Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sziasztok!

    Következő a tünet:

    Első indításra hallhatóan felpörög a gép, de nem ad képet, resetre újraindul, de változatlan marad a helyzet. Ha power gomb nyomva tartással ki-be kapcsolom vagy a tápot "kapcsolom ki" majd vissza és úgy indítom, akkor elindul. Néha kiírja fent baloldalt, hogy előzőleg boot failure volt, néha nem (lehet, hogy akkor amikor resettel próbálkoztam), de utána elindul és stabil...

    ...egészen addig, amíg nem akarom altatni vagy kikapcsolni. Utóbbi két művelet eljut addig, hogy kiélp a windowsból, lekapcsolja a monitort, kicsit szöszöl, majd egyszerűen "befagy". A power led világít, a ventik pörögnek, de onnantól nem reagál semmire, csak az áramtalanításra.

    Eseménykezelőben próbáltam utánanézni, nem tudom, hogy mit kell keresnem pontosan, de igazából nem is találtam semmi kirívót, ha jól emlékszem, a log szerint kikapcsolt a gép.
    Amit még tudok, hogy 1 év alatt a 3-ik Crucial 1866mhz-es ramot nyúzom, az első KIT 2 hónap után lett cserés, a második ~1 év után, az előző Kingmax nem is tudom kb. 3 évet ment probléma nélkül.

    A gép:

    FSP Hexa 400W (500W?)
    Asrock A75M
    AMD Llano 3820
    2x4Gb Crucial Ballistix Tactical
    Samsung EVO SSD 64Gb

    Cserealkatrészem nincs, nem tudom, hogy merre indulhatnék el, vagy mi okozhatja. :F

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés