Új hozzászólás Aktív témák

• Szerintem a régi számodat is meg tudtad volna tartani. Legalábbis én így tettem. Még 2000-ben vettem egy feltöltőkártyást, de 2-3 év után úgy döntöttem, hogy ez már nettó pénzkidobás, szóval beballagtam egy ügyfélszolgálatra, hogy kell egy előfizetés. Már szedték is elő a papírokat, de mondtam, hogy a számot megtartanám. Semmi gond, mi a szám? Mondtam és már csinálta is. Akkoriban még volt egy 8-10 napos átfutási határidő (legalábbis ilyen esetben), de kaptam SMS-t, hogy mostantól aktív az előfizetés. Még a SIM kártya is ugyan az maradt. Később az egészet átírattam a Bt-m nevére, akkor sem volt semmi gond. 2015-ben meghalt a SIM kártya, és simán adtak egy újat. Mondjuk az vicces volt, hogy a fiatal ügyintéző srác oda hívott minden kollégát: "Ilyen SIM kártyát még nem láttatok!" :DDD

Anno sok vírusirtót/IS-t kipróbáltam és a Norton nagyon nem tetszett, mert baromira lassította a gépet. Az elmúlt 5-6 évben voltak komoly gondok is vele. Én a Virus Busternél kötöttem ki, amiből aztán Agnitum lett. Amikor az megszűnt, már egész jó volt a Win Defender, szóval maradt az. Amivel szemeztem és amit talán most is választanék, az a Bitdefender.

Az elsődleges PC-men, BSOD-zik...
    Szóval ment is róla... és helyette WD+MBAM Premium + WFC +Adguard lett megint Mondjuk az MBAM Premium és az Adguard végig fent volt.

Nem baj, átkerül a Windowzos laptopra, akkor is megvan az 5 eszköz :D
    MacBookon stabil, iPad-en stabil, és a két Galaxy okostelefonom is stabil, tehát Android is ok.

Február 11-e óta a helyzet változatlan.

Lehet, hogy egy Windows reinstall megoldaná, de egyelőre ezért biztosan nem telepítem újra a Windowst. A számomra fontos lényegi eszközökön meg stabilan fut.

Telefonszám: Most a legfiatalabb előfizetéses számom is 8 éves, de van a családban 10-14 éves Domino is.
    A mostani elsődleges előfizetéses számomnál egyszerűbb volt új számot kérni, mint áthozni, meg főleg időmegtakarítás szempontjából is jobb. Csak persze, igen ez most ütött vissza, nem is lett volna gond, ha anno nem gondolom úgy, hogy már nem lesz szükséges Nortonra... csak akkor még sem iPad-em nem volt, se MacBook-om.., és még Samsung Galaxyaim sem.

Új hozzászólás Aktív témák