Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Igen megmondom őszintén hogy nekem is furcsa volt egy kicsit a történet mert megegyeztünk meg minden viszont úgy a postát erőltette!Erre írtam neki hogy mindenféleképp személyesen szeretném megejteni az üzletet hogy meg tudjuk nézni és ki tudjuk próbálni egymás gépét mert ez így korrekt!Erre mikor írtam neki hogy lenne akkor egy ismerősöm aki levinne kocsival azonnal visszaírt hogy ez neki nem jó mert nem éri meg neki meg ilyen gagyi dumákkal jött!Szóval gyanús nekem is mindegy megúsztam az a lényeg!

-
adalbert1
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
Annyi fűznék hozzá, hogy én is inkább a személyes vásárlás híve vagyok. Ebay-ről pl. 1x vásárlás után már másodjára járok úgy, hogy nem azt kapom, amit kértem (egyszer SNES játék helyett PS3 játékot, egyszer most pedig másik játék volt a DS játék tokjában). Igaz, ott vissza lehet szerezni a pénzt ebayen/paypalon keresztül - erre egy hardveraprós üzletnél valószínűleg sokkal kisebb az esély. Pont ugyanezért minden kicsomagolásról készítek felvételt is.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.F.E.R.I.