Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ezért nem játszom már huzamosabb ideig MMO-val. Mindegyik ilyen sajnos. Ha nagy f*szt akarsz, akkor pár ezer órát bele kell nyomni, főleg ha még guildben is benne vagy, ahol vannak elvárások... Kinőttem már ebből, elvagyok én egymagamban a saját kis tempomban.
Múlt év végén bepróbálkoztam hardcore wow raideléssel, 1 hónap után úgy kiégtem, hogy hetekig a gépet sem kapcsoltam be. Azóta teljesen ki vagyok égve a játékokból.
-
-
Mirman
őstag
-
atillaahun
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nah örülök hogy írod, mer eddig kicsit azt hittem én vagyok a hülye mer csak 60-80% között szórakozik a GPU-m. CPU-t egy szálon viszont úgy kipörgeti, felmegy 75 fokig is 70 W-on, pedig addig még a stability test programok is alig bírják felnyomni. Amúgy 6700 XT + 5600X. Nah és ehhez képest befigyel a játék 40 FPS alá városban vagy War-on. De kint a szabadban sincs 60-80 fps-nél több. 100 felett konkrétan meg csak zárt térben láttam párszor.
-
la_cc
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Igen, minden 3. poszt erről szólt az open béta alatt reddit-en is.

Nekem pl. high end amd + amd kombóval instant crash-elt a városokban már a closed alatt is, az segített, hogy levettem high beállításokra.
Open alatt meg az segített kicsit, hogy a Shadows beállítást levettem és kikapcsoltam a Dynamic Resolution-t, így kicsit jobb lett talán.
-
bozont
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem sokat (szerintem):
The Deluxe Edition includes:
Woodsman armor skin
Stand out from the crowd or blend in with the forest with the Woodsman armor skin.
Woodsman hatchet skin
Complete the Woodsman look with this skin for the versatile hatchet.
Mastiff house pet
Make your house a home with the Mastiff house pet. Access to housing unlocks at level 15 in-game.
Rock/Paper/Scissors emote set
Rock, Paper, Scissors, a light-hearted game with friends or a tool for making difficult decisions.
New World digital art book
A collection of incredible concept art from the making of New World. -
-
la_cc
addikt
Kifejezetten gear-t a választott frakciós npc-től tudsz venni adott pontokért és szinttől függően. Gold-ért a trade post-ban tudsz venni cuccot, ha nagyon akarnál.
Closed béta alatt sokkal jobban futott a játék nálam is, nem tudom, hogy most mi történt. Ami nálam javított a high end performance-on a shadows beállítás levétele, illetve a dynamic resolution kikapcsolása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest