Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) benz8


benz8
(újonc)

Szép Estét!

Vettem új memóriát, 2x8GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue HX318C10FK2/16.
Korábban 6GB volt:

1. 2GB of Apacher DDR3 (78.AAGC6.9L1)
2. 4GB Kingmax Semiconductor DDR3 (FLFF65F-D8KQ9)

Előszőr kivettem a régi memórákat (6GB) és beraktam a két újat (2x8GB) azonban a gép így nem indult el. Bekapcsolás után 2-3 másodpercen belül kikapcsolt, újra és újra próbálkozva.
Kipróbáltam egyesével is, beraktam külön külön, az összes memória sloton végigmentem, egyikekkel sem működött. Végezetül visszaraktam az egyik régit (4GB) illetve felváltva az egyik újat, mindkettővel működött.

Jelenleg mindkettő új benne van a régivel együtt, összesen 20GB. Futtattam Windows Memória tesztet is, hiba nélkül végigment.

Memória specifikáció: [link]
Alaplap:[link]

OS:
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

Memória [link]
Alaplap: [link]

Mi lehet a gond? Rosszat vettem? Nem passzol hozzá?
Tudnátok segíteni? Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2) Intruder2k5 válasza benz8 (#1) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Szia!

Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.

Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:

Nem indul és mi a baja a gépemnek topik

Ezt a topikot pedig zárom.

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.