Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Omli85

őstag

Hajónapló 3. nap..
    Elkészült a warp core feltankolva a hajó, hogy megszerezzem az antianyag végleges receptjét tovább kell ugranom a következő rendszerbe ami nem igazán tetszik de gyorsan letudom majd feltankolok és jövök vissza...no akkor ugorjunk is át a szomszédba :].
    Tervrajz megszerezve gyors utántöltés az egyik közeli bolygón (de tényleg gyors mert nem a legjobb a radioaktív klíma.. ) kis kraftolás hiperhajtómű feltankolva na akkro go "haza"... gondoltam én... naivan.. addig amíg meg nem nyitottam ismét a térképet... és realizáltam, hogy fogalma sincs hol vagyok illetve hova akarok visszamenni :DDD.
    Kezdeti "pánik" legyűrése után percekig szöszöltem hátha megtalálom honnét is indultam de nem sikerült, közben nyomtam egy scant hátha van valami érdekes találat a közeli rendszerekben. Talált is 5 ugrással arrébb. Nincs mese farmolás kraftolás közben kis felderítés az útba eső rendszerek bolygóin ez lesz akkor a program a következő napokban. Így nincs mit tenni alapon búcsút intettem "szülőbolygómnak" bárhol is legyen xD... és nekivágtam a túrának...

Más:

PC verzió elég problémásra sikerült ahogy olvastam így lecsekkoltam a kölcsönzős verziót hát tényleg nem rózsás a helyzet.
    Mondjuk nem értem mi okozza néztem streamet ahol vsync on mellet szolíd 60 fps egy RX 480-al minimális droppokkal még űrhajózásnál is alig észrevehető szóval szépen futott. Nálam tök mindegy mit állítok 30-40 fps 1080p vagy 4K VSR tökmindegy :) repcsiben felezi olyan 20-25-re áll be repkedés közben. Nem hinném azért, hogy a gépem kevés lenne hozzá a driver a legfrissebb stb.
    Kicsit így most örülök, hogy a PS verziót vettem meg és visszamondtam a steam előrendelést.

Új hozzászólás Aktív témák