Új hozzászólás Aktív témák

• Az elsődleges PC-men, BSOD-zik...
    Szóval ment is róla... és helyette WD+MBAM Premium + WFC +Adguard lett megint Mondjuk az MBAM Premium és az Adguard végig fent volt.

Nem baj, átkerül a Windowzos laptopra, akkor is megvan az 5 eszköz :D
    MacBookon stabil, iPad-en stabil, és a két Galaxy okostelefonom is stabil, tehát Android is ok.

Február 11-e óta a helyzet változatlan.

Lehet, hogy egy Windows reinstall megoldaná, de egyelőre ezért biztosan nem telepítem újra a Windowst. A számomra fontos lényegi eszközökön meg stabilan fut.

Telefonszám: Most a legfiatalabb előfizetéses számom is 8 éves, de van a családban 10-14 éves Domino is.
    A mostani elsődleges előfizetéses számomnál egyszerűbb volt új számot kérni, mint áthozni, meg főleg időmegtakarítás szempontjából is jobb. Csak persze, igen ez most ütött vissza, nem is lett volna gond, ha anno nem gondolom úgy, hogy már nem lesz szükséges Nortonra... csak akkor még sem iPad-em nem volt, se MacBook-om.., és még Samsung Galaxyaim sem.

Ahogy írtam én még nem használtam a Bitdefendert, de a sógornál az egész család minden eszközén az van (PC, Laptop, Tablet, Telefon) 2017, vagy 2018 óta.

Telefonszám kapcsán meg elsősorban a lustaság volt az indokom, hogyne kelljen mindenkinek megadni az új számot. Amióta céges, főleg fontos, hogy stabilan ez a számom van.
    Pont tavaly volt egy ember, aki hívott és tanácsot kért és vele 2008-nam volt közös munkánk. Akikkel akkor dolgoztunk, már nem élnek, de engem megtalált.

Új hozzászólás Aktív témák