Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
...egy Nokia telefonom volt, az N82, amivel bár nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk...
Nekem több Nokia telefonom volt. A munkahelyemen találkoztam több Nokia telefonnal. Később Microsoft telefonnal is.
Kezdetben a Nokia maga volt a minőség jelképe. Amit legjobban szerettem, az a Nokia 6210 volt. A mai szemmel nézve buta telefon, de elsőosztályú megvalósítással.
Később a Nokia egyetlen hátoldali kamerával megoldotta a szelfizés problémáját. Egy kis domború tükröt rakott a telefon hátuljára. A szelfiző tudta merre fordítsa a telefont.
Nagyjából itt a siker történet vége.A Symbian OS vitte tovább a Nokia telefonok színvonalát.
A buta telefon kategóriájában kaptunk a munkahelyen első körben szolgálati telefonokat. A kamera olyan volt, mint az állatorvosi ló képe. Az összes kamera hibát tartalmazta. Gyakorlatilag fényképes dokumentálásra sem volt alkalmas. Ezt követte a Microsoft okostelefonok korszaka.
"Ó'csó" MS telefonokat vásárolt a cégünk. Elméletileg ideális volt. Telefonálni, navigálni lehetett vele. Nekem nem volt problémám, mert egy közép kategóriás Microsoft telefont használtam akkoriban. Ki akartam próbálni. (Ez volt az egyetlen telefonom, amit a garancia ideje alatt javíttatni kellet. A kijelző csere sikeres volt. de a telefon nem maradt megbízható a javítás után.)
Az Android és iPhone felhasználók számára kényelmetlen volt.
Egy év után a belépőszintű Microsoft telefonok több mint fele meghibásodott.
Egy részüknél a másik a másik pofont a fal adta. Egy részüknél a SIM foglalat adta fel a harcot. Mivel volt második SIM foglalat ezt a problémát meg lehetett kerülni.
A nosztalgia szép. Főleg akkor, ha Nokia megbízható korszakából ered.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest