Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lycanon
csendes tag
gurultam most éjjel párat multiban, mondván megnézem mennyire szörnyű... 10 versenyből 7x 0-0... 1x be sem töltött (10perc után ALT+F4), 2x jó...
Viszont volt pozitívum is... mentem egy orosz (?) tag ellen aki bmw m1-el volt... én LFA-val (minimálisan tuningolva, de már S osztályban)... mindkétszer nyertem ellene... elsőnél megköszöntem, hogy fair volt... sem nitro, sem más pu, és nem is ram-olt... ő is vissza köszönt... másodikra (következő verseny) véletlenül ismét bent volt... megint nyertem... megköszönte... jó érzés volt... nem a nyerés maga, hanem a "minimális elismerés"... egyébként ez a mason street-en volt (?)
Más.... tegnap össze harácsoltam az IGC-t az LFA-ra... tettszik... alapból hiába A-s... szerintem gyenge... de miután S-be lépett már jobbnak tűnik... bár tudom, hogy sok kocsihoz még így is édes kevés, mint harmatos gyöngycsepp az atom robbanás ellen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kár, hogy a GTR-35 (nem V-spec) ennyire irányíthatattlan... ment is a levesbe...

Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPon Computer
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)