Hirdetés
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Jézusom, mennyi random baj van, töröld már le az összes ilyen haszontalan pénznyelő géplassító szoftvert, és egy rakás gond eltűnik az életedből!
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Jól értem, hogy az antivírus program instabillá tette a gépet? Hasznos!
Nem, mert:
Az Adguard-al akadtak össze. -
Krugszvele
senior tag
Azért ez csodálatos a Nortonnal:
Grok analízis:
Mondjuk amikor megvettem a 3 éves licencet is számoltam ezzel, mert féléve is ez volt, és nálam elsődlegesen MacBook + iPad + S24 FE + A56 védelemre kell ott meg betonstabil... csak azért Windows 11-en sem lenne rossz.Ja igen, újratelepítettem a Windows-t, mert akartam egy "aranyképet" frissen belakva N360-nal. Ez mondjuk meg is van. Csak érdekes, mert anyum HP laptopján nem csinált BSOD-kat.
Jól értem, hogy az antivírus program instabillá tette a gépet? Hasznos!
-
GoodSpeed
veterán
Azért ez csodálatos a Nortonnal:
Grok analízis:
Mondjuk amikor megvettem a 3 éves licencet is számoltam ezzel, mert féléve is ez volt, és nálam elsődlegesen MacBook + iPad + S24 FE + A56 védelemre kell ott meg betonstabil... csak azért Windows 11-en sem lenne rossz.Ja igen, újratelepítettem a Windows-t, mert akartam egy "aranyképet" frissen belakva N360-nal. Ez mondjuk meg is van. Csak érdekes, mert anyum HP laptopján nem csinált BSOD-kat.
-
Geri Bátyó
addikt
Nem kell ehhez semmit látogatni. A Virus Buster/Agnitum Outpost kiírt minden támadást. Volt napi 8-10 ping oroszországból és 6-8 romániából, de még 5-6 máshonnan is (jellemzően volt keleti blokk). Gondolom, aki védett volt, azt nem támadták, de aki védtelen, azt igen.
-
futo001
senior tag
Én nem tudom ti milyen oldalakat látogattok, de nekem az ingyenes Comodo (amíg volt) és most a Windows alapértelmezett cuccain kívül soha más nem volt és 0 problémám akadt PC-n.
-
Geri Bátyó
addikt
Az elsődleges PC-men, BSOD-zik...
Szóval ment is róla... és helyette WD+MBAM Premium + WFC +Adguard lett megint Mondjuk az MBAM Premium és az Adguard végig fent volt.Nem baj, átkerül a Windowzos laptopra, akkor is megvan az 5 eszköz

MacBookon stabil, iPad-en stabil, és a két Galaxy okostelefonom is stabil, tehát Android is ok.Február 11-e óta a helyzet változatlan.
Lehet, hogy egy Windows reinstall megoldaná, de egyelőre ezért biztosan nem telepítem újra a Windowst. A számomra fontos lényegi eszközökön meg stabilan fut.
Telefonszám: Most a legfiatalabb előfizetéses számom is 8 éves, de van a családban 10-14 éves Domino is.
A mostani elsődleges előfizetéses számomnál egyszerűbb volt új számot kérni, mint áthozni, meg főleg időmegtakarítás szempontjából is jobb. Csak persze, igen ez most ütött vissza, nem is lett volna gond, ha anno nem gondolom úgy, hogy már nem lesz szükséges Nortonra... csak akkor még sem iPad-em nem volt, se MacBook-om.., és még Samsung Galaxyaim sem.Ahogy írtam én még nem használtam a Bitdefendert, de a sógornál az egész család minden eszközén az van (PC, Laptop, Tablet, Telefon) 2017, vagy 2018 óta.
Telefonszám kapcsán meg elsősorban a lustaság volt az indokom, hogyne kelljen mindenkinek megadni az új számot. Amióta céges, főleg fontos, hogy stabilan ez a számom van.
Pont tavaly volt egy ember, aki hívott és tanácsot kért és vele 2008-nam volt közös munkánk. Akikkel akkor dolgoztunk, már nem élnek, de engem megtalált. -
Krugszvele
senior tag
"mivel biztonsági paranoiás vagyok"
Lentebb pedig bemásolva a használt eszközök listája...Nem azért, zéró veszély fenyeget téged, csak a két mondat kissé üti egymást.
-
GoodSpeed
veterán
Szerintem a régi számodat is meg tudtad volna tartani. Legalábbis én így tettem. Még 2000-ben vettem egy feltöltőkártyást, de 2-3 év után úgy döntöttem, hogy ez már nettó pénzkidobás, szóval beballagtam egy ügyfélszolgálatra, hogy kell egy előfizetés. Már szedték is elő a papírokat, de mondtam, hogy a számot megtartanám. Semmi gond, mi a szám? Mondtam és már csinálta is. Akkoriban még volt egy 8-10 napos átfutási határidő (legalábbis ilyen esetben), de kaptam SMS-t, hogy mostantól aktív az előfizetés. Még a SIM kártya is ugyan az maradt. Később az egészet átírattam a Bt-m nevére, akkor sem volt semmi gond. 2015-ben meghalt a SIM kártya, és simán adtak egy újat. Mondjuk az vicces volt, hogy a fiatal ügyintéző srác oda hívott minden kollégát: "Ilyen SIM kártyát még nem láttatok!"

Anno sok vírusirtót/IS-t kipróbáltam és a Norton nagyon nem tetszett, mert baromira lassította a gépet. Az elmúlt 5-6 évben voltak komoly gondok is vele. Én a Virus Busternél kötöttem ki, amiből aztán Agnitum lett. Amikor az megszűnt, már egész jó volt a Win Defender, szóval maradt az. Amivel szemeztem és amit talán most is választanék, az a Bitdefender.
Az elsődleges PC-men, BSOD-zik...
Szóval ment is róla... és helyette WD+MBAM Premium + WFC +Adguard lett megint Mondjuk az MBAM Premium és az Adguard végig fent volt.Nem baj, átkerül a Windowzos laptopra, akkor is megvan az 5 eszköz

MacBookon stabil, iPad-en stabil, és a két Galaxy okostelefonom is stabil, tehát Android is ok.Február 11-e óta a helyzet változatlan.
Lehet, hogy egy Windows reinstall megoldaná, de egyelőre ezért biztosan nem telepítem újra a Windowst. A számomra fontos lényegi eszközökön meg stabilan fut.
Telefonszám: Most a legfiatalabb előfizetéses számom is 8 éves, de van a családban 10-14 éves Domino is.
A mostani elsődleges előfizetéses számomnál egyszerűbb volt új számot kérni, mint áthozni, meg főleg időmegtakarítás szempontjából is jobb. Csak persze, igen ez most ütött vissza, nem is lett volna gond, ha anno nem gondolom úgy, hogy már nem lesz szükséges Nortonra... csak akkor még sem iPad-em nem volt, se MacBook-om.., és még Samsung Galaxyaim sem. -
Geri Bátyó
addikt
Szerintem a régi számodat is meg tudtad volna tartani. Legalábbis én így tettem. Még 2000-ben vettem egy feltöltőkártyást, de 2-3 év után úgy döntöttem, hogy ez már nettó pénzkidobás, szóval beballagtam egy ügyfélszolgálatra, hogy kell egy előfizetés. Már szedték is elő a papírokat, de mondtam, hogy a számot megtartanám. Semmi gond, mi a szám? Mondtam és már csinálta is. Akkoriban még volt egy 8-10 napos átfutási határidő (legalábbis ilyen esetben), de kaptam SMS-t, hogy mostantól aktív az előfizetés. Még a SIM kártya is ugyan az maradt. Később az egészet átírattam a Bt-m nevére, akkor sem volt semmi gond. 2015-ben meghalt a SIM kártya, és simán adtak egy újat. Mondjuk az vicces volt, hogy a fiatal ügyintéző srác oda hívott minden kollégát: "Ilyen SIM kártyát még nem láttatok!"

Anno sok vírusirtót/IS-t kipróbáltam és a Norton nagyon nem tetszett, mert baromira lassította a gépet. Az elmúlt 5-6 évben voltak komoly gondok is vele. Én a Virus Busternél kötöttem ki, amiből aztán Agnitum lett. Amikor az megszűnt, már egész jó volt a Win Defender, szóval maradt az. Amivel szemeztem és amit talán most is választanék, az a Bitdefender.
-
GoodSpeed
veterán
Nincs.
Ami van:
1. Az email cím amihez regisztrálva van a Norton fiók
2. A Norton fiókhoz tartozó jelszó (be is enged félig, csak küldi az SMS-t arra a számra ami viszont nincsen meg már)Amin még gondolkoztam, hogy felhívom a számot (egyszer már beszéltem vele amikor megcsöngettem és visszahívott) , és megkérném,hogy lenne e szíves segíteni, és az SMS kódot beolvasni. De még nem szántam rá magam. Utána át tudnám írni.
Felhívtam. Azt mondja sok éve már náluk van a szám, céges, mondta, hogy kapott SMS-t, de az informatikusokkal kell egyeztetnie, hogy kiadhassa a kódot, és ha ők engedélyezik, akkor majd visszahív, és kiadja.
-
GoodSpeed
veterán
Szerintem teljesen jól járt el. Miért kellett volna "tulajdonképpen csak egy a számot kellene átírniuk", ha azon kívül, hogy volt egy emailed és egy kulcsod, amivel anno aktiváltad, semmi másod nincs már meg?
Gondolom, van egy kötelezően betartandó hivatalos lépésről lépésre listájuk, amin végig kell haladni ilyen esetekben.Nincs.
Ami van:
1. Az email cím amihez regisztrálva van a Norton fiók
2. A Norton fiókhoz tartozó jelszó (be is enged félig, csak küldi az SMS-t arra a számra ami viszont nincsen meg már)Amin még gondolkoztam, hogy felhívom a számot (egyszer már beszéltem vele amikor megcsöngettem és visszahívott) , és megkérném,hogy lenne e szíves segíteni, és az SMS kódot beolvasni. De még nem szántam rá magam. Utána át tudnám írni.
-
pn4hvq
senior tag
Szerintem teljesen jól járt el. Miért kellett volna "tulajdonképpen csak egy a számot kellene átírniuk", ha azon kívül, hogy volt egy emailed és egy kulcsod, amivel anno aktiváltad, semmi másod nincs már meg?
Gondolom, van egy kötelezően betartandó hivatalos lépésről lépésre listájuk, amin végig kell haladni ilyen esetekben. -
GoodSpeed
veterán
Volt is egy kalandom a Suppporttal

Ez is már évek óta pang, most próbáltam rá elsőnek.én:
Dear Customer Support,
I am unable to access my Norton account from many years ago because the phone number +36 xxxxxxxxx is no longer mine—it is now used by someone else—yet the system still sends the verification code to that number.
My question is whether it would be possible to reset my account, which is associated with the email address @mail.com , if I verify my identity using the product keys of the Symantec products I previously purchased and registered to this account.a válasz:
I completely understand you are unable to access your account due to Two-factor Authentication codes sent to the old contact number. Please do not worry, I will surely help you with this.
Eddig ugye baromira bizalomkeltő.
Aztán:
May I know do you have the access to your backup codes?
Na innentől tudtam, hogy ez ennyi volt, de hátha... tulajdonképpen csak egy a számot kellene átírniuk (gondolom a rendszer nem engedi nekik. Felajánlottam,, hogy megvannak a termékkódjaim is amiket regisztáltam oda, csak a Backup nincs, mert 12 éve nem léptem be...
én: Unfortunately, I no longer have access to them, as I last used that account about 10 years ago.
However, I do have access to the email address.
Also, if a secondary email address is set, I likely have access to that as well.
Also, if necessary, I can verify my identity with my ID card.
Erre a válasz:
No, I am sorry there are no secondary email address updated on Two-factor Authentication. There is only one method for the verification is your contact number.
Na faxa...
és aztán:
No worries. Since you do not have access to your contact number or your backup codes, I can transfer your active subscription to another email address that belongs to you, so you can regain access to your account. However, please note that you will lose any data stored in Cloud Backup and Password Manager, as it cannot be transferred to the new account.
Szóval így jutottunk el oda, hogy:
Great! as you do not have any active subscriptions under your account. I will just create an account for you and share you the reset password link. You can reset the password and use your Norton account with new email.
Wtf?
Ekkor megírtam, hogy van két Norton fiókom, és az egyik az amelyikbe nem tudok belépni, a másikra van regisztrálva a Norton 360-am amiből még 80 nap van, mielőtt aktiválom az újat...
A lényeg: ahelyett, hogy azt mondta volna az elején, hogy ha nincs biztonsági kódom, akkor és a telefonszámom megváltozott akkor így jártam, és nem tud segíteni, na ahelyett futottam szépen a köröket...
De cserébe a Utilitiest rám akarta 1 évre 50 € -ért tukmálni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív