Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszi szépen a választ,
ESET-et használok, azt futtattam, de nem talált semmit. Ha csökkentett módban indítom, úgy indul ahogyan kell, gyorsan nagyon.
HDSentinel az SSD-re és a HDD-re is tökéletest, 100%-ot ír, nincs semmi hibás szektor.
Próbáljak meg minden progit kikapcsolni ami indul a windows-al együtt, hátha azok közül nem tetszik neki valami? Vannak ugye játék launcherek, ilyesmik.
Táp okozhat ilyet, ha ezen kívül semmi problémát nem észlelek? Van, hogy 3-4 napig tökéletesen indul amikor bekapcsolom, aztán 5. nap ilyen lassú indítás vár.
Lehet gyalulom majd a windowst, aztán meglátjuk, hátha rendbe hozza. -
Chriss76
csendes tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ma már nem reagál semmit a bekapcsolásra, teljes csend, de az USB-hez csatlakoztatott eszközök, pl billentyűzet világít, telefont tölti...Alaplapon lévő csatlakozókat ki-be húztam, procit, memóriát, de semmi. Nincs semminek éget szaga, szemmel látható elváltozás sincs az alaplapon és a tápegységben sem.
-
SkiDev
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Kérdés, hogy van nálunk egyáltalán valami arra való szerviz itt egy kisvárosban. :)
jokeph: Na, ma is tanultam valamit. Ettől függetlenül nem találkoztam ilyennel, mikor szereltem össze.
Még egy elemcserét megejtettem, illetve videokártyával sincs kép. Akkor valószínű, hogy laphiba lesz innentől. Király... Lehet vadászni egy s1150es lapot olyan ritka.
-
pete_21
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem volt :) Jó régi telepítés (amikor a gépet megvettem kb 4 és fél éve.
Volt majdnem egy éve egy GPU platform váltás AMD-ről Nvidia-ra. DDU-val safe mode-ban kipucoltam a rendszert, de úgy tűnik, hogy egy Windows újratelepítést nem helyettesít semmilyen kipucolás... :)
Köszönöm a válaszokat. -
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ez szöget ütött az én fejembe is. Már települt a windows amikor eszembe jutott, hogy banyek, nem húztam le a HDD-ket.
Viszont 2 hete, amikor telepitettem, le voltak húzva a HDD-k. Szóval mi sz*ródhatott el?! Most lehúztam a HDD-ket és újratelepitettem a windowst, egyelőre működik, felbontást is tudtam állitani, ujraindulás után is bebootolt.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ne haragudj,
Kékhalál üzenetet nem tudom.
A windows nem indul ezzel az uzenettel,
0xc000000f: selected entry could not be loaded
Elvileg ezt azert irja, mert corrupted a Bcd.
De ha repairnal cmdbe beirom h bootrec /rebuildbcd akkor azt irja h all drives scanned windows found: 0
O.0
-
pete_21
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszönöm a választ. :)
Azóta történt néhány fejlemény: amikor a PC monitorján néztem filmet, akkor is csinálta, így valószínűleg nem a HDMi kábel a hibás. Kikapcsolt DXVA-val is elojott a hiba. Videodrivert DDU-val töröltem, de nem segített.
Majd mindezek utan az Audigy 4 hangkartyat kivettem, drivert töröltem, alaplap hangot használom. Kikapcsolt DXVA-val azóta nem jött elő. De amint egyszer bekapcsoltam a DXVA-t, elojott a hiba. Majd megint kikapcsoltam, és figyelem azóta is, de jónak tűnik. Mit gondoltok, mi lehet a hiba?
Gondolnám, hogy a régi Audigy 4 hangdriver, de nélküle, bekapcsolt DXVA-val vajon miért jön elő a hiba?
Köszönöm szépen a választ. -
Danii9123
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Személyesen mentem érte nagyon remélem hogy nem okoztam semmilyen sérülést rajta😬
Lenne egyébként 2 kérdésem.
Az egyik, dvi-d to hdmi-ként volt bedugva a kártyába a kábel, sima hdmi az ajánlott nem?
A másik pedig az, hogy ha működik haver gépében a kártya, akkor mi lehet a ludas? -
Danii9123
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Igen, BIOS után nincs jel, vagy pedig azt hozza ki amit írtam..
Csökkentett módban működik a Windows, az előbb vagy fél órát gepeztem. Továbbra sem teszi fel a drivert, telepítésnél ugye normális ha vibrál a kép, ezt megteszi és megint nincs jel.
A kábeleket megint megneztem, minden jó helyre, normálisan bedugva.
Sajnos másik tapom nincs, nem tudom megnezni másikkal.. :(
És jelenleg nem tudom a kártyát más pcben megnezni -
-
enemot
csendes tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Rossz vinyó nélkül ma ismét ugyan az. Próbálom reprodukálni a hibát, de nem sikerül.
Eddig mindhárom alkalommal csak akkor csinálta amikor este áramtalanítottam és másnap elindítottam a gépet.
Esetleg kártékony program csinálhat ilyet? Ugyan van vírusirtó a gépen, de még a win7 van rajta sajnos nem volt még időm feltenni a win10-et.
Valószínű, hogy a hosszabb áramtalanításnak köze van a hibához. Még az elemet megnézem. -
lol023
csendes tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Szeva. Nem akarok hülyeséget mondani, de par tippem lenne.
1. Bios gyarireset.
2. Ha van lehetoseged probald ki a sajat configodat egy masik alaplappal.
3. Ha ez onmagaban nem oldja meg a problemat, akkor johet a hibakereses. Ha van egy baratod aki rendelekzik hasonlo geppel, probaljatok meg az o ramjait atpakolni a te konfigodba. Ha ez sem oldotta meg a problemat, akkor valoszonuleg kakukk a processzor. -
enemot
csendes tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ráadásul nem is mindig csinálja, játék közbe amikor jól meg van terhelve még sincs hiba, csak azért zártam ki a hardveres hibát illetve az uefi settings visszaállítása defaultra ami kicsit fura.
Alaplap kondikról nem tudok mit mondani, de az már gáz lenne ennyi használat után. Tápegységet lehet majd tesztelem illetve elindításkor lehet kötök rá műszert (szkópot). Elemhiba amúgy nem csinálhat ilyet illetve hardveres hiba esetén nem szokott csipogni?
Egyébként van egy bad szektoros vinyó is rákötve, mert adatokat kell lementenem róla. Arra már nem emlékszek, hogy azóta csinálja vagy még előtte kezdte. Egy seagate laptop vinyó. -
-
Reflax
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Hát megnézem még a proci alját és a lapos alját újra hát ha valami megégett, de valószínű veszek használtan hasonló alaplap-CPU párost a ramok miatt és amíg nem váltok AM4-re addig ideiglenesen jó lesz. Valami ötlet? 1-3 ezer Ft-ért valami hasonló vagy jobb proci használtan, és ahhoz illő alaplap használtan kérlek szépen?
-
quailstorm
félisten
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem tudom milyen render tesztre gondolsz.
Most órákig tekertettem, minden is nyitva, és semmi értelmes összeomlás. Itt a hibaüzenet.
Pedig korábbi napokon megint volt játék közben, legrosszabbkor, még videó is van róla. Iszonyat idegesítő...
Legjobb lesz ha veszek egy Ryzent ezt meg kivágom a fenébe.
-
Asanto
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nos félig megoldódott a gond. Google-ben keresve Driver boosterrel updateltem drivereket. Ezzel még nem jártam sikerrel, de egy leírás alapján az eszközkezelőben "eszköz eltávolítást" nyomtam, majd gép újraindítást és így leírás alapján újra próbálta az illesztőprogramokat keresni a rendszer (gondolom) és felismerte az eszközöket. Na, de ez csak az új b360-as alaplapos gépemben működött. Azóta ott az összes pendrive-ot azonnal felismeri, még olyat is amit nem is tettem be előtte próbára (megnéztem még egyet, nehogy el kelljen játszanom az eszközkezelős bulit majd mindig, de szerencsére elvileg most jó).
Na a régebbi konfigon mindent ugyanúgy megcsináltam (asrock h61m gs-b3 4gb ram,radeon 6950 1gb, samsung 830 128 gb ssd), de egyik gépindításkor se ismeri fel a bedugott pendrive illesztőprogramjait. (kiírja amúgy a nevüket, hogy kingston, vagy épp sony és a típust, de valami nem jó)
A lemezkezelőket összehasonlítottam, a régi gépen nem is látszanak a pendrive-ok.
Van valami jobb progi, ami megkeresheti hogy milyen illesztő nem jó?
Vagy mi lehet a megoldás?
Köszi
-
ThodEE
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Végig futott az írás olvasás teszt ~13-14 óra latt, előtte egy teljes formázás szintén hosszú ideig, nem talált hibát, se hibás szektort. Ma vissza másoltam rá a fájlokat meg a virtuális memória lapozófilet, se akadás se probléma nem tapasztalható
Átadom az asszonynak további használatra, aztán majd kiderül
-
Kirir
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Sajnos az alapprobléma megvan. Emeletem a memória feszültségén, tegnap 1,38 Voltra raktam,, ma délelőtt már 1,41-re. Viszont az jutott eszembe, hogy ha a gép nem tölti be a biost, akkor a bios beállítások nem élnek. Tehát ilyen szempontból nézve teljesen mindegy, hogy mire állítom be a feszültséget, mivel nem töltődik be a bios, ezen beállítások nem lépnek életbe
. Vagy rosszul gondolom? -
ThodEE
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Át másoltam a WDről a Toshibára mindent, felcseréltem a satakábeljüket, megigazgattam a kábeleket, töröltem a partíciót a WDről, most teljes formázás alatt van, aztán a Sentinel írás olvasás bigyóját ráengedem, de mióta nincs rajta lapozó file meg program azóta se akadás se kikapcsolás-bekapcsolás probléma nem jelentkezett
-
Kirir
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Kiszereltem a házból a tápegységet és így kívülről, kábelmenedzsment mentesen indítottam a gépet. Így elindult. Alaplapi energia, cpu, vga, amikor ráduktam a merevlemezre, akkor megadta magát, lehúztam a mervelemzet, nem indult, levettem vga-t, megint indult. Vga vissza, szintén ment. Cseréltem azt a kábelt, mely a merevlemezhez ment, most jó. Némi stresszfaktort okoz, hogy akkor majd ha kedve van, akkor elindul, ha nincs akkor így jártam
? Mi lehet a baj? -
ThodEE
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Jól belenyúltál
Eszembe se jutott, de akkor mindjárt elsétálok egy másik kábelért 
970 EVO plus:
Toshiba HDWD130 (P300):
Ezek újak, a WD a régi gépből került át, bár ott nem okozott ilyen hibát de a leírás szerint lehet baja WD20EARX-00PASB0:
Nincs itthon másik kábel de nincs messze a bolt

Vagy csak próbáljam ki másik porton
-
quailstorm
félisten
válasz
MrDerekas
üzenetére
Windowsban csutkára van tekerve (teljesítmény profil), BIOS meg ahogy a DELL beállította.
Nem hiszem, hogy TDP limit lenne, mert akkor Furmarkon szállna szét. Az brutálisan fűt. Bár kétségtelen hogy 250W-os táp mellé van betéve egy GTX750Ti.
Lehet másik gépben kéne tesztelnem, csak az a baj, hogy még ebben az állapotában is napi szinten kell a gép és ilyen 12 órákat megy... -
quailstorm
félisten
válasz
MrDerekas
üzenetére
Memtest 86 OK.
Furmarkot abbahagytam 75°C-nál, de addig nem volt artifact.Viszont tegnap nyitva volt Vivaldi+Opera+Sony Vegas és kicrashelt az egész grafikus alrendszer. (meg a böngészőket is becsukta)
Aztán legközelebb Vegas rendernél crashelt ki.Mindent becsuktam, úgy le tudtam renderelni a fulHD 60FPS videót. (NVENC, tehát GPU kodekkel megy)
Úgyhogy én már nem értem, de 2016. November óta egy pár videót már lerendereltem és eddig ilyen nem volt...
-
Kirir
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszi az ötleteket. A processzor hűtő azért nem olyan laza, csak nincs megtépve.
Abszolút jól összegezted, az előbb kapcsoltam be és hetedig indításra indult egy lecserélt tápegységgel. Amikor már felállt a rendszer és újraindítgatom, akkor mindig, kivétel nélkül elindult. A lapon van diagnosztikai led, a gépkönyvet elő is vettem, a leírás szerint ha a processzor vagy a memória, vagy a VGA vagy csak nem tud bootolni akkor jelez
. -
Megabyte
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Miért írtad az MSI lapra, hogy giga? Tán itt is ilyen átmatricázós akció van? o_O
Nem hiszem.
(Egyébként 2008-as lap gigabyte működik a mai napig szépen szüleim gépében, régen az én gépem volt)
Ma reggel értem rá legközelebb arra, hogy kiderítsem mi lehet a hiba, és most meg tökéletesen működik. Szóval csak egy restart kellett neki.
Fogalmam nincs mi okozta ezt, de remélem nem jön újra...
Köszi a segítséget, respect hogy a szabadidődből segítesz az embereknek!
-
válasz
MrDerekas
üzenetére
Biztos hogy nem nyomja el a szélzaj. Most megfigyeltem, nem egyszerre működik a két venti, és van amikor nagyon light terhelést kap és éppen csak mozgatja a ventit (felpörgeti, lelassul, megint felpörgeti) akkor ad ilyen hangot az egyik venti, amikor elkezd felpörögni.
Nem tudom mi lehet ez, nem szívesen szedném szét, viszont egy ventiprofillal simán ki tudom ezt küszöbölni, hogy mondjuk 53 fok felett, ne ilyen langyi pár fordulaton szenvedjen, hanem fixen magasabb fordulaton.
A tápra visszatérve, ha megint elkezdi akkor azonnal körbeszaglásszuk, illetve cseréljük a tápkábelt első körben.
Ha lesz fejlemény megírom, köszi mindenkinek addig is

-
válasz
MrDerekas
üzenetére
Másik tápkábellal érdemes lehet kipróbálni?
Táp nagyjából 2 éves, és új kora óta a gyári kábelével van használva.
A csatlakozók szemre szépek, semmilyen jele hogy a táp kicsit is meg lenne erőltetve.
Az tűnt még fel, hogy minimális fordulaton ilyen 600-on a kártya ventijei (talán a ventik ezek) fura hangot hallatnak. Nagyobb fordulaton ilyet egyáltalán nem hallani, és akkor sem amikor passzív módban van, csak amikor minimálisan dolgoznak, ilyet sem hallottam még
kétszer hallatszik, aztán amikor leállnak a ventik elhallgat. -
-
quailstorm
félisten
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem futtattam, nincs feltelepítve sem. Sajnos nem valami jő a hűtés, túl van zsúfolva a gépház, de Aida alapján nem voltak elszállva a hőfokok pedig, a 70°C még annyira nem extrém mint csúcs.
A héten még tesztelem akkor. Én videomemóriára gyanúzok, mert mindig akkor száll el, ha kerül cucc a grafikus memóriába. (pl. játékban ugye minimum grafikán elvagyok, de a böngészőnél is 3-ban megy hardvergyorsított lap, akkor hal be)
-
Kirir
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszönöm az ötleteket. Egyik ismerősömnek van egy erős tápegysége, tőle elkérem. Processzor ki-be szerelést megcsináltam, kevés pasztát tettem rá, nehogy esetleg az menjen a processzor széléhez és az okozzon valamit. Egyébként olyan pasztát használok, mely nem vezeti az áramot. Memória feszültségét megemelem.
-
Kisbocs06
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Szerintem is nagyon erősen húztam meg a hűtő lefogato csavarjait de szerencsére a proci lábai nem hajlottak el stb Igen meg az előző CPU val lefrissitettem az alaplapot .Az alaplap támogatja a cpu-t .Ujratelepites után tökéletesen látja a magokat .Fel éve csináltam egy ismerősnek pc-t ott egy Intel g4400 est cseréltem Intel g4560 asra de a Windows 10 ott is a régi CPU magjait látta ergo nem látta a g4560 as hyperthreading szálait simán 2 magosnak írta hiába állítottam bármit az uefiben akkor is újra kellet telepíteni .Remélem hogy én hibáztam valami nem nagyon akarok gariztatni .
-
-
Bunken
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Egy hónap után csak eljutottam odáig, hogy kivettem a VGA-t és egy régi HD 5850-et tettem a helyére. Azzal nem is volt gond hidegen is rögtön indult a gép nem akadt meg a bios a check-nél VGA hibára hivatkozva. Gondolom akkor kizárásos alapon a VGA-val van valami gond.
