Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
Van még multi része, nem szünt meg. Ha jól tudom akkor most olyan 2000Ft körül lehet kapni (vagy várni kell egy EA akcióra), amit simán megér a játék.
De szerintem csak akkor vedd meg ha van kontrollered, vagy kormányod, mert az irányítás nem olyan egyszerű, mint pl a GRID, DIRT2 esetében, bill.-lel elég nehézkes. Habár az 1.2-es patchel elég sokat javítottak rajta, meg pár extra kocsit is kaptunk. -
nemeth989
senior tag
Kapcsolj be mindent, nekem a MI mediumon van driftben.
Nekem a slock autókkal sikerült alapvetően értelmes drifteket futnom, ha már elkezdtem tuningolni a verdákat, akkor már irányíthatatlanok voltak. Nekem amik a legjobban feküdtek az a Nissan Z350-370, a Mazda RX7-8, de a legjobb a legrégebbi BMW M3 volt, de ezeket mind gyári állapotban hagytam. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne kijött a Pc-s verzióhoz a Ferarri pack? Mert azt láttam, hogy konzolon van, vagy ez csak konzol exkluzív .
Ki az aki neten tolja, kivel tudok találkozni a multiban? Én néha megyek multizni, ott nemethi néven megyek
. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem akar beengedni a Multiba pedig eredeti verzióm van.
Azt írja ki mikor beakarok jelentkezni, hogy a cd kulcsom már aktiválva van, azzal a profillal jelentkezek be amin aktiváltam.
Mit tegyek, tudnátok valamit segíteni ?
Most frissítettem op rendszert és ujra fel kellett raknom, de ez fogadott. Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.