Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
az audi 4x4-es
A Lotus elég kemény,audinak nekimegy,audi már a falon van...T3as gépeket is veri...

-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
kedves EA úgy gondolta hogy inkább vegyük az új NFS-t...

-
GabN73
addikt
Ekkora egy sz*rt

Corvette-t egy S5 simán körbeautózza,R8at supra is körözi,Lotus pedig szent és sérthetetlen...
Eladtam a Vettét,vettem egy suprát gondoltam jó lesz 400K,legjobb csúszka érték,majd simán verem a T2-t vele... lóf*szt

-
GabN73
addikt
Magyar Idő szerint 18:00tól van a frissítés.Órákba is telhet.
-
GabN73
addikt
The servers are currently down...
Reméljük hogy nem amcsi idő szerint 17:00kor 
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
hol olvastad ezt az SBvel vásárlós dolgot?
remélem nem lesz SBért vásárlós téma
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
yep...
Érdekes lesz,biztos megint lesz vagy 20 glitch és bug
Szóval fel kell készünli az 500al menő autókra 
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
keskeny utak,alagutak--> mindig jobb oldalra rakják a szögesdrótot.Úttorlaszon pedig egyszerűen át lehet menni.
1 körnél több megtétele nem ajánlott,5 perc alatt eléred az időlimitet(50 perces üldözésért nem kapsz több reput mint egy 5 percesért //0-0 törött rendőrről beszélünk//)
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Mustang,Camaro? Nem tudom,de ezek hol rendőrautók? A state 3as és 4es kocsik nekem a Hammer H6 jut eszembe az rFactorból...

-
GabN73
addikt
hát pl buszmegállós bug ha esetleg elkaptak volna. Itt fel lehet húzni a körözési szintet
Én csak arra használom.
Vannak olyan helyek ahol el tudsz bújni a rendőrök elől és nem jönnek utánnad. Ezek a rövid,20-1 perces pursuitok.
T3-ban én az "1kör-t" használom vagy másnéven az 5 perces pursuitot. Ezzel 4000+ reput szerzek
-
GabN73
addikt
hát pletykák szerint ( /join 1) tier 4-et akarják behozni. De szerintem ez marhaság
Bár ha megbontják az újítással a játékot akkor lehet más lesz a kocsik rangsorolása. Érzem hogy a Viper tuti bekerül,1-2 "muscle car" is + a rendőrös,versenyzős,utcai NFS szériák kocsijai. -
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
közbe rájöttem

SylarHUN : azért köszi!
-
GabN73
addikt
Van ez a verseny.Amcsiknak hogy is kell megadnod a számunkat? Tudom hogy nem szokásos 06 70....
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen most annyi jár !

én is nyertem...

-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen valódi pénzt kell érte fizetni.
Az xp vagy a cash booster nem ér semmit.Tudom,mert nyertem 1500 boostert

-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
tudsz venni poweruppokat

-
GabN73
addikt
Ilyen nincs,3.jára b*szok el egy cost to state 1milla feletti üldözést. 30 perc alatt 176 destroyed rendőrbá,264 rammed. Persze hogy az egyik tetejére ragadok mindig és sehogy se tudok lejönni róla

-
GabN73
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
"A powerupok szerintem jók, akinek nem kell, hanem tiszta, löködés meg mágnes nélküli versenyeket akar, az nyomja az rfactort vagy a többi kiváló szimulátort."
Sose szeretek lökdösődni,vagy poweruppokat használni.Legyen tiszta verseny.De amikor a gyerek 60 kmeket laggol,úgy hogy megfagy előttem,én nem számítok rá,kikerülni meg lehetetlen,a sebességem 0 lesz..Ez egy kicsit idegesítő még.A sok hülye meg nem jött még rá hogy a buszmegálló lassít

-
GabN73
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
megnyomod a H betűt ( a safe houseba tesz) és ott a customizáció....
-
GabN73
addikt
Üdv emberek!
Vandame néven engem is megtaláltok
Van még mi javítaniuk,illetve jó lenne a legnagyobb bugok kijavítása ... 
-
GabN73
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Vandame
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Lotus elég kemény,audinak nekimegy,audi már a falon van...T3as gépeket is veri...