustavson (#4967) üzenetére


StephenNO1
tag

Szinte mint az én problémám. Csak tudnám, mi lehet a gond. Minden észérvvel szembe megy. Talán valamelyik cella szórakozna?

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4969) Hunter2 válasza Gustavson (#4967) üzenetére


Hunter2
addikt

az új akksi utángyártott és valószínű nem teljesen kompatibilis a géppel és azért nem tölti.

(#4970) eketomy válasza Gustavson (#4967) üzenetére


eketomy
senior tag

Nincs véletlen az akksi hátulján egy adat, hogy hány Volt hány Amper?! Lehet hogy az erősebb akksinak több apmer kellene, a Volt sztem bőven elég kell hogy legyen, lehet meg kellene próbálni egy univerzális töltővel is aminek nagyobb az Amper értéke!

Egyébként ha az sem segít akkor én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kompatibilis teljesen az utángyártott akksid a notiddal sajna :(

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4971) tibz03 válasza eketomy (#4963) üzenetére


tibz03
őstag

Köszönöm a tippeket, lehet, hogy ez a multibay megoldás lesz a nyerő. :R

(#4972) Szili_DELL


Szili_DELL
csendes tag

Sziasztok!
életembe nem fórumoztam de most meg akadtam, és remélem tud valamelyikőtök segíteni laptop hibával kapcsolatban. Következő a jelenség:
Van egy Dall Latitude D510 laptopom. Szépen működik, gyors semmi baja, egyszer csak pl akár írás közben is nem érzékeli tovább se a bill-t se a tapipadot. USB megy tovább. Újraindítás és megy tovább megint kb. 1 vagy fél órát. Előfurdult hogy Dockolást érzékelt, és utána jött ez elő. Ezért ott kezdtem keresni a hibát. Semmit nem találtam, kipucoltam a dokkolót. Mondjuk hogy hogy lehetne letiltani véglegesen azt nem tudom, nem használom nemi kéne. Cseréltem bill.-t akkor sem lett jó. Kérlek adjatok tanácsot, mert én megakadtam.
a próbáltam Win 7 alatt, XP SP2 SP3 alatt, de semmi. Anny hogy gyárilag SP2-vel megy, és addig amig az van fönt nem tapasztaltam semmit. De ez kb 2 óra, mert wifi miatt rögtön frissiteni kell SP3-ra (WPA2).
Várom a segítségeteket.
Nagyon kösszi!

(#4973) szalámi66


szalámi66
csendes tag

üdv!
ismerősömnek olyan problémája akadt, hogy a billentyűzetén bármilyen gombot lenyom, abból csak és kizárólag egy jelenik meg a képernyőn, szóval ha folyamatosan nyomva tartja, akkor is csak egyet tud beütni. valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond? esküdözik, hogy nem öntötte le semmivel..

(#4974) eketomy válasza szalámi66 (#4973) üzenetére


eketomy
senior tag

Mióta van ez a jelenség? Milyen O.S alatt fordul elő? ezeket tudni kellene jah és a laptop tipusát!

Egyébként érdekes a jelenség, próbáljatok egy rendszervisszaállítást csinálni, olyan időpontra amikor még jól működött a bill.

Hirtelen most ennyi jutott eszembe.

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4975) eketomy válasza Szili_DELL (#4972) üzenetére


eketomy
senior tag

Ha ilyen sok O.S-en jelentkezik a hiba, akkor szvsz nem azzal lesz a baj.

Bár ez elég egyedi esetnek hangzik de sztem ott a dokkoló az ami bezavarhat és sztem ott valami érintkezési vagy hardveres hiba lehet de ezt így távolról nagyon nehéz megállapítani.

Egyébként használsz is hozzá dokkolót vagy csak úgy előjön, mintha csatlakoztattál volna rá!? USB egér+bill-nél is jelentkezik ez hogy megáll minden vagy csak tapipad + saját bill-nél?

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4976) kosian24


kosian24
tag

Sziasztok! Van egy asus x54h laptopom es eszrevettem egy hibat. A wifi ledje nem vilagit. Mikor bekapcsolom a gepet felvillan a tobbi leddel, de utana nem kapcsol be. A wifi maga mukodik rendesen, legalabb is ugy nez ki. Utananeztem es elvileg masoknal is jelentkezett a problema, de megoldast nem talaltam... Nem olyan nagy dolog, de csak bosszanto... 3 fele driver van a honlapon, de abbol kettovel a wifi sem megy, a harmadik (Atheros) muxik, de a visszajelzo led nem. Valaki esetleg nem tud ra megoldast?

Live to Ride, Ride to Live... Motorozás nélkül is lehet élni, csak nem érdemes!

(#4977) Szili_DELL válasza kosian24 (#4976) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

Szia
egy Dell Latitude D510 ről van szó. A tapipad és a beépített bill megáll mindenmás megy, OS fut, usb egér és bill megy... előfordul a dokkoló üzenet hogy dokkoltam, és nem ismeri...pedig nem használom dokkolóról. BIOSban nem látok lehetőséget a dokkoló deaktiválására. Van erre mód valahogyan?

(#4978) StephenNO1 válasza kosian24 (#4976) üzenetére


StephenNO1
tag

Ez teljesen normális, nekem Atheros AR5B93-nál az ős driverrel amivel kiadták azzal aktivitástól függően villogott, amióta elérhető legfrissebb van rajta folyamatosan világit. Ha jól tudom így van pl.: Asus n53-nál is. Atheros-nál ezek szerint a Led vezérlésére nem fordítottak sok időt.

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4979) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4977) üzenetére


StephenNO1
tag

Esetleg a bill. alatt található szalag kábel nem rakoncátlankodhat? Be van tolva rendesen a falig a kábel? Tudomásom szerint a tapi pad is külön szalag kábelen kommunikál, nagyon különös, hogy mind a kettőnél fennáll a probléma, sőt a dokkoló lehetőségét kellene megszüntetni.

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4980) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4979) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

A bill végén egy csati van, abba megy a szalagkábel amit egy műanyag feszít neki a falnak. De cseréltem billt. és a másikkal is ezt csinálta. Tapipadot is cseréltem, és szintén ua. Melegedik a laptop, de szerintem nem jobban mit a társai. Az befolyásolhat valamit?

(#4981) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4980) üzenetére


StephenNO1
tag

Szerintem a melegedés nem nagyon játszik a képletben, habár réznél sosem lehet tudni, hogy megy rajta a petró :DDD Vagy mindenre gondolunk és közben a dokkoló aljzat köszöni szépen viszi a balhét. Csak akkor azzal mit lehet kezdeni? A műanyag csatinál ha a kis fekete lapot felhajtod ütközésig betudod nyomni a szalagkábelt? És írtad mindent cseréltél (tapi pad, bill)és fennáll a probléma akkor egyértelmű a dokkoló szórakozik.

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4982) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4981) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

Én is araafele kotrok. CSak mitt csináljak vele? Lenn alappap amiből ki lehetne forrasztgatni de szerintem csak több kárt csinálnék mint hasznot. Ki lehet vahogy iktatni? PL hardwerwsen?

(#4983) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4982) üzenetére


StephenNO1
tag

Én kiforrasztanám :DD persze nem tudom milyen a láb kiosztása vagy, hogy van egyesítve az alaplappal. Csak nehogy többrétegű legyen az alaplap és belül zárlatot csináljon, vagy mindig dokking módba maradjon :W Hardveresen mindig ki lehet iktatni, ötkilós kalapács jól irányzott egyszeri lesújtással :P

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4984) eketomy válasza StephenNO1 (#4983) üzenetére


eketomy
senior tag

Sztem is ki lehetne forrasztani a dokkolót, de azért a kalapács nem szükséges még sztem :DD

Egyébként én sztem mindenképp megnézetném valami Dell specialistával, vagy legalább a tanácsát kikérném, mert én spec annyira nem vagyok jártas a Dell -ek terén, főleg nem a dokkolók terén, de egy dell szaki sztem meg tudja mondani, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, mondjuk az megint egy másik kérdés hogy ki az aki ennyire vágja ezt a témát :D

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4985) Szili_DELL válasza eketomy (#4984) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

Várom az ötleteket továbbra is. bár most szétszedtem, összeraktam most jó. Ami változott az annyi hogy a modem csatija a dokkolo mellett van, onnan megy le kábelen a mem melletti alaplap foglalathoz. Az egy picit szarul nézett ki, mondom van másik kicserélem, most azóta kb 2 óra megy rendesen :) remélem így marad. Viszont két kérdésem lenne még a szakiktól. ' fura nyivoló hang illetve folyamatos sípolás a wifi miatt lehet? Illletve elvileg van benne egy 128 mb vidkárty intel 910/916 GM.... de az istennek sem akar llátni 96nál többet, mit tudok csinálni. win 7 ezért meg aero nélkül, aműgy mweg nagyon fürge a gép

(#4986) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4985) üzenetére


StephenNO1
tag

"kicserélem, most azóta kb 2 óra megy rendesen" nah hál istennek, lehet ezzel a gond meg is oldódott egy kis szeretgetésre vágyott :K A hangot és a sípolást hogy képzeljük el? Jah és pü-ben megkaptad a 3. üzenetemet? :B Várom válaszod. :R

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4987) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4986) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

pii..priiiiiprrrriiii...pi.pi.pi.prirri :) Folyamatos sípolós hang, mikor nem megy semmi zene vagy ilyesmi akkor feltűnő. Wifi routeremnek is van ilyesmi hangja, azért fogtam a wifire a laptopba is. Olyan mint amikor a kondi töltődik... csak mindig más frekin hallod. Ez mióta nálam van ilyen. )/ megából hogy lehetne 128at csinálni? ilyen inteligens, hogy elvesz a rendszer memóriából ha kell neki.

(#4988) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4987) üzenetére


StephenNO1
tag

"pii..priiiiiprrrriiii...pi.pi.pi.prirri" ettől ledobtam a láncot :DDD Akkor semmi gond elektromos kisülés-feltöltés. Azért én is tudtam kérdezni milyen hang? :C Ha kardán hajtja akkor hagy hajtsa :P

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4989) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4988) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

kardán keresztek nem zörögnek, és a hardy tárcsa is rendben van...csak mert gépész lennék ;) létezik 96 mb-os videókártya laptopban?

(#4990) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4989) üzenetére


StephenNO1
tag

Ez olyan mondás vagy mi féle 96 megára én is kíváncsi lennék! Kérdeztem korábban is privát üzenetemet megkaptad? :R

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4991) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4990) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

de megkaptam :) válaszoltam. Íme a 96 mb. Hogyan lehetne rábírni hogyy folyamatosan kapja magához azt a 32 mbt. Ezért nincs aerom :( nekem az kell

(#4992) Szili_DELL válasza Szili_DELL (#4991) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

kép /dl/upc/2012-03/14/372480_nferbylobejaxwr3_96_2.jpg

(#4993) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4992) üzenetére


StephenNO1
tag

A linkelés nem jött össze, legközelebb használd a gombot, a felugró ablakba tedd a hivatkozást. Vagy miután feltöltötte a képet a beillesztés gombra, amikor leokézod a hozzászólást akkor jelenik meg a kép.

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4994) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4993) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

Na bocsi... próbálkozom megint. Szóval nem tudom miért 96 mb. XP és Win7 alatt is.
[link]

(#4995) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4994) üzenetére


StephenNO1
tag

Azért 96 mega mert a fizikai ram-bol csippent le magának. Ha több ramod van akkor többet kap. Itt jártam utána a Shared Memory résznél találod.

[ Szerkesztve ]

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4996) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4995) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

Szia. Köszi. "GB van egybe benne. Abból csak le tudna csípni még... hogyan tudnám elérni hogy 128 mb legyen és menjen az aero? Sajnos ehhez a kártyához már nincs win7 driver sem :(

(#4997) eketomy válasza Szili_DELL (#4996) üzenetére


eketomy
senior tag

Ha csak 1GB van a notidban akkor igaz, hogy le tudna még csípni belőle de nem fog, vegyél bele még 1GB-ot hogy legyen benne minimum 2GB, vagy sztem még jobban járnál akkor egy 2GB-os modullal úgy már összesen akkor 3GB-od lenne (ramból sosem elég)

Egyébként sztem 128mb vga rammal sem vagyok benne biztos hogy menne az aero! ha 96mb-al nem megy akkor sztem 128mb-al sem fog, na mind1.

Számítógép, jobb egér, tulajdonságok, minősítésnél, windows élményindex-re menj rá és csinálj egy minősítést (persze csak akkor ha minden driver stimmel).
Ez megnézi a hardvereid és ha van elég kakaó a vga-ban akkor be fogja utána kapcsolni az AERO-t

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#4998) StephenNO1 válasza Szili_DELL (#4996) üzenetére


StephenNO1
tag

A VGA-d csak félig felel meg az Aeronak, Directx 9-es, de ezek szerint nincs meg a WDDM 1 minősítéses driver. Link

Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!

(#4999) Szili_DELL válasza StephenNO1 (#4998) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

akkor ezt kiküszöbölni sehogy sem tudom...?! De mitől 96 mb, amikor inteligensen 128nak kéne lenni.
2 gb ram van benne egyben, windóz 1.99nek látja

(#5000) Szili_DELL válasza eketomy (#4997) üzenetére


Szili_DELL
csendes tag

2 gb van benne egyben többet nem is támogat az alaplap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.