Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellblade
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem egy OLED-es Switch et is, a Lite csalódás után.. Ennek szép lenne a képe, de pár óra játék után, ha bemelegszik, a töltőképernyőknél szürkés sirtergés, háttérfolyamat látszik.
Pl Mortal 1 meccs előtt, Doom Eternal meghalásnál.
Ez mennyire "normális" ? Mert azért egy új, 140 ezres géptől nem ezt várná az ember. De lehet ez ilyen, csak alig reklámozzák, nem tudom..
Holnap visszaviszem, csak gondoltam hátha vannak tapasztalatok, eddig külföldi fórumokon láttam ilyesmiket, igaz nem pont ugyan ezt a problémát:
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/x5fwqt/oled_screen_disappoints/https://www.reddit.com/r/Switch/comments/14xvhbt/is_it_normal_for_my_switch_oleds_screen_to_be/
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Netfone
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciával , Számlával! Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 12 01
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest