Új hozzászólás Aktív témák

• Szerintem a régi számodat is meg tudtad volna tartani. Legalábbis én így tettem. Még 2000-ben vettem egy feltöltőkártyást, de 2-3 év után úgy döntöttem, hogy ez már nettó pénzkidobás, szóval beballagtam egy ügyfélszolgálatra, hogy kell egy előfizetés. Már szedték is elő a papírokat, de mondtam, hogy a számot megtartanám. Semmi gond, mi a szám? Mondtam és már csinálta is. Akkoriban még volt egy 8-10 napos átfutási határidő (legalábbis ilyen esetben), de kaptam SMS-t, hogy mostantól aktív az előfizetés. Még a SIM kártya is ugyan az maradt. Később az egészet átírattam a Bt-m nevére, akkor sem volt semmi gond. 2015-ben meghalt a SIM kártya, és simán adtak egy újat. Mondjuk az vicces volt, hogy a fiatal ügyintéző srác oda hívott minden kollégát: "Ilyen SIM kártyát még nem láttatok!" :DDD

Anno sok vírusirtót/IS-t kipróbáltam és a Norton nagyon nem tetszett, mert baromira lassította a gépet. Az elmúlt 5-6 évben voltak komoly gondok is vele. Én a Virus Busternél kötöttem ki, amiből aztán Agnitum lett. Amikor az megszűnt, már egész jó volt a Win Defender, szóval maradt az. Amivel szemeztem és amit talán most is választanék, az a Bitdefender.

Új hozzászólás Aktív témák