Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moordenaar
csendes tag
Uninstalláld a progit, és töltsd le újra a NOD32-hu-ról, akkor működni fog rendesen!!!
Valamint nem ártana beszerezned egy Registry Cleanert is!!! Én a Registry Mechanic-ot
használom(nagyon sok fölös bejegyzést talált!!)
Bővebben: link -
Moordenaar
csendes tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Volt egy kis probléma,... már megoldottam... amugy meg ha mindent megvennék ami a gépemen van, akkor havonta elköltenék vagy 200 rugót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Moordenaar
csendes tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Megvenni se muszály, ha minden hónapban újrainstallálod!!!! Teljesen legális és a pénzed se bánja!!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Moordenaar
csendes tag
Megvan a problémám oka!
A NOD32 nem tudja megfelelően elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.
Kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenő menüből válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenő ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra.
Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét.
forrás: http://www.nod32.hu/support.php
Akinek valami problémája van a NOD32-vel itt sok kérdésére választ kaphat!!
-
Moordenaar
csendes tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Egyikse, minden hónapban le szoktam tölteni, és ujratelepítem... de ha nem lesz javulás akkor sajnos jöhet a Norton 2005

-
Moordenaar
csendes tag
A következő problémám van, 2 napja a lenti hibaüzenetet írja ki(Hiba történt a program modulok frissítése során(nem lehet kicserélni) a progi, már mindent próbáltam, újratelepítettem de nem hajlandó frissíteni.... aki tud segítsen!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)