Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Én újratelepíteni a modokat nem is próbáltam korábbi tapasztalatokból kiindulva, de ha ma sem lesznek még meg a frissek Antilosertől, akkor így teszek.
Legalább a cash és a zsarus spotting time, meg a zsarus elmenekülős 10x szorzós pénz mod nélkül nem is vagyok hajlandó játszani.
-
spleenszuru
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nyugodtan. A Frosty manager csak a játékot modolja, ahogy én látom, steamhez semmi köze.
Én másodjára tolom most a sztorit, modolva végig.
Rendőr, nitro, pénz, stb. modokkal.
A rendőrökhöz a spotting time növelő mod jó cucc, legalább mikor nagy nehezen lerázod őket, nem kell annyira félni, hogy 2 másodperc múlva megint elkezdenek üldözni.Még a speedpasshoz XP modot is használok, ki is lett már maxolva, csak meg kéne venni a prémiumot 10 euroért, hogy kapják be.
Talán majd megnézem az onlinet most így második lendülettel, akkor viszont törölni fogok minden modot, habár Anitlosernek már multiplayerhez is készült cash modja.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forrmell.enn
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest