Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem használtam a DLSS->FSR FG modot, mert ha volt pl. 70-80 fps-em, abból "leborotvált" legalább tizet, azt duplázta meg, és végül a 120Hz-es TV-n érezhetően lagosabb volt (mármint lagosabb, jobban késett a kép az egérhez képest). Namost, ha 60 fps-em sem volt, akkor azt leborotválta nekem mondjuk 45-re az interpolációs számolgatás, és kaptam 90-et, de 45fps-hez tartozólaggal.
Egyik ok, hogy miért nem ácsingóztam a DLSS FG-ért sem (hasonló szitu, bár talán kicsit kevesebb natív fps veszik el).A Warp-os annyival másabb, hogy míg a FSR/DLSS a tényzserű mozgásvektorokkal és más interpolációkkal (DLSS3-nál az OFA, most mindkettőnél "éjáj" compute) tényleg átmeneti képet generál, tehát minden mozdul rajtuk, ha az előző képkockán mozgott, addig itt csak a kamera mozdul, minden más egyhelybe marad (emiatt persze jobban is torzul, mert csak el van maszatolva más kameraperspetívára egy állókép).
Viszont ez talán predikció lesz interpoláció helyett, és az nem okoz késését (csak annyit, ha leborotvál a natív fps-ből, ahol kezdünk, de ez szerintem kevesebbet fog), hanem minden natív képkocka pont akkor érkezik meg, mikor Warp nélkül, csak épp az üres idő ki lesz töltve maszattal, ha elfér közé. -
gV
őstag
nálam a 2080 egy 60hz monitort hajt, FG-t meg 60+ fps-nél ajánlják bekapcsolni, finoman fogalmazva is túl élem ezt a kizárást.
de ha már... egyébként akinek ilyen régi kártyája van vajon mekkora hányada használhat 120(+) hz-es monitort? (Steam stat sajna csak felbontást közöl.) -
-
gV
őstag
válasz
Depression #4 üzenetére
nem érzem ezt, a reflex 2-t is megkapom RTX 20-al Compare Current and Previous GeForce Series of Graphics Cards | NVIDIA
(a DLSS újításai meg már meg is kaptam). -
Hun'reeth
őstag
válasz
Depression #4 üzenetére
+1
mondom mint "elavult" nvidia vga-val rendelkező tulaj -
Depression
veterán
Ilyen az, amikor monopol helyzetben van egy cég. Saját vásárlóikat is telibe*, ha nem veszik meg a legújabbat.
-
-
A cikkbe épp csak belepislantottam, de a Reflex marker-eket még AMD kártyákkal is be tudja szúrni a Riva Tuner, nem...?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezzel a GeForce RTX 30 sorozatú vagy régebbi VGA-val rendelkező ügyfeleknek választaniuk kell, hogy mi a fontosabb számukra.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőlünk szivárgott ki a Honor 400 Lite ára
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS Vivobook Pro 16X OLED 4K notebook - i7 11370H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest