- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég sok noname cuccom volt. Ramoknál nem volt velük gond, legtöbbször vegyes chippeket raktak a modulokra össze vissza.
Videkártyáknál a noname meg inkább a nevenincs gyártót jelentette. Simán (fél)noname volt a manli vagy az eagle de noname volt az Inno is és elég sokáig szemetet gyártott. (nekem a 8800GT-m volt hulladék módon összerakva ami Inno volt) Aztán sparkle, de mondjuk Palit is low end minőséggel kezdte.
Noname volt még ugye tápoknál Vargáné, vagy mondjuk mercury, lapoknál tomato meg húú hát lehetne sorolni mennyi márka volt mert mindenki gyártotta orba szájba a hardvereket ilyen olyan összekapart alkatrészekből. Codegen félnoname volt mivel volt belőle kimondottan jól sikerült de annyira hullámzó volt a minőség hogy nem lehetett azt mondani hogy jó márka viszont a low endekből jónak számított.
Ma meg már megnézel egy kínai belsőpiacos lapot ami itthon noname lenne és simán hozza a nyugati minőséget, igen sok kínai lapon volt és 99%-ban csak jót tudok mondani róluk.
Meg most kínai ramjaim vannak DDR5-ben és szerintem teljesen jók.
Ez a konkrét SSD pedig Shoule vagy mi. -
válasz
Armagedown #17 üzenetére
Megtanulta, bementem az első számtech boltba és felhívtam hogy 13eft egy SP A55 512GB-os és már itt is van az asztalon klónozásra vár, tudom ez low end de legalább azt tudja ami rá van írva. A fake szemétnél meg nem aktív az emagon a visszaküldés azt mondta, hát boxolja le valahogy.
-
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Noname-nek indult mivel tényleg nem volt rajta márka és kiderült hogy fake a kapacitása de meg is döglött.
-
User rámegy az Emagra, örül hogy megbízható helyről vásárol...(ha ha ha) Emag az atyaúristen mert onnan csak jót lehet venni...ja Emag piactér.....
rákeres hogy 1TB-os SSD, majd sorbarendezi hogy hol a legolcsóbb és már rendeli is meg. Blue háát az olyan ismerős mintha boltba is látta volna valahol. (WD bluera hasonlít) Akkor csak nem lehet rossz.
Jaaa és articsókás hologram sincs rajta meg szerintem törlőkód sincs, bár lehet ez csak a magyar boltokra vonatkozik. -
Ahogy írtátok nem ment végig a teszt. Én amúgy 256-ra tippeltem mert a dobozon szerepel 256-os szám a vonalkódon.
Az SSD meg is halt a teszt végén. Gép nem ismeri fel, sem a rack...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest