Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs "felső" meg "alsó", ok-okozat van leírva, egyben értelmezendő.
Leírják, hogy ez a " történet" W10 H1-nél kezdődött és folytatódott H2-vel és még jelenleg is tart. Ezért linkeltem az okot. Abban az MS leírásban le van írva kronológiai sorrendben, hogy mi történt, jelenleg mi van és a jövőben mi lesz/várható (végső "érvágás" 2022.04.26. jelenleg, de szinte biztos, hogy az MS leírást még frissíteni fogják párszor)Ez nem csak az ESET-t érinti, hanem számos szoftvert, beleértve magát az OS-t is (pl. nem lesz kerülőút aláíratlan vagy SHA1-t használó pl. illesztőprogik telepítésére, vagy ahogy már a TLS is érintve volt, lehet, hogy olvastál már erről böngészők kapcsán.)
Eszköz illesztőprogiknál sokan fizikai, kézzel fogható, ha úgy tetszik hardvert képzelnek el kizárólagosan, de ez nem így van. Egy progi olyan eszköz illesztőt is tud telepíteni (védelmi progiknál ez teljesen megszokott), ami igazából egy folyamat, modul stb...
Ha elolvasod figyelmesen, amit linkeltem (és azon belül a további hivatkozásokat is), akkor láthatod, hogy az MS már a Visual Studio 2015-t is kivonta a forgalomból, .NetFramework kivonása és/vagy SHA1-el aláírtak kivonása stb, és még számos, alap változás van és lesz.
Az érintett Eset termékek 13.x verziójúak (Home kategóriában), jelenleg meg -ha jól tudom- 15.x-nél tartanak, amire ingyenesen lehet frissíteni és kész is.
Tisztában vagyok azzal, hogy sokan a jól megszokott védelmi progijukat nem akarják frissíteni, mert tényleg megszokták, de hát ez van.
-
Benne van a cikkben (TRCA/SHA1): SHA-1 signed content to be retired
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Samsung A06 mobiltelefon
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest