Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz 8th #3 üzenetére

Az alapvető probléma, hogy aláírod a vásárlási szerződést x pénzre, 228 lóerőre, ennyi volt a reklámban is, a tájékoztatásban is.
    Ezek után kézhez kapsz egy 200 lóerős autót, meg egy árajánlatot, hogy a szerződéses vételár mellé, pluszban fizess még x pénzt, hogy megkapd a szerződött teljesítményt.

Szerintem ez egyértelmű, tiszta mocsokság.
    Másik hsz-ben felmerült az ibm: az azért tiszta ügy, mert leszerződsz 64 giga ramra x forintért és x forintért megkapod a 64 giga ramot. Ha bővíteni akarsz, akkor fizetsz és kapsz plusz ramot. Tehát a vásárló részéről pontosan azt kapja, amiről a megállapodás szólt és pontosan annyit fizet érte. Az, hogy az ibm szerint raktározni kell egy kis memóriát a te szervertermedben, az téged nem károsít meg.

Én az ibm módszerében nem látok problémát (egyébként már volt, hogy "kihasználtam"), a bmw húzása (nincs bekapcsolva, csak ha fizetsz) nem tetszik, az pedig, hogy a fóccvágen gyakorlatilag alulteljesíti a szerződést, azt perképes mocsokságnak gondolom. A privát magánvéleményem az, hogy ezért szét is fogják ütni a vw-t.

Új hozzászólás Aktív témák