Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Severinus
üzenetére
Két kezemen és a két lábamon lévő ujjaimmal sem tudom megszámlálni, hányszor vontam kérdőre azt a vadbarmot. Minden alkalommal az lett a vége, hogy én vagyok a köcsög ő meg a jófiú, és hogy merem őt lecsíterezni, amikor ő nem csinál semmit. De ezt közbe úgy hogy röhög a pofámba. Undorító, gerinctelen és arcátlan. Ezeket úgy el kéne zárni, hogy még az űrből se hallják a sikolyukat, mert az ilyen lények, károsak az emberiségre
-
UFO1
senior tag
válasz
Severinus
üzenetére
Mit kell neki írogatni le kell oltani az ilyen nem érdemel mást pl.:
„Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bujtatott, rézhasú, nagy fejű, szultán udvarát megjárt, csősz kunyhóban elrejtett, pikkely páncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű, repedt sarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempeszobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló, Mari nénédet!”Vagy kicsit ordenárébben én ezt javaslom:
„Ó hogy a féreg ette román k*rva a*yádnak csiszolnád fényesre aszt a kib*szott véreres, kékeres, négy méteres majom fa*zát, te vastagbajszú, zsíros hajú, utolsó bu*eráns csőlakó cig*nyokat megszégyenítően higiéniakerülő szarházi állat.”
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest