Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21
üzenetére
Megnéztem igy 4.jére és egyben skillepnél is az egészet.
Ez most 1óra game után se lett jobb.Kiválasztod ugye az első 3ból a kocsid ami igazából az ellppós rész, vagyis a valós játék elötti rész, az tényleg jól ment.
Most mondom ahh mit Mx5, jó a Honda az is 123rep-es mint az Eclipse annál erősebb alap kocsi úgysincs, hát gyalázat, leggyérebb fokozat, 2versenyt a közepéig egész jól tarthatsz aztán beért 5.nek, többit hagyjuk.Eddig legalább ha faltól falig mentél is elhitette veled hogy érdemes elinditsad, de itt hiba nélkül megyek se lesz jó..ahh

Én megbántam hogy 1napja megvettem, ez egy abszolút csalódás ahogy van.
Inkább bosszant hogy semmire se mégy minthogy motiváljon hogy újrakezdjem 5.jére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest