Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Hajónapló 3. nap..
Elkészült a warp core feltankolva a hajó, hogy megszerezzem az antianyag végleges receptjét tovább kell ugranom a következő rendszerbe ami nem igazán tetszik de gyorsan letudom majd feltankolok és jövök vissza...no akkor ugorjunk is át a szomszédba :].
Tervrajz megszerezve gyors utántöltés az egyik közeli bolygón (de tényleg gyors mert nem a legjobb a radioaktív klíma.. ) kis kraftolás hiperhajtómű feltankolva na akkro go "haza"... gondoltam én... naivan.. addig amíg meg nem nyitottam ismét a térképet... és realizáltam, hogy fogalma sincs hol vagyok illetve hova akarok visszamenni
.
Kezdeti "pánik" legyűrése után percekig szöszöltem hátha megtalálom honnét is indultam de nem sikerült, közben nyomtam egy scant hátha van valami érdekes találat a közeli rendszerekben. Talált is 5 ugrással arrébb. Nincs mese farmolás kraftolás közben kis felderítés az útba eső rendszerek bolygóin ez lesz akkor a program a következő napokban. Így nincs mit tenni alapon búcsút intettem "szülőbolygómnak" bárhol is legyen xD... és nekivágtam a túrának...Más:
PC verzió elég problémásra sikerült ahogy olvastam így lecsekkoltam a kölcsönzős verziót hát tényleg nem rózsás a helyzet.
Mondjuk nem értem mi okozza néztem streamet ahol vsync on mellet szolíd 60 fps egy RX 480-al minimális droppokkal még űrhajózásnál is alig észrevehető szóval szépen futott. Nálam tök mindegy mit állítok 30-40 fps 1080p vagy 4K VSR tökmindegy
repcsiben felezi olyan 20-25-re áll be repkedés közben. Nem hinném azért, hogy a gépem kevés lenne hozzá a driver a legfrissebb stb.
Kicsit így most örülök, hogy a PS verziót vettem meg és visszamondtam a steam előrendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Linux Mint
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
repcsiben felezi olyan 20-25-re áll be repkedés közben. Nem hinném azért, hogy a gépem kevés lenne hozzá a driver a legfrissebb stb.