Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
Persze!Fèlre ne èrts èn nem a Nintendo ellen akarom itt indítani a fikázást!Csak egszerüen felháboritónak tartom hogy egy valamire való konzolból amiben mèg innováció is van ennyire szarul fogy!A másik kèt gèp meg szárnyal pedíg állítom nektek hogy ha az xbox one ès ps4 èletciklusának a vègènèl megnèzzük majd hogy mennyi valamire való játèk lesz rájuk akkor majd kiderül hogy fele annyi sem mint a Nintendo-nál!Hiába a nyolc giga ram meg stb meg filmes grafika meg mit tudom èn!Az a helyzet hogy ámulok nèhány oldalon a kommenteken hogy a játèkosokat ez izgatja hogy mennyi ram meg milyen processzor van egy konzolban!Könyörgöm kit èrdekel?Egy konzol vagy egy játèk nem ettöl lesz jó!Ezt kène már az embereknek felfogni!

-
ldave
félisten
Na jó, hogy legyen itt valami, gondolatok vegyesen:
Pachter már régóta nyomja a Nintendo ellenes szöveget, meg ha megnézed inkább téved mással kapcsolatban is, mint igaza van, de ez most mindegy. Egyértelmű, hogy a Nintendo nagyon hibázott a Wii U-val, szinte minden téren. Pocsék a marketing, késnek a 1st party játékok, elmaradnak a 3rd party kiadások és hát tényleg lehetne erősebb is vas.
Nem tudom miként működnek az ilyen világcégek és hogy maga Iwata személyesen mennyire felelős a döntésekért, de azért az se feledjük hogy a DS és a Wii hatalmas sikere is az ő irányítása alatt volt és hát a 3DS is rendben van. Szerintem amíg ő van ott ahol, addig jó kezekben van a cég, csak tényleg egy reálisabb szemléletre van szükség.
De én úgy látom, hogy egy jól menedzselt Nintendo hardvernek igenis van helye, erre legjobb példa a 3DS, hisz annak egy sokkal keményebb piacon kell az okostelefonok és tabletek mellett versenyképesnek lenni és sikerül is neki, hisz remekek a játékok, jó az ár. A Sega meg nem túl jó példa, hisz látjuk nekik mennyire jött be a szintiszta szoftver biznisz, hát semennyire. Az elmúlt éveből talán 2-3 jó Sega játékot tudnék mondani, de szerintem ott is csak kiadó volt, nem pedig fejlesztő.
Szerintem manapság a nagygépes játékok között az online multiplayer játékok a legnépszerűbbek, Cod, BF, LoL, DotA és társaik és ilyen téren a Nintendo nagyon lemaradt a konkurenciától, nem tudja megszólítani az ilyen élményre vágyó réteget. Pedig mondjuk Blizzard All Stars módra ők is csinálhatnának egy DotA-szerű mókát. Ha megnézzük, hogy a PS4/X1 fronton a legjobban várt játékok a Destiny és a Division, akkor egyértelmű hogy a sinlge és mutli közötti határ szép lassan elmósodik.
Aztán lehet, hogy a jövő a f2p és a mobiljátékok, de én szerintem akkor nézek más hobbi után.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.F.E.R.I.