Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

2026 január

Vettem:
    - GTA V (PS5) 0 - már megvan PS4-re és többször végigjátszottam
    - God of War: Ragnarök (PS5) -1
    - Arc Raiders (PS5) -1

Végigjátszottam:
    - Gun (Steam) +1
    - Rum and Gun (Steam) +1
    - DeathSpank (Steam) +1
    - DeathSpank: Thongs of Virtue (Steam) +1
    - Plants vs. Zombies (Steam) +1

Backlog tekintetében jól indult az év. A hónap elején lecsaptam egy GTA5-re, és mivel mást is árult az eladó, kértem a GoW: Ragnarököt is. A Battlefieldes haverom kicsit ráunt a játékra, és indítványozta az Arc Raidersre való vándorlást. Kb. 25 óránk van benne, esténként könnyen elmegy két óra vele, de nekem hiányzik egy kis plusz belőle, ami rávenne, hogy egyedül is játszak. Beszélgetős platformnak megteszi.

A feleségem rácsavarodott a Witcher 3-ra, úgyhogy a PS5 helyett a Steam backlogomra repültem rá, és végigjátszottam pár régi kedvencemet, valamint a magyar fejlesztésű Rum and Gunt is. Ez utóbbi először tetszett, aztán utáltam, de a végére kedves emlékként fog megmaradni bennem. Ettől függetlenül nem tudom ajánlani senkinek, mert nagyon sok polírozás kellene még neki, mind technikai, mind gameplay oldalról.

Ma reggel elkezdtem a God of War: Ragnarököt, és 3 óra után szimpatikus a játék. A 2018-as rész sem volt rossz, de annyira nem voltam elájulva tőle, mint a nagy többség, meglátjuk, hogy ez mennyire fog bejönni.

A 2020 óta számontartott backlogom -103 pontot ér december végén. Úgy döntöttem, hogy jó néhány játékot kihúzok róla, mert soha nem fogom végigjátszani őket. Van köztük multi, amit nem játszuk már (pl. Dead By Daylight, Pavlov, Helldivers II), van, amit azért, mert nem is lehet (pl. Animal Crossing: Pocket Camp, Namco Museum Archives Vol 1 és Vol 2).
    Két játék van, amivel technikailag tudnék játszani, de valószínűleg nem fogok. A Balatrót már sok deckkel végigjátszottam, de az összessel nem fogom tudni, és jó pár tíz óra után inkább az ép eszemet megtartva váltunk el. A másik elengedett játék a PS4-es Brick Breaker, ami szimplán csak egy nem jó Breakout klón. Sokat játszottam vele, nem érdemel többet.

Idei összesített: +3
    6 év összesített: - 85

• Wlac

Ármester

válasz ldave #6 üzenetére

Nekem a GTA 6 ilyen, bár lehet, hogy mire megjelenik, addigra nem nagyon lesz időm játszani, szóval ki tudja, hogy mi lesz az idei program... :D

Új hozzászólás Aktív témák