Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3nnyHill
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Volna egy régebbi Asus ROG laptopom amivel az inernethez való hozzáférés az utóbbi 1 évben egy kész kálvária lett. A probléma ott kezdődött, hogy amennyiben új hálózathoz szeretnék csatlakozni (akár Wi-Fin akár vezetékkel), a csatlakozást követően nincs internet, csak mitán a Wifi adapteren lefuttatok egy diagnosztikát valamint egy resetet is kell nyomni a gépemen. Ezután következett, hogy az egyetemenen elkezdtünk PLC programozással foglalkozni, ahol a PLC-re a laptopom ethernet portján keresztül tudok csatlakozni, azonban sehogy nem tudok kapcsolódni (labortársaim gépén ugyan azon lépések elvégzése után gond nélkül működik minden). Végül pedig, ismerőseimmel néha össze szoktunk ülni CODozni, ahol valamelyikünk csinál egy Local szervert és arra csatlakozunk rá, de az én esetemben ez sem lehetséges, mivel az én gépem nem látja a szervert se (érdekes, de ha én csinálom a szervert akkor azt néha látják a többiek ). Próbáltam megoldást keresni a problémákra külön-külön de semmi nem vált be, próbálkoztam a tűzfal/vírusirtó beállításaival, víruskeresést lefuttatni, a gépházon belül Network resetet nyomni, drivereket frissíteni de semmi nem vált be. Esetleg van valakinek bármi ötlete, a fent leírt problémám megoldására?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx