Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
oliwwer
üzenetére
Venned kell egy splitter kábelt.
-
d@minator
addikt
válasz
oliwwer
üzenetére
Szia! Ki lehetne próbálni VGA nélkül az alaplapi videó kimeneteket használva.
De alaplapnak tűnik. Gemkapcsos indítás kellene [link] [link]. Nem kell kihúzni a lapból a 24 pines csatlakozót hanem felülről. A lényeg, hogy a "zöld" lábat össze kell kötni valamelyik feketével a testtel úgy, hogy a csatlakozó van dugva. -
MrDerekas
addikt
válasz
oliwwer
üzenetére
Ennyi alapján én az ssd vezérlőelektronikájának a haláltusájára tippelnék. Előbb-utóbb majd rövidül a hibamentes működés, és egyre gyorsabban fog "eltűnni" az ssd a rendszerből. Jártam már így én is sajna. Gariztatni akkor tudtam, mikor végleg beadta a kulcsot. De mindez persze csak tipp, a hasonló kórlefolyás alapján.
-
betegphiu
senior tag
válasz
oliwwer
üzenetére
szia,nemmuszály betenni a gépbe,tedd egy papírdogozra,vagy valamire,ami nem fémes. kikapcsolt állapotban beledugod a sata adatkábelt és a sata adatkábelhez nagyon hasonló,csak szélesebb sata táp kábelt. elindítod a gépedet. valószínű,sőt tuti,hogy mivel a régi vinyódon is van windows, a gép indulásnál meg fogja kérdezni,hogy melyik rendszert szeretnéd használni. természetesen az újat használd. a másik ,régi rendszereddel valószínű el sem fog indulni a windows a hardverváltozások miatt. ha megvagy,akkor másolhatsz.
másik dolog,hogy én formáznám is a régi vincsit és benne is hagynám a gépben,havan még elég kábeled...
üdv. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi