Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Jhonny06:] Ha bármikor haszontalannak érzed magad az életben, gondolj a fizetős Citromailre
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [borg25:] Ipar 4.0 + alanyi jogon járó jövedelem vs Diktátorok kézikönyve + Fogoly dilemma
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
hallerlaller
addikt
"szemben az előd optikai képstabilizálásával, mert az éppúgy ugrott, mint a mögé helyezett, fejlettebb főszenzor. "
Na, pont ebben volt a legjobb :/ akkor erről ennyit is.
"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

Orgi
őstag
Kint is van a GSMArena tesztje, egyáltalán nem tűnik akkora katasztrófának ez, előző telefonomban sem volt OIS és mégis lehetett vele normális képeket lőni...
[link]
Pont most néztem én is, jó lesz ez. Lehet ,hogy a stabilitást elvették meg a kamerából is egy kicsit vissza vettek , de kaptunk mellé annyi plusz ami ezt azért kompenzálja és egy kicsit még még többet is.
Nagy lesz az esélye, hogy Xiaomi után inkább ezt választom.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

kbyte1024
addikt
És a pro+ nem azt a hulladék snapi 695 kapta
Poco X4 GT
Sima "Pro" kapta meg amire gondolsz, Pro+ Dimensity 1080-at kapta meg.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Graphics
Jómunkásember
Hááát nem tudom, nálam volt egy hónapig a Realme 9 Pro+ 5G, amiben számomra nagyon ütős volt a kamera, és tényleg egy jó készülék volt.
Valahogy az újdonságok butítása nem jön be, de remélem azért jó árcímkét kapnak.
De nekem pont emiatt volt nyerő a 9 Pro+ 5G, mert IMX788 és OIS is volt, szóval akinek fontos a fotós képesség, az még most vegyen belőle
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.

Orgi
őstag
Nekem az van és erre nem cserélném le, majd a 11 Pro+-ra esetleg... egy rohadt sd slotot azért bele rakhatnának vagy hybrid simet és némi IP védelem sem ártana azért.
Elkezdtem teszteket olvasni , nézni . Nem kész ez olyan rossz , főleg a kijelző az sokat fejlődött .

hallerlaller
addikt
Nekem nem tetszenek a képei, sajnos rosszabbnak látom mint a 9 pro+ főleg az estik.
"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

Orgi
őstag
[link]
Azért nem olyan rossz az a 10 Pro+ az árához képest...
"Ha fontos a jó kamera, és nem akarsz egy vagyont kifizetni, akkor aligha találsz ennél jobb ajánlatot, esetleg még a Realme 10 Pro+ kerülhet szóba, ami szintén jól teljesített az árcédulájához képest."
[ Szerkesztve ]
Kiváncsi vagyok , mikor érkezik meg hozzánk is .
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Steam Deck 512 Gb - 2022.09.-i
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H 32GB DDR4 512GB PCIe 4.0 NVMe Thunderbolt 4 gar
- iPhone XR 128GB ritka korall színben.megkímélt!
- iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black - ÚJ, bontatlan!
- iPhone 12 Pro Gold 128GB független - 100% akkumulátor - Garanciával - iCentrum.hu