Hirdetés

2020. július 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#11601) Teejay83


Teejay83
(tag)

sziasztok

van egy Asus X51r laptopom és egyes billentyű gombok nem reagálnak semmire,szalagkábelt megnéztem nincs kicsúszva,ez egyértelműen bill.hiba vagy lehet más is?

YouTube csatornám (barkácsolás,utazás,tesztek stb.): https://www.youtube.com/c/JoefromHungary

(#11602) Sensei válasza Teejay83 (#11601) üzenetére


Sensei
(tag)

Lehet KBC is, de a billentyuzet hiba gyakoribb.

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#11603) Dell XPS válasza Teejay83 (#11601) üzenetére


Dell XPS
(veterán)

Ellenőrizd le külső billentyűzetről is (belsőt addig kösd ki (!), ha úgy nem jelentkezik a hiba, akkor kizártad a kolléga által jelzett KBC - hibát. (alaplap; Keyboard Controller) :)

(#11604) Sensei válasza Dell XPS (#11603) üzenetére


Sensei
(tag)

Az USB-s billentyűzet akkor is menni fog, ha hibás a KBC.

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#11605) sajmon8282 válasza AsUsLaptop01 (#11577) üzenetére


sajmon8282
(csendes tag)

Sziasztok !!

Megpróbáltam beindítani mindenhogy a laptopot mindent lehúztam kivettem stb...
de így sem akar moccani de az az érdekes hogy a lapon majdnem mindenhol mérek 3.5 és 1.5 voltot de az akkumlátor érintkezöknél semmi 1 érintkezönél max 0.8 v és ha kiszedem az aksit és az érintkezőn keresztül vagyis nem a töltö csatlakozon keresztül próbálkozok akksi nélkül akkor sárgán világít a töltés visszajelző akkor próbálom bekapcsolni akkor elkezd zölden és sárgán fölváltva villogni :W

[ Szerkesztve ]

(#11606) salapp


salapp
(őstag)

Találkozott már valaki az alábbi jelenséggel.
Egyszer, miután bekapcsoltam, az fogadott, hogy a képernyő ötöde két másodpercre zsizsegősen megjelenik az alsó ötödének képe fölött, aztán két másodpercre eltűnik, majd megint előjön, és így tovább.
Zavaró, és szeretem ezt a gépet, nem tudom, értelmes áron (szalagkábel-hiba?) meg lehet-e javítani.

Köszi, ha van ötlet, tapasztalat a dologgal kapcsolatban.

(#11607) tankraid


tankraid
(aktív tag)

Sziasztok,

A barátnőm gépe vacakol már egy ideje és nem tudok rájönni mi lehet a baja.

-a gép pontos típusa
FUJITU A-series A512

-a vásárlás dátuma
2012.dec

-a hiba pontos leírása
Minden konkretizálható hardware vagy software hiba nélkül bizonyos időnként (1-0,5h) belassul tölt, gondolkodik.

-a javítás körülményei (mikor, hol, mennyiért(!))
nem volt, granciális 2014.de-ig

-konklúzió
Rendszer újra lett telepítve, semmi extra program nincs rajta, hardware tesztelő programok semmilyen hibát nem mutattak ki.
Wifi, automata frissítés ki lett lőve hátha, meg néhány háttér alkalmazás de a hiba továbbra is fennáll.
Aksit is kiszedtem de úgy is.
Nem tudom mi lehet a gyíkja, nem vagyok egy zseni meg jó hardware-ben. Mi lehet a baj?

Válaszokat előre is köszönöm!

(#11608) MR!! válasza CsMarc (#11598) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

hmmm, csak ennél a roternél dobálja le a netről?

ki kellene próbálnod máshol másik roteren és akkor okosabbak lennénk, hogy gép beállítás problem vagy roter....

esetleg nyilvános helyen , benzinkút étterem stb (szomszéd nete :DDD ) ott jól működik e ?!

miszter

(#11609) MR!! válasza AsUsLaptop01 (#11599) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Ja bocsi most már értem, akkor alapjáraton forognak. :)) :))

Gondolom Everestel vagy más progival lefuttattál egy "Stress Test"-et és a proci RPM-je állandó volt, miközben a hőmérséklet nőtt a CPU terhelésre ?!

Nem csak 1 venti van benne ?

miszter

(#11610) MR!! válasza salapp (#11606) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Külső kimenetre is ha ugyanezt produkálja akkor szerintem inkább a vidkari lesz a probléma (esetleg túlmelegszik, forrasztási pontok sérültek GPU nál) .

Ha sokat nyitot-zárod akkor inkább szalagkábel, amit a zsanérok körül nyomkodsz jön elő- szűnik meg a jelenség...

miszter

(#11611) MR!! válasza tankraid (#11607) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Ha újra telepítetted (gondolom Win7 vagy Win8) és nincs rajta semmimás (vírusirtó stb), automatikus frissítések kikapcsolva és mondjuk egy Everest - Rendszer stabliltást teszt- el produkálja a hibát (belassul,tölt, gondolkozik) akkor valószínüleg hardveres hiba lesz.

Hardveres hiba: bemelegszik a proci (CPU vagy GPU) , RAM kezdődik ?!

vagy valamilyen esemény (pl automatikus töredezettségmentesítés) hatására kezd el gondolkozni.

De az is lehet, hogy a DVD olvasó produkálja a hibát...

MEMtest-el ellenőrizted a RAM-ot ?

miszter

(#11612) duckhuszar


duckhuszar
(csendes tag)

Sziasztok, van egy 5 éves Benq Joybook R56-om.
Két hete tönkrement benne az egyik RAM slot, ha van benne kártya akkor egyszerűen nem indul be a gép. Világít a bekapcsoló gomb, meg a touchpad alatt van egy LED csík, az is világít, de ennyi, a képernyő sötét marad.
Mennyibe kerül ezt orvosolni?
Esetleg van valami DIY-trükk amit érdemes kipróbálni?

(#11613) salapp válasza MR!! (#11610) üzenetére


salapp
(őstag)

Köszi! Akkor első körben előkapok egy monitort és megvizslatom vele.

(#11614) zolee-coul


zolee-coul
(csendes tag)

Hello mindenkinek,

segítséget szeretnék kérni a családban van egy Aspire E1-572 notebook , fél éves kb.
2 hiba jött elő, egyik hogy a dvd meghajtó ( amiről csak telepítettünk eddig, nem is használtuk írásra), egyik nap a dvd tálca kiadás gomb megnyomása utána kattan egyet , de nem jön ki a tálva.
Kézzel egy picit meghúztam ( óvatossan ) félig ki is jött de utánna megfeszült... szóval nem is bántottam .
Ez mitől lehet , tudom ezt garanciálissan kicserélik , de mitől csinálhatja ezt ??

másik hiba a wifi hálózatra nem mindig tud csatlakozni, újratelapítettem , feltettem a saját driverét amit el is fogad , felismeri a wifi kártyát, látja is a hálózatot , de egyszer felcsatlakozik , másik alkalomkor pedig azt írja ki hogy korlátozott hozzáférés... Megpróbáltam több vezeték nélküli helyen mindig ez volt egyszer felmegy, egyszer nem ..
Próbáltam másik géppel együtt , ahol ez az Acert nem tudott csatlakozni ( korlátozott hozzáférés ) ott a másik gép simán csatlakozott, telefonnal is próbáltam az is csatlakozott ...

segítséget szeretnék kérni , ez is inkább hardveres gond ??? garanciánál ezzel is foglalkoznak vagy egyből azt mondják hogy rosszúl telepítettem a wifi-t , vagy valamit elállítottam ??
( routernél a beállítások jók , ha másik géppel simán tudok netezni és van egy asztali gép amin szintén megy az internet , mikor az Acer körlátozott hozzáfárást ír )

köszönöm előre is a segítő válaszokat .

(#11615) MR!! válasza duckhuszar (#11612) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Esetleg meg kellene próbálni elsőkörbe kitakarítani: porecset, porszívó, kis WD-40
Hátha valami kontakt hibárol van szó.

Később lehet a panel forrasztási pontjait nézni (kihegedt forrasztás, panel repedés...)

Ha csak a "hibás" slotban van bármilyen RAM, akkor nem indul? vagy ha a másik slotban is van ?

miszter

(#11616) MR!! válasza zolee-coul (#11614) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Elég gyakori, hogy a DVD tálca "megszorul". Sokszor találkoztam már én is, hogy open gomb nyomására kattan de nem jön ki a tálca. Ilynekor én is óvatosan rásegítek (áltban körömmel benyúlok-mozgatom-kihúzom).
Inkább régebbi gépek esetében fordul elő vagy a gyengébb külsejű notiknál. A sok mozgatás-cipelés miatt elállítódik és a reteszelő nem tud kioldani, esetleg piszok (morzsa) kerül a csúszkára.

Néha úgy nyitom ki, hogy a kiadótálca elején van egy kis nyílás amibe csak egy tű fér be. Ott van egy pici gomb amit be lehet nyomni ezután manuális ki lehet húzni a tálcát [dvd nyitás]

Másik kérdésedre a válasz valószínű szoftveres probléma, mégpedig vagy TCP/IP beállítást automatikusra kellene kapcsolnod ( ha most nem azon van a wifid) vagy a titkosítás beállítást kellene beállítanod.
Itt elég hamar választ kaphatsz rá : [ WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat]

miszter

(#11617) duckhuszar válasza MR!! (#11615) üzenetére


duckhuszar
(csendes tag)

Köszi a tanácsokat! Igen, csak akkor nem indul, ha RAM van a hibás slotban.

(#11618) MR!! válasza duckhuszar (#11617) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

És ha csak a hibás slotban van RAM ?

miszter

(#11619) Dell XPS válasza duckhuszar (#11612) üzenetére


Dell XPS
(veterán)

Hibás az északi híd (chipset), már csak egy slot-ot tud(na) vezérelni (nincs jel, kommunikáció).

Kérjél ajánlatot a javításra: [link]

[ Szerkesztve ]

(#11620) TriX2010


TriX2010
(tag)

Sziasztok!

Adott egy (eddig) hibátlanul működő Fujitsu Lifebook T730-as érintős, forgatható kijelzős laptop-tablet...
Nemrég érdekes hibát produkál teljesen random módon (Tényleg egyszerűen semmihez nem tudom kapcsolni a jelenséget)
Bekapcsolás után pittyeg egy "tá"-t és onnantól se kép se hang (venti felpörög, HDD hang nincs, mivel SSD van benne), csak a kijelző alatti Caps Lock, Num Lock és Scroll Lock LED-ek villognak nem túl gyors tempóban...
Volt hogy 10-15 egymás utáni próbálkozásra sem sikerült bekapcsolni a gépet, most per pillanat pedig épp nem tudom elérni hogy a hiba újra jelentkezzen... (20-25 bekapcsoláson lehetek túl)
A gép a barátnőmé, és elég rossz hogy hol tudja használni, hol meg nem...
..és bár pillanatnyilag megnyugtató, hogy a hibajelenség nem akar újra előjönni, valami oka csak van/volt...

Van esetleg ötlet, esetleg tapasztalat valakinek?

Köszönöm a válaszokat! :R

\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

(#11621) MR!! válasza TriX2010 (#11620) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Vedd ki, mozgasd meg a memóriát (RAM). Vagy tedd át másik slotba. Ha több RAM van benne akkor egyesével próbáld le.

miszter

(#11622) kreten67


kreten67
(senior tag)

Hello.
Valakinek nincs véletlenül FDMC8884 MOSFET.
Elég sürgősen kellene szereznem 1 darabot,de nem találok magyar készleten sehol.

(#11623) F_Petiii


F_Petiii
(csendes tag)

Sziasztok!

Nővérem Toshiba L300-asa elég furcsán viselkedik az utóbbi időkben. Ha létfontosságú, specifikációt is írhatok, de ha nem fontos, nem pazarolnék rá sorokat.

A hiba: teljesen random újraindul, vagy kék halál, vagy lefagy, vagy eltűnik a megjelenített kép és helyette szürkés zöldes négyzetek jelennek meg a képernyőn, amik enyhén vibrálnak(ez lefagyással jár együtt). Ezek közül valamelyik... :) Van amikor kibír fél órát, van amikor órákat, de van amikor 10 perc alatt többször is csinálja. Olyan is előfordul elég gyakran, hogy bootolni sem hajlandó elsőre, csak 4-5. alkalomra. Ami a legérdekesebb, hogy csökkentett módban működik normálisan, egyik hiba sem fordul elő.

Ramokat terheltem, rendesen működnek. Merevlemez tökéletes állapotú. Videokártya driverre tippeltem még, (jelen esetben chipsetbe integrált intelről beszélhetünk) úgyhogy letöröltem, ami fel volt telepítve, de a hiba ugyanúgy előjön. Kapott egy új Vistat (az előtelepítettet), azzal is csinálja. Nincs több ötletem...

Ti mit gondoltok? :)

(#11624) kreten67 válasza F_Petiii (#11623) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Sajnos ez alaplapi vga hibának tűnik.

(#11625) F_Petiii válasza kreten67 (#11624) üzenetére


F_Petiii
(csendes tag)

Köszi a választ. :) Ettől féltem. De hogy lehet az, hogy csökkentett módban meggyógyul? Olyankor is ugyanazt a vga-t használja, csak driverek nélkül nem? Vagy rosszul tudom? :) Csak érdekességből kérdezem, nem igazán vagyok benne a témában. Még annyi érdekelne, hogy érdemes szerinted javíttatni? Abszolút nem ismerem az árakat, sokat segítene, ha egy közelítő összeget tudnál mondani, hogy mégis miben gondolkozzak... :) Köszönöm szépen előre is!

(#11626) kreten67 válasza F_Petiii (#11625) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Csökkentet módban sem gyógyul meg, ez csak átmeneti állapot a végső stádium előtt.
A javítás ára a minőség függvénye 7 ezer - akár 30-ig terjed.
7 ezer a tákolás 30 a lehúzás,valahol a kettő között a realitás,bár én is alkalmazom néha a tákolásos verziót amikor úgy ítélem hogy nem éri meg a régi gép a nagyobb ráfordítást és utolsó esélyként kap egy refflow javítást (nem hőpuskával !!!) Pl: a szomszédom gépe ami chip levétele nélkül kicsit több mint 1 éve megy tovább,de nem ez az általános(kész csoda).

(#11627) Lajhy


Lajhy
(újonc)

Sziasztok!
Hozzám került egy LENOVO G555 laptop de csak tippjeim vannak, hogy mi lehet a baja. Valaki esetleg járt már hasonlóan?
Az első bekapcsolásnál a hűtő kb. 2 másodpercig forgott aztán pedig teljesen leállt. A gép semmiféle hangot nem adott ki és kép sem volt. A második próbánál hibátlanul bekapcsolt a gép majd újraindítás után megint ugyan ez a hiba lépett fel. A processzor elég hirtelen melegszik és a hűtő meg sem mozdul de a ledek világítanak. Esetleg valakinek van valami tippje, hogy mi lehet pontosabban a gond?
Előre is köszönöm.
J.

(#11628) Ice&Lime


Ice&Lime
(veterán)

Ilyen még nem volt. (noti, win7,ssd,i5-3320m,intelhd4000,4gb ram).
Eddig minden rendben volt, böngészek csak 2 fülön az internet explorerben, egyik fülre rá akartam menni vagy bezárni már nem tudom pontosan és az egér kurzor belassult kb. 2-3mp-re.
Ez micsoda volt?

(#11629) MR!! válasza kreten67 (#11622) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

HQ , SINI ? helyettesítője nincs ?

miszter

(#11630) kreten67 válasza MR!! (#11629) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Én nem találok, vagyis 1 van ami nem fér a helyére.

(#11631) Anakin007


Anakin007
(aktív tag)

Sziasztok!

Van egy compaq presario cq61, ami nem kapcsol be. Töltőre dugva elkezd világítani a DC dugó melletti fehér led kb. 5 mp-ig, majd kialszik. Akkuval és nélküle, másik töltővel is ugyanez a helyzet. Valami ötlet?

Ha Isten létezne, hinnék benne.

(#11632) kreten67 válasza Anakin007 (#11631) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Ez egy típushiba az inteles cq61 notinál.
Pontosan melyik típus a tiéd? A vga intel vagy nvidia?

(#11633) Anakin007 válasza kreten67 (#11632) üzenetére


Anakin007
(aktív tag)

Inteles, alaplap tipusa: DA00P6MB6D0
Úgy fest, bios hibás, a KBC chip 90-es lába nem testelődik le a bekapcsoló gombal. Ha letestelem, nem alszik ki a töltő melletti led, mintha minden rendben volna.
Házilag nem lehet eeprom égetőt tákolni hozzá?
USB-re nem megy ki 5V, tehát a pen drive-os bios mókolás nem jöhet szóba.

Ha Isten létezne, hinnék benne.

(#11634) kreten67 válasza Anakin007 (#11633) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Ugyanezzel a tünettel én már javítottam néhány gépet ,de ott a tápáramkörében egy fet csere megoldotta a problémát ,és fura de mindig ugyanaz a hibás.
Volt amelyik csak akkor indult el ha a bekapcsgombot kb 5-10 másodpercig nyomva tartod,de ez esetben is ugyanaz a fet volt a cserés.

(#11635) Anakin007 válasza kreten67 (#11634) üzenetére


Anakin007
(aktív tag)

Teljesen ugyanez volt a hibajalenség? A Feted mérve jó volt?

Ha Isten létezne, hinnék benne.

(#11636) bull84ghia


bull84ghia
(őstag)

Hello
Volna nekem is egy X-aktám :D
Dell Inspiron 15 N5040 kb 2 éves frissen telepített win 7.
Olyat csinál hogy minden előjel nélkül kikapcsol. Van hogy netezés közben,filnézés közben.
Ha van benne akku ha nincs.
Bontva még soha nem volt.
Ezt leszámítva működik rendesen.
Házilag be tudom határolni a hibát? Esetleg Ram?

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#11637) kreten67 válasza bull84ghia (#11636) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Tegyél föl egy AIDA64 progit és nézd meg a cpu és gpu hőmérsékletet tétlen és terhelt állapotban.
Terhelésnek megteszi az élményindex frissítése is ,frissítés közben figyeld hogy mikor melegszik valamelyik alkatrész 80 fok fölé.
Ha magasak az értékek ki kell takarítani és pasztázni a hűtésrendszerét ha az sem segít akkor tönkrement (ki van repedve)a hőcső és nem viszi a meleget ennél ez típushiba (mostanában cserélnem kellet néhány gépen)akár milyen hihetetlen.
De ne szaladjunk ennyire előre,csak teszteld a hőfokokat!

[ Szerkesztve ]

(#11638) bull84ghia válasza kreten67 (#11637) üzenetére


bull84ghia
(őstag)

:R
Tesztelem

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#11639) kreten67 válasza Anakin007 (#11635) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Teljesen ugyanez volt a hibajelenség? IGEN
A Feted mérve jó volt? -- nem mértem, egy korábban ugyanilyen hiba keresgetésének végeredménye volt a megállapítás és azóta már többször beigazolódott így rutinból egyből ö a gyanúsított,de azért természetesen lehet más is a probléma okozó.

(#11640) Anakin007 válasza kreten67 (#11639) üzenetére


Anakin007
(aktív tag)

Ha nem túl pofátlan a kérdés, melyik fet? Másnál pl. bios frissítés oldotta meg szintén ugyanezt, ugynennél a modellnél, de ami elbizonytalanít, hogy van egy pont, ahol töltőre dugáskor 5V van, majd folyamatosan csökken, mint ahogy pl. egy kondi sül ki...

Ha Isten létezne, hinnék benne.

(#11641) MR!! válasza kreten67 (#11630) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

jetelektronic ? (lechpol.hu- tudom nem a reklám helye)

Lengyel kereskedő egész nagy kínálattal csomagküldés stb, mi is rendelgetünk tőle.

miszter

(#11642) adam0913


adam0913
(tag)

Sziasztok!
A laptopom játék közben magától kikapcsol, ezt már többször is csinálta, azóta amióta újra telepítettem a win8-at a gépre.
Emelett "szinte ég" , a touchpad, billentyűzet tűz forró, a gép oldala, alja is. Jelenleg 44 fokos, 47 fok volt amikor kikapcsolt.
Mi lehet a baj vele? A ventilátor zúgását hallom, nincs eltorlaszolva sehol sem, kap rendesen levegőt..

(#11643) KisBundi válasza adam0913 (#11642) üzenetére


KisBundi
(őstag)

Szét kellene kapni és megnézni a hűtést illetve egy újrapasztázás sem ártan! :) De lehet driver hiba is!

(#11644) kreten67 válasza MR!! (#11641) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Kösz.
Utána néztem náluk ,de ők sem tudnak segíteni a beszerzésében.

(#11645) kreten67 válasza Anakin007 (#11640) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Nincs most hirtelen cq61 alaplapom amin meg tudnám nézni ,így fejből meg már nem emlékszem mostanában nem csináltam,de talán csináltam képet a lapról amikor javítottam és körbe rajzoltam a hibás területet emlékeztetésképpen.
Utána nézek a segítség mappámban.
Kb 3 alkalommal is ugyanaz volt a megoldás.

(#11646) lawliet616


lawliet616
(csendes tag)

Sziasztok!

Egy Toshiba Satellite L750-1N3-as laptopom van, a töltőjének output-ja 19V és 4.74A. Tegnap elfelejtettem magammal vinni a töltőjét, és egy 12V-os 1A -s töltőt raktam rá, mert úgy hallottam, hogy ha nem is tölti, nem merül a laptop. Csatlakoztatáskor jelezte a gép, hogy csatlakoztatva van, de nem töltődik. Így ment körülbelül 1 órát (30%-on volt induláskor), majd lemerült. Ma az eredeti töltőjét csatlakoztattam rá, és halk csipogást hallottam, majd megpróbáltam elindítani. Töltővel, töltő nélkül, majd akksi nélkül (csak adapterről) se indult, semelyik LED se világított. Gondolom a tegnapi adapterrel sikerült tönkretennem. A kérdésem az lenne, hogy vajon mi lehet a baja? Kisült valami? Szervizben meg tudják csinálni?

Válaszokat előre is köszönöm!

(#11647) mezis válasza lawliet616 (#11646) üzenetére


mezis
(nagyúr)

Vedd ki az akkut néhány percre.
Aztán próbálhatod a saját töltőjével újra. Nagyon lemerülhetett az akkud. Ha egy 19 V-os akku csomag feszültsége 14 V alá csökken az már mély merülés, mindenképp káros !

mezis

(#11648) MR!! válasza lawliet616 (#11646) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Tönkre nem teszi a kisebb feszültség és áramerősségű töltő, de semmi értelme rátenni. Igen valószínű totál lemerült akksid. Húzd ki a töltőt, vedd ki az akksit majd tartsd nyomva kb 30 mp-ig a bekapcsoló gombot.

Ezután tedd vissza az akksit és hagyd tölteni minimum 1 órát, addig ne piszkáld. Hátha magához tér.

De lepróbálhatod ha van lehetőség másik akksival vagy töltővel. Vagy tedd át egy másik ilyen gépbe az akksid próbára.

miszter

(#11649) sajmon8282


sajmon8282
(csendes tag)

Sziasztok !

Lenne egy olyan problémám hogy adott egy Fujitsu Siemens Lifebook E8020D tipusú
laptop és tegnap óta olyat művel hogyha bedugom a fülhallgató kimenet szalag kábelét az alaplapba akkor nincs wifi de ha kihúzom akkor megy a wifi :W ilyenkor vajón mi lehet a baj??? :R

(#11650) MR!! válasza sajmon8282 (#11649) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

És a fülhallgató kimeneten van jel ? Ha nem ad ki hangot akkor valszeg zárlatos, letestel a szalagkábel.

miszter

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.