Esetleg valami ötlet megoldásra a 10 kilós kalapács helyett?
Gondolok itt VGA bios újra flash-elésre vagy bármi hasonlóra.
Vagy kár próbálkozni is vele inkább éljek együtt a problémával vagy vegyek másik VGA-t? -
Supr@
senior tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nos, ugy nez ki megoldodott a problema, megvettem egy 240gb-os ssd-t, vinyo ki, es azota tokeletesen fut mindketto jatek. Ilyennel sem talalkoztam meg, en ramra vagy tapra gyanakodtam. Bar igaz, hogy mar 7 eves volt ez a vinyo
koszonom szepen a tippeket, segitseget megegyszer
-
Supr@
senior tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
MrDerekas es Tiger.huhhhh koszonom a tippeket.
Tuning nincs, semmi. Hdmi lecserelve tv/monitor csere szinten pipa, furmark stress teszt ment rajta kb felorat hiba nelkul. Nem csinalta korabban es most is csak ebben a kettoben, pl Forza Horizon 4 full hd medium, semmi gond, State of Decay 2, szinten full hd, medium, semmi gond. Jelenleg mas nincs fent, alapjaban xboxon jatszok.
Viszont most megjottem munkabol, es annyir de annyira tetu lassu lett a gep, mint ha kb maxon masolnek a vinyon oda vissza gigakat, be van lassulva az egesz, 2perc mig megnyit egy ablakot, de pl google chrome siman fut, de egy netflix telepites siman volt 8 perc, es nem a letoltese miatt. Kezdek a vinyora gyanakodni, de meg kuzdok vele kicsit, kap egy kis hd tune-t. Amugy is holnap terveztem egy ssd vetelt, igy mar tutinak tunik. -
pete_21
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Köszönöm a választ, nem is gondolnám, hogy okozhat ilyet...
Sajnos újraklimpelni nincs lehetőségem, de majd rendelek egy új kábelt.
Közben letöröltem a LAN drivert, raktam fel újat, Intel oldaláról letöltöttet, illetve ESET Smart Securityt letöröltem, gyári manual uninstallerrel - játék közben azóta sem csinálja, de film közben igen...
Az esetleg lehetséges, hogy valami inkompatibilitás lép fel a HDMI kábel/TV miatt?
Ilyen HDMI kábellel van rákötve a TV-re a gép. A TV egy Samsung LCD, 720p felbontású, tehát nem annyira új. Tudom, hogy elvileg kompatibilisnek kéne lenniük, de fura, hogy csak filmnézés közben jelentkeznek a fagyások...
Köszönöm a segítséget. -
malibu
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Biosban szinte minden auto beállításon van alapból. Mit kellene levennem? Ram áramellátást? Egyáltalán mi a normális mondjuk egy 8 GB 2666-os ramnál? És ha bármit leveszek alapra auto helyett azzal a gép teljesítményét is leveszem gondolom, ami nem a legjobb megoldás. Az az érdekes, hogy csökkentett módban nem indul újra, viszont nem windows probléma lehet(driver, stb...), mert alig tudták felrakni a rendszert az új gépre. Akkor is újraindult állandóan. Linuxot is próbáltak, de nem ment aztán egyszer nem kapcsolt ki és sikerült nekik a wint felrakni.
Ha nem indul újra 2 percen belül, akkor nem is fog később sem. Most felraktam a virtuális memóriát és teljesítménycentrikusra az energiagazdálkodást és így érdekes módon ritkán indul újra, de ez sem megoldás. Még a hibanaplót megnézem, ha megtalálom.
Így tünetek alapján van valakinek tippje, hogy mi lehet a baj? Teljesen szűz windows, új gép és minden hardver külön-külön tesztelve lett 2 különböző szervizben, de nem jöttek rá a hibára. Minden alkatrész tökéletes(táp, alaplap is), de így együtt általában újraindul 2 percenként. A konfigot leírtam pár hozzászólással ezelőtt. Van egy beállítás, ami hiba esetén nem engedi újraindítani a gépet, de nem tudom ki merjem-e próbálni. Ha mégis valami túlmelegedés a probléma, az nem tenne jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Ryzen5 pc(R5-3600/gtx1070/32gb ddr4/SSD)
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Eszembe se jutott, de akkor mindjárt elsétálok egy másik kábelért