Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatpingvin
üzenetére
De érted azt is, hogy van olyan helyzet, olyan gépház, amikor a gyári megoldással a kábel törik? És hogy lehetetlenné válik akár az összeszerelése is?

Ha ezt megérted, akkor jó.

Mert nem csak a CableMod kínál ilyet, a Corsair és még lehetne sorolni...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatpingvin
üzenetére
Most egy adapteres esett kibukott, előtte meg gyári tápkábel+csatlakozók égtek oda...
Gondolom érzed Te is, hogy 1 db-ból nem kéne messzemenő következtetéseket levonnod...
Szerinted, ha magát a csatlakozót áttervezték, akkor minden oké volt vele?

Értem én, egyszerűbb ezt felhasználói inkompetenciának feltüntetni, de épp nemrég a Phanteks volt az, aki a tápjaihoz CableMods opciót kínál.Szoktam egyetérteni veled, de ezt most kapufának találom.

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Az a nádszövet kiverte a biztosítékot.